יש לי שאלה עבור צבועי ה0מול שמזלזלים בימין שהוא חסר השכלה -

דיברגנט חדש

Well-known member
איך נאורים כמוכם כמהים שילד שמנת חסר השכלה יהיה ראש ממשלתכם?

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
איך נאורים כמוכם כמהים שילד שמנת חסר השכלה יהיה ראש ממשלתם?
עניין של סדרי עדיפויות.
משכיל שנשוי לפושעת שקובעת עבורו מי ינהל את המדינה ואב לילדז שצועק עליו שהוא מוצץ לכחלון לעומת אדם הגון שהגיע לכמה הישגים גם בלי בגרות
הבחירה ברורה.

דפי64

Well-known member
עניין של סדרי עדיפויות.
משכיל שנשוי לפושעת שקובעת עבורו מי ינהל את המדינה ואב לילדז שצועק עליו שהוא מוצץ לכחלון לעומת אדם הגון שהגיע לכמה הישגים גם בלי בגרות
הבחירה ברורה.
השאלה אינה מי מתאים יותר אלא מי יבצע את תפקידו בצורה הטובה ביותר ולזה לא הבאת שום הוכחה או נימוק.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
השאלה אינה מי מתאים יותר אלא מי יבצע את תפקידו בצורה הטובה ביותר ולזה לא הבאת שום הוכחה או נימוק.
איך אפשר להוכיח דברים שכאלה? כל ההבטחות של לפני הבחירות הן בד"כ מרופדות באחיזת עיניים ושקרים. מתי הייתה לנו ממשלה עם יכולת שלטונית בשנים האחרונות?

The Real Big Joe

Well-known member
זה אומר שהוא פחות ממנה |נחמה|

תראה לאיזו דרגה הגעת שאתה בוחר מישהו ששווה פחות ממישהי שאתה כה מזלזל בה (n)
מה שרציתי להסביר לך ולא הצלחתי לחדור את הקליפה שמבודדת את מוחך הוא שיאיר לפיד הרבה יותר משכיל ממירי גרב.
כי השכלה אינה נמדדת בתואר אקדמי.

שחר 676

Well-known member
מה שרציתי להסביר לך ולא הצלחתי לחדור את הקליפה שמבודדת את מוחך הוא שיאיר לפיד הרבה יותר משכיל ממירי גרב.

יאיר לפיד משכיל ? במה בדיוק ?

השכלה אינה נמדדת בתואר אקדמי ? ...אז במה היא נמדדת בדיוק ?

נער מתבגר , חסר השכלה , חסר שירות צבאי מעשי , חסר ניסיון חיים רלוונטי ותובנות מתבקשות....מדובר בילד תפנוקים , בוגר השמאלניה/פלצניה של מדינת צפון ת"א.

דיברגנט חדש

Well-known member
יאיר לפיד משכיל ? במה בדיוק ?
בכלום.
השכלה אינה נמדדת בתואר אקדמי ? ...אז במה היא נמדדת בדיוק ?
ברור שהיא נמדדת בתואר אקדמי, יש כאלו שעושים הנחות ומודדים במס' שנות לימוד שגם זה אין לילד שמנת חסר ההשכלה.
רמת ההשכלה משמשת למדידת ההון האנושי, והיא מדד עקיף לרמת המיומנויות של אדם.
התעודה הגבוהה ביותר שהשיג אדם היא צורת המדידה של רמת השכלה המקובלת בעולם והמאפשרת ביצוע השוואות בין-לאומיות. בישראל נהוגות צורות מדידה נוספות (כגון מספר שנות לימוד).
נער מתבגר , חסר השכלה , חסר שירות צבאי מעשי , חסר ניסיון חיים רלוונטי ותובנות מתבקשות....מדובר בילד תפנוקים , בוגר השמאלניה/פלצניה של מדינת צפון ת"א.
היטבת עמו כשנתת לו את הטייטל נער מתבגר כאשר הוא בסה"כ ילד שמנת.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
בכלום.

ברור שהיא נמדדת בתואר אקדמי, יש כאלו שעושים הנחות ומודדים במס' שנות לימוד שגם זה אין לילד שמנת חסר ההשכלה.
רמת ההשכלה משמשת למדידת ההון האנושי, והיא מדד עקיף לרמת המיומנויות של אדם.
התעודה הגבוהה ביותר שהשיג אדם היא צורת המדידה של רמת השכלה המקובלת בעולם והמאפשרת ביצוע השוואות בין-לאומיות. בישראל נהוגות צורות מדידה נוספות (כגון מספר שנות לימוד).

