יש לי שאלה - מה לדעתכם ישראל צריכה לעשות

צה"ל הכין מלכודת למוחמד../images/Emo215.gif

המלכודת היא בצורת הר: אם מוחמד לא יבוא אל ההר אז ההר יבוא אל מוחמד ואז הוא ייפול לתוך המלכודת.

asparagos

New member
קבל קצה קצהו

מוחמד, תעזוב, אנשים פה לא רציניים והם לא יודעים לחפש מלכודות של צה"ל, עזוב אותך, הם לא מבינים בצבא כמוך. הנה מלכודת שמצאתי בגוגל וזה רק הקצה, תראה כמה מלכודות מתחבאות מתחת לפני השטח, זה פשוט מחדל רציני, הרמתי טלפון לאילנה דיין והיא בדרך לשמה. אל תתייחס לאנשים פה שמציקים לך עם שאלות מיותרות, הם פשוט לא יודעים לחפש בגוגל כמו שצריך.

asparagos

New member
אתה צריך קצת הסבר על מה שקורה במציאות.

1. לך אין מושג מה היו הערכות המודיעין (זה מידע סודי). 2. רצוי שהצבא יהיה תמיד מוכן לגרוע מכל, ולכן מניחים מראש שהגרוע מכל יקרה ומתכוננים בהתאם. 3. צה"ל לא טומן מלכודות לאזרחים, אם צה"ל היה בקטע של להרוג אזרחים לא היינו משקיעים כל כך הרבה כסף ומאמצים בכלי נשק נקודתיים שימנעו הרג אזרחים בסביבה.

אה כן...המזימות, הקונספירציות, הקנוניות

האפלות, האובססיה הידועה של הערבים עם הנ"ל ידועה
, מוחם הקודח, עם הדימיון המפותח והפנטזיות תמיד עובד שעות נוספות, תמיד, בכל סיפור יש מזימות, קונספירציות וקנוניות ובכלל כל מיני דברים שלא היו ולא נבראו, ממש מדע בידיוני... צה"ל לא עושה מלכודות, הוא לא צריך מלכודות, הכל היה גלוי לחלוטין, הפלשתינים כמראה הבינו אם הם היו עוברים את הגדר אז היו יורים בהם, אז הם לא עברו, אם מתישהו הם יחליטו להיות מטומטמים אז אנחנו נהיה מוכנים לגאול אותם מייסוריהם.

respecta1

New member
"הערכות מודיעניות" ../images/Emo6.gif

התכוננו לזה, מלכודת? אם היו באים גם 300 אלף איש ולא היו עושים שום ניסיון לעשות משהו לא היה קורה כלום, אהבתי כמה אפשר לסלף את המציאות..הפכתם את זה לאומנות האמת אני לא מבין למה אני מגיב פה לדברים האלה.. לא משנה איך אני אגיב זה רק יפחית מכמה הזוי העלילות דם שכתבת (עם שינוי קטן מילד נוצרי לילד מוסלמי)

Leibovitz

New member
למזל כולנו העזתים עצמם לא לקחו ברצינות

את ההפגנה. האדישות שלהם, היאוש מהחמאס ומזג האויר השאירו אותם בבית. המעטים שהגיעו עשו גניחה ולא שום הפגנה. שורה של 9 נערים מחזיקים ידיים לאוך קיר גבוהה עושה רושם של פליווד (פלסטין ההוליוודית). אבל נניח אם היו באמת באים 300,000 ואפילו 10,000 ואפילו 1000 להפגנה וגם מסתערים על גדר הגבול במטרה לפלוש לישראל ולזרוע רצח והרס, כי אז המצב היה שונה בתכלית. ואנחנו כולנו, ערבים כיהודים, יודעים שהשינוי הזה קל ביותר ובר עשייה - כי אז היתה קוראת קטסטרופה בעימות בין הפלסטינים לישראלים. הפלסטינים היו יוצאים מרטירים שמסתערים על היאהוד בידיים ריקות (ולא חשוב אם יש להם סכינים, אקדחים ורובים בידיים) וישראל היתה יוצאת הרשע הגדול, כי בסך הכל היא רצתה להתגונן מפני האלימות הפלסטינית. ואז היה יום קשה לישראל, שהיה עובר עם הזמן. ורק כמה פלסטינים היו מזכירים את זה הלאה כמו שהם נהנים לדבר על ה"נכבה" שלהם. לכן ישראל עשתה נכון שהכינה את כוחותיה מפני האפשרות הגרועה יותר. כי לנו חשוב לשלוט על האירועים בשטח שלנו. אי אפשר לדעת אם מה שחששנו ממנו לא יתרחש בעתיד - אם היינו בקיץ ואם החמאס רגע לפני שהוא נופל היה מגייס את ההמונים ומפעיל אותם - אז הקטסטרופה היתה קוראת. וישראל צריכה להיערך לאפשרות כזאת בעתיד שתתרחש מול עזה, יו"ש ואפילו בעתיד הרחוק יותר בגליל, במשולש.

פעם ראשונה שהפלשתינים מגלים בגרות, אכן אירוע

נדיר, אכן נצחון, אם הם היו עוברים את הגדר, הרבה מהם עוברים לעולם הבא. יכול להיות שהם פחדו? הפסיקו לרגע לחשוב על כבוד אידיוטי והבינו שהחיים חשובים יותר?

אני חושב שאתה טועה לגבי מיקומה של כפיר

לא שאי פעם עובדות עיניינו אותך... ישראל תשבור את ה"מצור" בעזה כאשר יפסקו הקסאמים, המנהרות יסגרו והנשק שיש להם שמה יעבור לצד שלישי כמו האו"ם למשל.

למעלה