יש לי שאלה

eMiFrEaK

New member
חחחח...

עומר בוריס...אהבתי.. זה כמו אהמ...יוליה מורן... לא יודעת..למען האמת.. לא ממש לטעמי..צריכה להיות הפרדה..

אמממ --->

אני גם רוצה הרבה ילדים.. למרות שלא בהגזמה קיצונית.. ושמות? מממ יהודיים כאלה אבל לא משהו שאני יודעת שאנ לא היתי רוצה- משהו כמו דניאל, רפאל <כמו מישהו שאמר פה...>, ועוד.. לבנות אנלא יודעת.. אני אוהבת ת'שם שלי- אנג'ל אולי קארן, נטלי <שיהיה גם משמעות ברוסית וגם אוניברסליים>

v o d k a

New member
כן אני מסכימה איתך!

גם אני בעד שמות ברוסית שמשמשים גם כאוניברסליים כמו: נטלי וכו'

vicki16

New member
אממממממממממ

אני חושבת ששמות ישראלים...הם יותר יפים לדעתי..=)

Wednesday

New member
ישראליים, כמובן

כי: א. אני גרה פה. לא רואה את הטעם בלתת שמות שלא רלוונטים לסביבת החיים. ב. יש המון שמות בעברית שיפים בעיני. כיוון שביליתי את רוב חיי כאן, השליטה שלי בעברית וכן הקשר שלי אליה חזקים בהרבה מהקשר שלי לרוסית. וזה תקף גם לגבי שמות.

D SHADY

New member
תשובה..

אצלי כמובן שמות רוסיים-וכמו כן השפה הראשונה שילמדו תהיה רוסית ולא משנה באיזו נקודה בעולם יגורו-את התרבות והשורשים אסור לשכוח.

wildgirl1

New member
שמות לילדים

ראשית אני ממש רוצה שיוולדו לי תאומות או תאומים אבל אני מעדיפה תאומות וכמה שזה ישמע מוזר ואולי מטומטם לדעתי שמות שמתאימים לתאומות במיוחד זהות הם : לוס וסול ולא קשור לטלנובלות פשוט זה משחק מילים כול כך יפה כשחשבתי על זה ממש נידלקתי על זה ובגדול! אז מי שלא יוולד ניראה לי לוס וסול שאגב מי שלא יודע את הפירוש , סול = שמש , לוס= אור

v o d k a

New member
אני בעד שמות רוסיים

לא יודעת למה... אבל אני פשוט משוגעת על שמות רוסים... אני בעיקר אוהבת שמות רוסים לבנים... חולה על השמות: סאשה, מישה, פאשה ומה שמצחיק שהשהם שאני הכי אוהבת הוא קיריל... פשוט כי כשהייתי בת 5 זה היה השם של חבר של אבא שלי ושמעתי אותו לראשונה ונורא התלהבתי ממנו וחזרתי עליו בלי סוף... וכנראה זה נדבק לי מאז

למעלה