היטבת עמו כשנתת לו את הטייטל נער מתבגר כאשר הוא בסה"כ ילד שמנת.
אני אומר ללא כחל וסרק שתמיכת השמאל באיש הזה מוכיחה את רדידותו ונומך קומתו של המחנה הפוליטי האנטי פטריוטי הזה.

יתרה מכך , מדובר בדיקטטור שעל פיו יישק דבר , אין שום פריימריס במפלגתו , חברת הכנסת בדימוס עדי קול המרתה את פיו והועפה מהכנסת , עופר שלח העז לבקש להציב את מועמדתו לתפקיד ראש התנועה מול לפיד ועף מהכנסת כמו טיל.... ומצביעי השמאל הצבועים הוווווו כמה שהם צבועים לא פצו אפילו הגה , הם עוד מעיזים להאשים את נתניהו בדיקטטורה. אני כל כך נגעל מהם , לא מספיק שהם אוטואנטישמים וגויים לעתיד , הם גם חסרי מינימום כבוד עצמי.....כמה גועל....כמה הם מאוסים |פנים|

דיברגנט חדש

Well-known member

לך תלמד את ההבדל בין השכלה לאינטלקטואל ותחזור אלינו עם תובנות.

בינתיים |המלצה| שלי אליך שתיקרא את תגובתי לשחר ואם אתה צריך הסבר, תישאל ואל תנהג כמו 0מולן מצוי שמתבייש להראות שהוא לא יודע פן יחשבו שהוא |טמבל|.

נערך לאחרונה ב:

The Real Big Joe

Well-known member
לך תלמד את ההבדל בין השכלה לאינטלקטואל ולתחזור אלינו עם תובנות.

בינתיים |המלצה| שלי אליך שתיקרא את תגובתי לשחר ואם אתה צריך הסבר, תישאל ואל תנהג כמו 0מולן מצוי שמתבייש להראות שהוא לא יודע פן יחשבו שהוא |טמבל|.
אתה גם מסביר לעו"ד את החוק, ולרופא איך לרפא? או אולי למוסכניק איך לתקן.
אתה מגוחך.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה מגוחך.
לא הבנתי את הקשר לתגובתי.
אתה טוען שאתה משכיל כמו לפיד בלי בגרות? :D
עפ"י תגובותך, אתה באמת מזכיר אותו, לא סתם צברת מוניטין כטרול |טמבל|.

The Real Big Joe

Well-known member
לא הבנתי את הקשר לתגובתי.
אתה טוען שאתה משכיל כמו לפיד בלי בגרות? :D
עפ"י תגובותך, אתה באמת מזכיר אותו, לא סתם צברת מוניטין כטרול |טמבל|.
אני מעולם לא טענתי דבר על עצמי. רק גולשים דבילים מפארים את עצמם עם תארים אקדמאים, תפקידים מופלאים וסיפורי עלי-בבא כשהם כותבים מאחורי ניק. רוחב הידיעה - או צרותה - של גולש נמדדים על פי "כתביו" בפוסטים. לא על פי הצהרותיו.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני מעולם לא טענתי דבר על עצמי. רק גולשים דבילים מפארים את עצמם עם תארים אקדמאים, תפקידים מופלאים וסיפורי עלי-בבא כשהם כותבים מאחורי ניק. רוחב הידיעה - או צרותה - של גולש נמדדים על פי "כתביו" בפוסטים. לא על פי הצהרותיו.
גם אני לא וטרם קיבלתי ממך תשובה, מה הקשר לתגובתי?

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה מגוחך.
דווקא הערתו במקום מירי רגב ודוד אמסלם הם משכילים ולא אינטלגנטים ויאיר לפיד הוא אינטלנט ולא משכיל.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא איש משכיל.
תואר אקדמי אינו שווה-ערך להשכלה. מירי גרב, היא בעלת תואר שני. איש לא יאשים אותה בהשכלה...
אתה מתבלבל בין משכיל למתורבת. אכן באקדמיה לא מלמדים תרבות דיון וגם משכילים כמו מירי רגב ודוד אמסלם מדברים כמו בשוק ואילו חסר בגרות כמו לפיד הוא אלוף הנימוס. אבל משכיל ומתורבת זה לא אותו דבר.

למעלה