יש לי שאלה...

לא אמרת ../images/Emo3.gif

אבל תודה, ותודה..
כן, גם אני אוהבת את החתימה שלי..אחח חזרזירים
(ידעתי שלא התכוונת לחלק הראשון של החתימה
) לי יש חולשה לפו הדוב, אכן..התלבטתי הרבה איזה משפט לשים בחתימה, כי יש הרבה ציטוטים יפים מפו הדוב

טוב פו הדוב זה ספר גאוני :)

וגם סרט חמוד מאוד :) בקשר לחלק הראשון של החתימה, מצטער אבל אני עיידן לא יודע לקרוא שבדית (
)

Chocoholic

New member
לא היה מישהו כזה

השם במקור הוא השראה משמות של להקות אחרות שצצו באותה תקופה, בעיקר להקות רוק פסיכדלי שאימצו שם בומבסטי ו... פסיכדלי. השמות היו ארוכים וסוריאליסטים, כמו "The 1910 Fruitgum Company"... פול חשב על הרעיון שבאלבום תוצג להקה פיקטיבית שבמציאות הם הביטלס; אני לא זוכר למה נבחרה דמות צבאית, אבל זה היה הקו המנחה לאורך האלבום ומה שסבב לו ולכן הם התלבשו בגירסה פסיכדלית (אני אוהב את המילה הזאת..) של מדים ישנים.

BlueAdder

New member
יש חנות שמוכרת תקליטים של הביטלס

יש חנות ספרים שנקראת "קרון הספרים" בקרית טבעון. אחד מבעלי החנות הוא חובב ביטלס מושבע. בחנות יש פינת מוסיקה עם ספרים, תקליטים ותקליטורים, בין היתר גם של הביטלס. אני לא ממש זוכר מה נשאר במלאי, אבל אני יודע שפעם היה להם מבחר גדול של תקליטים של הביטלס. הטלפון שלהם הוא: 04-9533461 שווה לבדוק והאמת ששווה להגיע, הרבה פעמים מתנגנת בחנות מוסיקה של הביטלס, ויש שם תמונות שלהם תלויות, אז חובבי ביטלס יהנו מהאווירה, ללא ספק. הכתובת היא: רחוב המגדל 2, קרית טבעון ( בית מרכז ההנצחה בטבעון )

../images/Emo15.gifות יקרות ויקרים שלי../images/Emo70.gif

עלי להגיש למחר project באנגלית, והלז סלל לעצמו דרך להגיע לציון המגן שלי...
אני מבקשת שתיידעו אותי באינפורמציה לגב אתרים בעברית,אנגלית עם ההיסטוריה המפורטת מהקאוורן, דרך המבורג עד let it be.

Another Girl

New member
בתיה לא יכולה להיות על המחשב 24

שעות ביממה,למרות שהיא נורא הייתה רוצה.
באת בזמן הלא נכון,אני בדיוק עובדת על סיכום בעברית...בינתיים הנה סיכום שמתמקד על התקופה המוקדמת שלהם.

bfmc

New member
עזרה דחופה!! או HELP!

שלום! אני צריך עזרה קטנה בהכנת דיסק של השירים הכי מתקתקים
(בסגנון when i'm 64) ורומנטיים
(בסגנון in my life או כל דבר יותר מלודי ורגוע ורומנטי מזה) ואלה שבאמצע
(בסגנון with love from me to you). עכשיו הבעייה היא: השירים שמניתי הם השירים היחידים שאני מכיר בסגנונות שצויינו
ואני מחפש שירים נוספים (בעיקר נדירים אך ברי הורדה) שהרי אני רוצה להפתיע
את הנמען שהרי הוא מעריץ מושבע של הביטלס
. הדיסק הוא מעיין מתנת יום הולדת
ואני באמת מחפש להפתיע בשירים שמתאימים למאורע
.... אז בבקשה עזרה כי יום ההולדת בעוד שבוע ואני אובד עצות
הדיסק יכיל 12-20 שירים. תודה רבה מראש

למעלה