ואתה גם לא תראה. :]
A A Walk To Remember New member 23/8/06 #94 האמת, שכן. אני קצת <הרבה> לא במיטבי היום, אולי זה עוד ישתנה. אבל אל תצפה ליותר מידיי, כי בכל זאת - אתה לא שווה את ההשקעה.
האמת, שכן. אני קצת <הרבה> לא במיטבי היום, אולי זה עוד ישתנה. אבל אל תצפה ליותר מידיי, כי בכל זאת - אתה לא שווה את ההשקעה.
ת תותי בריבוע New member 23/8/06 #84 כבר הזכרתי שיש לך אוצר מילים שופע ? מה קורה לך ??? זה או זה או שאת פשוט נקטעת עקב חוסר קליטה =\ אל דאגה עוד מעט תגיע לפה המון קרינה שתספק אותך...
כבר הזכרתי שיש לך אוצר מילים שופע ? מה קורה לך ??? זה או זה או שאת פשוט נקטעת עקב חוסר קליטה =\ אל דאגה עוד מעט תגיע לפה המון קרינה שתספק אותך...
A A Walk To Remember New member 23/8/06 #88 אני לא יכולה לחכות. לכי תמשחי קורבן מסכן בלק נצנצים ורוד, ואז תחנקי מן האדים.
ת תותי בריבוע New member 23/8/06 #93 X.X יש לך כמה אישיוז הא ? לכי תקעי ת'ראש בתנור או משו ... יעשה לך טוב ..
ת תותי בריבוע New member 23/8/06 #101 תראי. את לא טובה . פשוט לא . צאי מהקקי ... תמיד תוכלי להיכנס לאחר אם לא תמותי היום ... בינתיים נסי להנות !! אנחנו הולכים למות גאד דמאט! זו לא סיבה למסיבה ?
תראי. את לא טובה . פשוט לא . צאי מהקקי ... תמיד תוכלי להיכנס לאחר אם לא תמותי היום ... בינתיים נסי להנות !! אנחנו הולכים למות גאד דמאט! זו לא סיבה למסיבה ?
ת תותי בריבוע New member 23/8/06 #113 חבל שאת חושבת ככה... יום יבוא ותיראי שטעית .. (התגלות אלוהית ) *הוווואה*