זהו שהמטרה לא הייתי ציבורית אלא ציונית
שמעת על המושג ייהוד הגליל?! תלמד יותר עליו ועל ההשלכות הגזעניות שלו לתושבי הגליל המקוריים, וכמה אנשים( כן עם טאבו) הפסידו את אדמותיהם למען מטרה עילאית זו (גליל יהודי) ברור שזה לגיטימי רק במדנית היהודים...אדמות פרטיים של אנשים וגם של מועצות שמופקעות מבעליהם למען הקמת יישובים יהודיים קהילתיים חדשים, זה לא נחשב לטובת הציבור, זה נחשב לטובת הציונות...כל הדוגמאות שהבאת על הפקעה מהיהודים למען סלילת כבשים וכדו' כוללות ערבים גם , להזכירך, כביש 6 עובר בהרבה מחלקיו בישובים ערביים, וככה כל הכבישים בגליל..אבל לא על זה הויכוח..שיסללו כביש לבריאות, זה משרת גם אותי כערבי, אבל ישוב יהודי אינו משרת אותי כערבי, במיוחד לאור העובדה שמאז קום המדינה לא הוקם אף ישוב ערבי חדש!! חוץ מכפר או שנים בנגב שהכירו בהם, אבל הם תמיד היו קיימים...ותוסיף לזה גם את העובדה שגם א אתגייר והזקן שלי יטאטא את הרפצה (
) לא יקבלו אותי לישוב יהודי קהילתי מאלה החדשים שבגליל...את הסיפור של משפחת קעדאן אתה מכיר?! אם כן אז יופי..אם לא אז אשמח לספר לך עליהם..אבל לא היום אני עייף..סיפור ארוך..שנמשך בערך 8 שנים על מנת שיקבלו חלקת קרקע בקציר..ותתפלא, בג''צ דחו וימשיכו לדחות המון עתירות נגד אפליה , מהרבה טיעונים, כמו למשל שבג''ץ אינו מתערב בשיקולים מדיניים של המדינה, וכן בג''צ אינו מתחשב בתוצאות של ההפליה, בג''צ נוהג כמו כל הגופים במדינת ישראל, הוא דוגל בשוויון פורמאלי ולא מהותי, אתה תבוא עם בג''ץ עם טענה כמו שזה לא צודק שרק 2% מתקציבי משרד הדתות מוקדשים ללא יהודים כשאחוז הלא יהודים במדינת ישראל הוא יותר מ 20% יגיד לך לך תשחק בחול ותבנה מבצרים לסרטנים, עם טענה כזו לא באים לבג''צ, ירצו שתוכיח שמשרד הדתות באמת התכוון להפלות ערבים בעניין הזה..וכמובן שהוכחת כוונה להלפיה היא משימה כימעט בלתי אפשרית, כי חוץ מכהנא אין הרבה אנשים בעלי תפקיד ציבורי באים ואומרים בפומבי : וואלה הערבים האלה חארות לא מגיע להם שקל...