יש לי שאלה עבור צבועי ה0מול שמזלזלים בימין שהוא חסר השכלה -

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הדוגמה הכי מדהימה היא פרופסור דב סדן מהאוניברסיטה העברית שלא רק שלא היה לו שום תואר אקדמי, אלא גם תעודת בגרות לא הייתה לו...
ומה לך ולפרופ' דב סדן? קודם כל, הוא כבר מזמן לא איתנו (1989). שנית... נכון שהוא כתב ונכון שהוא היה פרשן לש"י עגנון ונכון שהוא הרצה יידיש ונכון שהוא גם היה דוד שלי ונכון שיש לו גם 2 בנים שיבדל"א ושניהם פרופסורים... אבל מה לך ולו?

The Real Big Joe

Well-known member
ומה לך ולפרופ' דב סדן? קודם כל, הוא כבר מזמן לא איתנו (1989). שנית... נכון שהוא כתב ונכון שהוא היה פרשן לש"י עגנון ונכון שהוא הרצה יידיש ונכון שהוא גם היה דוד שלי ונכון שיש לו גם 2 בנים שיבדל"א ושניהם פרופסורים... אבל מה לך ולו?
ברמה האישית - שום דבר. אבל אני לא הייתי היחיד שמתפעל ממנו. עובדה, שבאותם ימים שבמפא"י פעלה ועדת מינויים ולא פריימריס, מצאו לנכון גם לצרפו לרשימה בכנסת, רק כדי להעלחות את רמת בית הנבחרים. (מאותה סיבה גם היה ס. יזהר ח"כ.) היו ימים שאליטה לא הייתה מילת גנאי...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ברמה האישית - שום דבר. אבל אני לא הייתי היחיד שמתפעל ממנו. עובדה, שבאותם ימים שבמפא"י פעלה ועדת מינויים ולא פריימריס, מצאו לנכון גם לצרפו לרשימה בכנסת, רק כדי להעלחות את רמת בית הנבחרים. (מאותה סיבה גם היה ס. יזהר ח"כ.) היו ימים שאליטה לא הייתה מילת גנאי...
נכון, אבל הכהונה שלו הייתה קצרה ובשל דעות כאלה ואחרות הוא התפוטר.

DANIAVNI

Well-known member
הדוגמה הכי מדהימה היא פרופסור דב סדן מהאוניברסיטה העברית שלא רק שלא היה לו שום תואר אקדמי, אלא גם תעודת בגרות לא הייתה לו...
האם לדעתך, לו היה פועל כיום "תואם דב סדן" היה יכול להתקדם שלא במסלול המקובל ?
אני מאמין שאז היו יותר גמישים מהיום מכל מיני סיבות :
1. היה פחות צפוף בצמרת.
2. היה צורך מתמיד בבעלי מקצוע טובים ( עם או בלי תואר ) זאת אומרת, אם הראית יכולת אז לא משנה אם יש או אין תואר .
3. אלה היו זמנים שהיה יותר נפוץ טיפוס "המשכיל חסר ההשכלה הפורמאלית"

דיברגנט חדש

Well-known member
האם לדעתך, לו היה פועל כיום "תואם דב סדן" היה יכול להתקדם שלא במסלול המקובל ?
אני מאמין שאז היו יותר גמישים מהיום מכל מיני סיבות :
1. היה פחות צפוף בצמרת.
2. היה צורך מתמיד בבעלי מקצוע טובים ( עם או בלי תואר ) זאת אומרת, אם הראית יכולת אז לא משנה אם יש או אין תואר .
3. אלה היו זמנים שהיה יותר נפוץ טיפוס "המשכיל חסר ההשכלה הפורמאלית"
ברור שלא, היום הרבה יותר מחמירים ואין קיצורי דרך מלבלד קפיצת תואר, כמו למשל אפשר להיות במסלול ישיר לתואר שני, אך זה מחייב לעמוד בכל הקורסים של תואר ראשון ורק מקנה פטור מפרויקט הסיום של התואר הראשון או מסלול ישיר לדוקטוראט מתואר ראשון וזה גם מחייב לעמוד בכל הקורסים של התואר השני ורק בעצם מקנה פטור מהתזה של תואר שני.
הקיצור דרך היחיד שיש הוא קבלת מנוי של פרופ' לאחר שיש לך תואר שלישי מבלי שעמדת בכל הדרישות, כמו לדוג', מכסה של פרסום מאמרים.

