יש לי שאלה.....

רק כשהוא קורה

אגב, יש יותר משתי אפשרויות לדעתי... יש לפחות שלוש... הכיף שאני מוצאת בזה הוא האפשרות הנהדרת שיש לי "לדלג" מהשקפה להשקפה, מהסתכלות להסתכלות ולעוד אחת, ולעיתים לגלות שיש עוד כמה שלא ראיתי, והן לא פחות "נכונות" או "צודקות". כשאני מסתכלת, אני בעיקר עושה מקום, מקשיבה למה שעולה... מאזינה, ולפעמים ממש לא עושה כלום.

תדלגי...תדלגי חחחחחחחח

בקיצור מה אני צריכה לעשות כדי שא ב י ב ה חיים טובים תשתף אותי בשלוש האפשרויות?

דייייייי תכתבי כבר../images/Emo6.gif

כי כתבת לי פעם "אני מציעה לך לפתוח שרשור מיוחד בעצמך על "כל מה שלא מבינים"...." עכשיו מה? חחחחחחחח

מה דייייייי?

אמרתי שתפתחי שרשור... האם אמרתי שאתן את התשובות? חמודה,האם היית רוצה שאוכל את הארוחה הנהדרת שאכלת לפני כמה ימים במקומך? האם היית רוצה שאחווה משהו ממה שאת חווה במקומך? "הסבר" הוא שיטה מצויינת לחסימת אפשרויות של התנסות. תחליף יותר גרוע מאוננות, למרות שאפשר להנות מאוד גם מזה... אני כאן כדי לאפשר לך להגיע למה שאת... לא למה שאני... לא כי אני יותר טובה, חכמה, מבינה או כל דבר אחר... אלא, רק אני זו אני ואת זו את. עכשיו צריך לגלות מה זה אומר...

../images/Emo7.gif

בדיוק את זו את ורציתי את ה"את" הזה ואת לא ר ו צ ה וגם לא הבנתי את המשפט המסובך הזה ""הסבר" הוא שיטה מצויינת לחסימת אפשרויות של התנסות" טוב בסדר

Deerest

New member
האם יש כאן סתירה?

אוננות זו אחת הדרכים להגיע למה שאני. בנגוד להסבר.

אוננות, היא עוד מקום מוכר

ומכור מראש. מבטיח הנאה ידועה מראש ומוכרת... לא פוסלת, ממש לא... אבל לא בזה עסקינן. להגיע למה שאני זה כל פעם משהוא אחר. את מה שאני יודעת ומכירה אין טעם כל פעם לבדוק מחדש. גם משעמם קצת. הרעיון הוא להכיר עוד. גם סטייק טוב כל יום בסוף נמאס. אגיד את זה עוד יותר חזק, אני מקווה שאוננות אינה אחת הדרכים להגיע למה שאני. אוננות היא הדרך שאמורה להביא אותך לאורגזמה.אפשר גם להשאר בלעדיה אם רוצים להפוך את האוננות לעניין העיקרי. באוננות אין תאכלס, בלי הסוף שלה. אגב, האם תוכל להגיד מה אתה כשמתרחשת האורגזמה? מה אתה יודע, מבין, אם בכלל כשזה קורה?

Deerest

New member
דווקא חשבתי

שבמקביל להעצמה אישית מבחינה רוחנית אפשר ורצוי לתת מקום גם להעצמה אישית מבחינה גופנית ואפשר לגלות בגוף ועליו לא פחות ממה שאפשר לגלות ברוח. לעיתים האמצעים שונים ולעיתים זהים

Deerest

New member
איך תדע אם לא תנסה...

וכשאתה מנסה, זה מצליח לך? ומי זה נטו? אין דבר כזה זיון נטו. תנסה זאת לפעמים, לחשוב תוך כדי... להעצים את ההנאה... אתה זוכר את גרגר האורז?

למעלה