יש לי שאלה.....

חומר למחשבה מהמקרר שלי ב

סיפור אמיתי על החומוס שנגמר לי במקרה,וכשטעמתי את השניצל בפיתה רק עם הסלט שלי,זה פתאום התגלה לי כטעים יותר. הנסיון להעצים את הפיתה נכשל בדיעבד. נסה לזיין ככה רק פעם אחת,אני יודע על מה אני מדבר. ולגבי החומוס,אני אוכל אותו עם שמן זית ושתי פיתות,והוא ממלא אצלי חלל ענק.

עוד תשובה

כמובן שזה יוצא לי,כי אני כתבתי מנסיון,זה יוצא לי,וגם עניין ההרגשה שאתה מדבר עליה יצא לי לחוש. ולגבי גרגר האורז,מוכר לי,אודה לך אם תזכיר לי,אולי זה עם גרגר האורז שהפך להיות מיליארד גרגרים? או שזה משהו אחר?

Deerest

New member
זו הייתה דוגמא

ליכולת להנות מהדברים הקטנים בחיים... ואז מתעצמת ההנאה גם מהגדולים.

spectacular

New member
לדעתי, אדם שקול לא ילך עם הראש בקיר

וזה לפי איך שאני מפרשת "אדם שקול" ו "ללכת עם הראש בקיר"

שעת סיפור ../images/Emo63.gif

הייתי שותפה לשיחה על אדם יקר וחבר אחד אמר עליו שהוא הולך עם הראש בקיר לא הסתדר לי אז שאלתי אותו אם לפי דעתו הוא אדם חכם ענה לי
שקול,, ,,
סבלני,, ,,
יסודי,, ,,
זהיר,, ,,
נאמן לעצמו
ואמרתי שלפי דעתי שהוא מאמין בדרך שלו והביטוי "הולך עם הראש בקיר" לא מתאים כאן והוא אמר לי שאני לא מבינה מה זה "הולך עם הראש בקיר" שתקתי ולא רציתי להיכנס לויכוח איתו (לא מעניין ) זכרתי שיש לי אתכם כאן שיהיה לי יותר כייף לדסקס את הנושא. זהו כל הסיפור נהניתי להיות כאן אתכם היום ותודה על התגובות

סמסרה1

New member
הולך עם הראש בקיר

זה אדם שהולך נגד הזרם. ולמה עם עם הראש בקיר? מכיוון שאלה שהולכים נגד הזרם נתקלים עם הראש בקיר. אתן דוגמא אישית, לפני כעשר שנים התחלפה כל ההנהלה במקום עבודתי. כל החכמים זאמו עם ההנהלה. ואילו אני החכמולוג הלכתי נגד, מכיוון שדברים לא נראו לי בסדר. למרות שצדקתי אסור היה לי לעשות זאת. הייתי צריכה ללכת עם הזרם. כי זה פעם לרעתי.

למעלה