יש לי שאלה...

tin ker bell

New member
הממ.. זה תלוי גם בדיסקים שיש לו...

אני ממליצה על כמה שירים שהם יחסית נדושים.. אבל.. :p אם אתה רוצה שירים פחות מוכרים אז חפש באלבום הלבן, שירים פחות מוכרים אבל נפלאים למדי... אז ההצעות שלי: *norwigian wood *nowhere man *real love וכמו שאמרתי זה תלוי באלבמים שכבר יש לו.

nowhere woman

New member
Within you Without you

מי מנגן שם על כל כלי? כלומר: מי על התופים? מי על הסיטאר? וכ'...

Miss CB

New member
יש לשער

שג'ורג' על הסיטאר ועל הגיטרה (שבקושי לוקחת חלק גם ככה) ומעבר לזה, אני חושבת שהתפקידים החרים כרגיל - פול על הבאס ורינגו על התופים.

nowhere woman

New member
רינגו על התופים? זה לא נשמע תיפוף

של רינגו... עם כל הכבוד (ויש כבוד:) אבל כנראה שאת צודקת.
על התשובה

Miss CB

New member
שאלתי את חברי הטוב AMG

אין עמוד מסוים על השיר, אבל יש עמוד על האלבום. ובכן בקשר לסיטאר, כמו שחש(ש?)בתי, הקרדיט היחיד ניתן בכלי הזה לג'ורג'. בקשר לתופים, דראמינ' כתוב רק אצל רינגו, מה שכן כתוב אצל ג'ון פרסויישן, אף פעם לא הבנתי מה ההבדל, בכל אופן יש מצב שהתיפוף הלא-רינגוי הזה הוא בגלל ש.. זה אכן לא רינגו.

Tomer 123

New member
ממש לא...

עפ"י אתר של הביטלס שבו ישנה רשימת הנגנים בכל שיר, הנגנים הם כדלקמן: ג'ורג' הריסון - שירה וטמבורה (זה איזה כלי תיפוף הודי) ניל אספינול - טמבורה נגני אולפן הודיים - סיטאר, דירובה, טמבורה, טבלה, סוורדמנדל (אלה כל מיני כלים הודיים) נגני אולפן - כינורות, צ'לו

nowhere woman

New member
אה הא!:p

אז יש לג'ורג' שירים בסגנון ג'ורג'י (הודי), בהם הוא מנגן לבד על הסיטאר או יחד עם נגני אולפן הודיים? לא משנה אם בסולו או בביטלס...

Tomer 123

New member
בוודאי...../images/Emo13.gif

זה אתר עם דיסקוגרפיה אמריקאית של הביטלס, ובכל תקליט ישנה רשימת השירים ומי ניגן במה אחלה אתר!

Miss CB

New member
וופס

עימך הסליחה, להגנתי ייאמר שהזהרתי מראש שסתם ניחשתי וייתכן שזו טעות

lior05

New member
בקשה

אני זקוק בדחיפות למאמר באנגלית המתייחס למוסיקה האוונגרדית של הביטלס. אם מישהו יודע משהו,ראה, שמע, אז שיעלה קישור להודעה הזו. תודה

שנשוש

New member
הביטלס

האם מישהו יכול לעזור לי? מה היה הסינגל הראשון שלהם בצמרת המצעד הבריטי? ומה היה הסינגל הראשון שלהם בצמרת המצעד האמריקאי? איזה סינגל שלהם היה הראשון שנכנס בכלל למצעד הבריטי לאו דוקא למקום ראשון? תודה על העזרה

tin ker bell

New member
גם לי יש שאלה!! :)

בקשר לשיר with a little help from my friends.. שתי שאלות בעצם 1. ראיתי פעם את הסרט "וודסטוק".. ומישהו שר את השיר בסגנון קצת אחר, בואו נגיד ככה.. רציתי לדעת מי היה הזמר ששר את זה ככה. 2. זה היה שיר פתיחה של תוכנית מסוימת.. חח חברה שלי אמרה לי היום שהיא בכלל לא ידעה שזה שלהם ושהיא אהבה את התוכנית הזאת.. אז איך קראו לתוכנית?

Miss CB

New member
שני ניחושים

הראשון: אין לי שמץ מה הלך בסרט ההוא על וודסטוק, אבל יכול להיות שאת מדברת על החידוש של ג'ו קוקר, הוא שר את השיר לאט יותר ויותר מחוספס, לטעמי האישי מאוד זה חידוש מעולה... והשיר המסוים ההוא פה למעלה, הוא זה שהיה אאל"ט שיר הפתיחה של הסדרה שאת מדברת עליה, ושמה בישראל כמדומני "שנות הקסם"... WONDER YEARS. וזה עם הילד מהפרינסס ברייד (אחלה סרט!) והבחור הצעיר מאוסטין פאוורס 3 (סרט מסריח! סתם הוא סביר אבל השני הרבה יותר משעשע).

melancholy man

New member
הביצוע ב WONDER YEARS

גם היה של קוקר, כך שכן, היה ביצוע בוודסטוק של ג'ו קוקר, שאגב אני לא אהבתי אבל זה עניין של טעם, אכשהו התקפי אפליפסיה בזמן שירה לא עושים לי את זה, ואותו ביצוע ממש היה הפתיח לסדרה WONDER YEARS עם ויני קופר המעצבנת...

למעלה