יש לי שאלה...

Pink Powder

New member
היי, אני צריכה עזרה

עברתי היום על התקליטים שלי, וראיתי שיש לי את Magical mystery Tour. בעטיפה של התקליט יש חוברת כזאת בעלת 24 עמודים, שהבנתי שאמורה שלספר איזה סיפור- אבל מישהו תלש את כל הדפים ונשארו לי רק 4 עמודים. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את התמונות האלה (באינטרנט או משהו?),או איפה יש חנות תקליטים שאני אוכל לקנות בה אותו?

בקשה,

שמעתי שהביטלס רצו להגיע לישראל פעם, אל לא הגיעו. למישהו יש אתרים בנושא הזה? אם כן אש בבקשה תעלו אותם לפורום.

r o n i a

New member
סרג'נט פפר

אתם יודעים אולי למה קראו ככה לאלבום? אם היה באמת מישהו כזה, או שזו המצאה - ואם כן, אז מאיפה זה בא להם? ולמה הביטלס התלבשו בתלבושות ההן דווקא? תודה

סנטה

New member
מתי יצא ומהו הדיסק הראשון של הביטלס

? בבקשה ! תודה רבה .

A R TA M I S S

New member
צריכה עזרה דחוףףףף

אני חייבת לדעת מה היה האלבום הראשון של הביטלס ואיזה שנה הוא יצא!! תודה מראש לכל המשרשרים

MOMMYs

New member
בעיניין סוף השיר A DAY IN THE LIFE

בסוף סרג'נט בשיר יום מהחיים אחרי השיר יש הפסקה של כמה שניות ואז משהו מפחיד לחלוטין שאחד אומר "BYE BYE BYE BYE" בשירה ועוד אחד צועק משהו שאני לא מבין וזה נשמע כמו תקליט שרוט זה חוזר על עצמו מי מוכן להגיד לי מה הרעיון של זה ומה עבר להם בראש? תודה!

HILA245

New member
היי מישהו יכול לעזור לי עם כמה שאלו

שאלות על הביטלס? אז ככה: . מה היה הסינגל הראשון של הביטלס בצמרת המצעד הבריטי? א. אנא אהביני ב. שלום ולהתראות ג. ממני אלייך 2. מה היה הסינגל הראשון של הביטלס בצמרת המצעד האמריקאי? א. אני רוצה לאחוז בידך ב. האם את רוצה לשמוע סוג ג. טוויסט וצעקה 3. מה שמו האמצעי של ג'ון לנון? א. צ'ארלס ב. ווינסטון ג. פול 4. באיזה שם לא הופיעה הביטלס לפני שהתפרסמה? א. סילבר ביטלס ב. קוורימן ג. גון אנד קומפני 5. מהו הסינגל הראשון של הביטלס שנכנס למצעד הבריטי? א. אנא אהביני ב. אנא הנעימי לי ג. ואני אוהב אותה

יש חנויות תקליטים...

ובייחוד "חור בשחור" בת"א, בהם את פשוט יכולה למצוא את התקליט עם החוברת. מלבד זאת, אני בטוחה שהתמונות בה פורסמו באינטרנט לפחות ב-4543 וריאציות. ואגב, התמונות כאילו מספרות את הסיפור של הסרט.

Another Girl

New member
אממ...

לא מכירה הרבה אתרים ישראלים בנושא,אבל נסה באתר של ירדן אוריאל,שכתב סיכום על זה באנגלית (נדמה לי שאם תשוטט באתר תמצא את זה גם בעברית,ועוד תמונות בנושא.)

Chocoholic

New member
קשה לדעת

מה עבר להם בראש. פטיש 5 קילו, אחד הפסנתרים באולפן,או שסתם LSD. בכל מקרה, מה שיש בסוף השיר, זה קודם כל משרוקית לכלבים (כאלה שציידים השתמשו כדי לקרוא להם), התדר הוא מאוד גבוה, ממש על גבול תחום השמיעה, אבל כלבים וחיות אחרות שומעים את זה טוב. רק החתולה שלי, כמו תמיד, אדישה. אחר כך, הם פשוט שפכו קטעים של השיר ומהחזרות של השיר לתוך סיר, עירבבו הכל וזה מה שיצא. הרעיון היה עוד אחד מהנסיונות שנעשו בתקופה המופלאה ההיא, בחיפוש אחר צלילים חדשים, משחק עם מכשירי ההקלטה וכל מה שהשמיע רעש או הקליט אותו. יש כאלה שטוענים שלמעשה נאמר שם משפט אמיתי, משהו כמו "Never could be any other way" ובאמת זה נשמע דומה... אבל זה כנראה נתון להחלטתו האישית של כל אחד.

רענן111

New member
יש משהו

הסיפור הוא כזה: בשנת 1965 ביקש אמרגן (איני זוכר מיהו) להביא את ביטלס להופעה בישראל. כבר תיאמו וארגנו ואפילו הדפיסו כרטסים (ראה הקישור) ועדה בינמשרדית מיוחדת בראשות מנכ"ל משרד החינוך, יעקב שניידר (אביו של יוסי שריד) החליטה למנוע את בואה של הלהקה, בנימוק ש"היא עלולה להשחית את נפש הנוער"... הביטלס לא הופיעו בישראל לא כלהקה ולא כבודדים. אגב, בשנת 1994, ניסו כמה חברי כנסת דתיים למנוע א בואה של להקת גנז אנד רוזס, בנימוקים דומים. התגובות נעו בין פיהוק לגיחוך, ובפועל - אני ראיתי את ההופעה בפארק הירקון... הזמנים משתנים. הנה הכרטיס:

למה גולדה?

ב-98 התאחדה להקת כוורת לסיבוב הופעות שאחריו הוקלט האלבום כוורת בפארק. בין השאר, לכבוד הסיבוב הזה נכתב השיר "זוכר לא זוכר" שמדבר על אירועים שונים בחמשת העשורים של המדינה. יש שם שורה שהולכת ככה: "ב-65 החיפושיות רצו אבל ראש הממשלה שנא את לאב מי דו (כאן שרים חברי הלהקה "לאב לאב מי דו" עפ"י הלחן המקורי)". סתם קוריוז :)

אין לי מושג למה היא

היא התחילה להיות ראש ממשלה ב-69 אחרי לוי אשכול, לא? (יש לי זכרון גרוע..) נו לא משנה

אבל למיטב ידיעתי

הפרשה התרחשה בערך בשנת 1965-1966 כשהביטלס היו באמצע סיבובי ההופעות העולמיים שלהם. ב-1969 הם כבר לא הופיעו....

למעלה