עדיף אם היית מציעה לה קודם ואז אני אצפה.
ת תותי בריבוע New member 23/8/06 #47 חחח סוטה סוטה ... נחמד ... די מגעיל אבל נחמד ... נו טוב.. כולנו סוטים קטנים
S S u p e r S h e e p New member 23/8/06 #43 אישה, תתרחקי. ../images/Emo163.gif הוא רוסי, ואני ראיתי אותו קודם. (ליתר דיוק, אני היחידה שראתה אותו).
אישה, תתרחקי. ../images/Emo163.gif הוא רוסי, ואני ראיתי אותו קודם. (ליתר דיוק, אני היחידה שראתה אותו).
ת תותי בריבוע New member 23/8/06 #71 המממממ ... אוקי אז אם כבר אז כבר.. בוא נארגן אורגייה המונית ! (ווווויפי!) מי שבפנים שיתן סימן .. הולך ? חע אתה שפחת מין לא רעה
המממממ ... אוקי אז אם כבר אז כבר.. בוא נארגן אורגייה המונית ! (ווווויפי!) מי שבפנים שיתן סימן .. הולך ? חע אתה שפחת מין לא רעה
ד דג דגדג דגדגן בגן New member 23/8/06 #96 שמעתי שגם נערת פרח מאושרת מחפשת אורגיה. תיצרי איתה קשר ונפגש בצ'אט.
ת תותי בריבוע New member 23/8/06 #103 חחח האמת עשיתי אותה כבר... אם היא רוצה להצטרף בכיף שתבוא .. חחחח תאמין לי .. היא די טובה
ד דג דגדג דגדגן בגן New member 23/8/06 #115 כמעט וכולם וטוב שאמרת זאת. אולי היא תרצה שוב פעם? והפעם באורגיה? כי לטנגו הזה, צריכים יותר משניים.
ד דג דגדג דגדגן בגן New member 23/8/06 #53 אחרים גם ראו אותי אבל פספסו את הרגע. בגלל שסידרתי את המצלמה
N nirc2 New member 22/8/06 #19 כמו שג'ורג' אורוול כתב בספרו 1984: "...חירות היא הזכות לטעון ששניים ועוד שניים הם ארבעה. כל השאר נובע ממילא..."
כמו שג'ורג' אורוול כתב בספרו 1984: "...חירות היא הזכות לטעון ששניים ועוד שניים הם ארבעה. כל השאר נובע ממילא..."