דיברגנט חדש

Well-known member

תסביר לו את המושג אוֹטוֹדִידַקְט = אדם שרכש השכלתו בכוחות עצמו.​

• מבחינה התפתחותית אוטודידקט נחשב כבעל אישיות מפותחת ומתקדמת יותר, ביחס למי שנחשב חברתית כנורמלי, שעבר את המסלול הממסדי שנקבע בעבורו וללא רצונו לרוב שלא במודע.
תסביר קודם לעצמך, מה זה, כי אחרת אין לי מושג, איך אתה חושב שילד השמנת הוא כזה? :)
הוא כה |טמבל| שאפילו בלונדיניות מהסטיגמה, יותר חכמות ממנו.

DAN WOLF

Member
עניין של סדרי עדיפויות.
משכיל שנשוי לפושעת שקובעת עבורו מי ינהל את המדינה ואב לילדז שצועק עליו שהוא מוצץ לכחלון לעומת אדם הגון שהגיע לכמה הישגים גם בלי בגרות
הבחירה ברורה.
ביידן פנה ישירות לביבי ולחץ ידו בחום ממש לא מזויף ,כאשר הוא בכלל התעלם משאר הנוכחים .
זו אינדוקציה ברורה על ערכו של ה''נאשם'' .. כל הסיפורים שתמצאו בצהובונים בגרוש , אינם נוגעים באישיותו הממש גאונית של ביביהו הלאומי שלנו .. .
חקירות בסגנון ד'גרזינסקי, האשמות מגוחכות שמביישות את הפרקליטות ,תשקורת גאה בידם של הגאהים הצועדים עים דגלי קשת|סרטורוד||ק-גאה|.
למה זה יכול להוביל??
לבחילה כללית של רוב הציבור היהודי .. מזל שיש ערבים|גמל| .

קבצים מצורפים

• תשקורת מתרוממת.PNG
    תשקורת מתרוממת.PNG
    KB 208.2 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
ביידן פנה ישירות לביבי ולחץ ידו בחום ממש לא מזויף ,כאשר הוא בכלל התעלם משאר הנוכחים .
זו אינדוקציה ברורה על ערכו של ה''נאשם'' .. כל הסיפורים שתמצאו בצהובונים בגרוש , אינם נוגעים באישיותו הממש גאונית של ביביהו הלאומי שלנו .. .
חקירות בסגנון ד'גרזינסקי, האשמות מגוחכות שמביישות את הפרקליטות ,תשקורת גאה בידם של הגאהים הצועדים עים דגלי קשת|סרטורוד||ק-גאה|.
למה זה יכול להוביל??
לבחילה כללית של רוב הציבור היהודי .. מזל שיש ערבים|גמל| .
שזה אומר,מה?
את ערכו של הנאשמם אתה יכול לשמוע מהרבה מנהיגים שקבעו שמעולם לא היה שקרן כמוהו.

DAN WOLF

Member
כל המנהיגים העולמיים אמרו זאת בהזדמנות כזאת או אחרת.
אולי אתה מכיר פוליטיקאי אחד שלא משקר לשם המטרה ,ביבי הוא בדיוק כמו כל השאר ..
לשם משל , בנט הצהיר שמעולם לא ישב עים הערבים ..:sneaky:
אובמה בנאומו בקהיר: I'm a Christian,
כמה שורות לפניכן הוא טוען:
As the Holy Koran tells us, "Be conscious of God and speak always the truth:." :ROFLMAO::ROFLMAO:
עורך דין מוסלמי כמהו לא משקר !! לעולם לא !

נערך לאחרונה ב:

The Real Big Joe

Well-known member
אולי אתה מכיר פוליטיקאי אחד שלא משקר לשם המטרה ,ביבי הוא בדיוק כמו כל השאר ..
לא מדובר בהבטחות בחירות מעל הפודיום.
מדובר בשקרים פודים לבני שיח - פנים אל פנים. וכשכולם מתלוננים דווקא עליו - אתה מגלה תבנית התנהגותית.

DAN WOLF

Member
לא מדובר בהבטחות בחירות מעל הפודיום.
מדובר בשקרים פודים לבני שיח - פנים אל פנים. וכשכולם מתלוננים דווקא עליו - אתה מגלה תבנית התנהגותית.
אפשר לדעת מי זה ''כולם'' ??
בנט טען פניו אל פני האומה שהוא לא יישב עים הערבים !!

נערך לאחרונה ב:

DAN WOLF

Member
ואם תשקר,זה ישנה מציאות?
אני מצטט:
אובמה בנאומו בקהיר: I'm a Christian,
כמה שורות לפניכן הוא טוען:
As the Holy Koran tells us, "Be conscious of God and speak always the truth:. :
ספי11 משוכנע בכך ! :love:שעורך דין מוסלמי כמוהו לא משקר !! לעולם לא !

למעלה