יש לי שאלה -

webguy

New member
זה מה שהאכילו אותי בילדות ..

לא יודע במדויק מה הסיבה ..? אבל אני יודע שהיה כפר שמצאו שני ראשים ערופים של חיילים יהודים ..והרגו תושבים וביצעו גירוש ..

f r e e b i r d

New member
תודה לך שאתה מודה שאינך יודע בדיוק

שמע, יש אגדות ויש עובדות. אני עושה דיון אך ורק על עובדות ... שיהיה לך ברור להבא

webguy

New member
אתה לא מציג את הצד שלך ..

למה על ישראל להסתכסך עם העולם הנוצרי..? או שהתושבים שם בכלל לא קשורים לנצרות ...? זוכר את נצרת שהערבים בנו מסגד ליד כניסה שיהיה יותר גבוהה ממנה ..? הוותיקן פנה בתלונה וישראל עצרה את הבניה ...

f r e e b i r d

New member
שוב פשטני מדי

" זוכר את נצרת שהערבים בנו מסגד ליד כניסה שיהיה יותר גבוהה ממנה ..? הוותיקן פנה בתלונה וישראל עצרה את הבניה ..." לקח לישראל בדיוק 5 שנים לעצור את הבנייה... ובחג הפסחא 98 כאשר הנוצרים הותקפו המשטרה עמדה מחוץ לנצרת 4 ימים עד שהוותיקן התערב.... אני מכירה את הסוגייה של נצרת על בוריה וזה לא כפי שאתה מתאר. קודם כל נתניהו אישר את הבנייה, אח"כ ברק אחרי שביילין ביקר אצל החבורה שמה ואמר להם שאם יצביעו המסגד ייבנה ברק יבנה, וברק שוב אישר את הבנייה והתחילו השרטוטים והבנייה עצמה, ואז הגיע שרון ורק אחרי 5-6 מההשתלטות על אדמת המנהל הם פונו.... שמע, קרא את הסוגייה של איקרת וכפר בירעם מאיזה אתר שבא לך .. ותסביר לי ממתי העולם הנוצרי איכפת לו מאיתנו?

webguy

New member
רק 5 שנים ..../images/Emo8.gif

לקח לווטיקן עשרות שנים לבקש סליחה מהיהודים ..!! ואל תשכח שישראל בין הפטיש לסדן כאשר הנוצרים והמוסלמים בעימות ..!! לגבי העולם הנוצרי אתה צודק מה איכפת לו ..? נוצרים נרצחים באפריקה נו אז מה ..? מעניין אותי מה אתה חושב על עתיד אירופה ...והחיים המשותפים באירופה מוסלמים נוצרים ..כי המוסלמים עם הילודה שלהם ... יכבשו את אירופה בלי מלחמה ... ממוצע ילודה ארופאי 1.6 לאשה מוסלמית 4 תוך 40 שנה צרפת עם רוב מוסלמי תוך 100 שנה כל אירופה ... סיפור לא פשוט .. המוסלמים מותקפים שם .. אבל יש השתקה והצנעה ..

f r e e b i r d

New member
אוקיי

בוא נעשה משהו, אני בחורה
טוב, אני רק תיקנתי את הטעות שחלה בפוסט האחרון שלך... המעניין הוא שזאת אדמת מדינה כלומר לא היה עימות בין נוצרים למוסלמים (חוץ מההתקפות באפריל 98) וההשתלטות על אדמת המנהל הייתה 5-6 שנים... כאשר כל פעם עלתה החלטה אחרת ולא היה ישום חוק. אני לא ביקשתי שישראל תבחר צד, אבל כאשר צד מותקף על המשטרה להתערב ולא להסתכל במשך 4 ימים על חנויות שנשרפות, הרי חובת המדינה להגן על אזרחיה לא? כנ"ל במקרה של מע'אר... לגבי אירופה, אז חלק מהמדינות הביאו זאת על עצמם. בריטניה מכניסה לתחומי מטיפים קיצוניים שאפילו מדינות ערב גירשו אותם מתחומי כמו שייח' אל מסרי ועוד צרפת למשל חטאה פעמיים, כאשר ייבאה עובדים זרים מאלגג'ירה ושיכנה אותם בשכונות עוני מבלי לחשוב על התוצאות ועוד חטאה כאשר דחתה אותם מהחברה, אם כבר הביאו אותם אז שיתייחסו אליהם בהתאם. וייקבלו אותם כמובן תוך שמירה על הדמוקרטיה שלהם, הבעיה היא כאשר מרחיקים אותם לשוליים פשוט זורקים אותם לקיצוניים... דבר אחד בטוח, אי אפשר להתעלם מהסוגייה הזאת ולחשוב כי למחרת מוחמד מאלג'יר יקום וייקבל על עצמו את השם פייר ... מצד שני, אין ממש דבר כזה שנקרא עולם נוצרי שהרי רק מדינות בודדות באירופה מגדירות את עצמן כנוצריות... מה אני חושבת שצריך לעשות? 1- להשתלט על הקיצוניים ולחזק את המתונים, בטח שלא לתת מקלט מדיני לאנשים כמו אל מצרי... 2- קצת להיפתח כי לא יעזור לדחות את המוסלמים המתונים ישר לתוך החיק של הקיצוניים, הבעיה שאי אפשר לדמיין שהם ייעלמו פתאום וצריך ללמוד שיש בני דת אחרת שחיים באירופה, שזכאים לשיוויון כמובן שלא על חשבון הדמוקרטיה 3- להגדיל את הילודה של הנשים האירופאיות, אפשר להשתמש בתמלוגים של בן גוריון
או יותר פשוט אפשר פשוט לנצר אותם חחחח סתם סתם, בדיחה של סוף הלילה

סלוניק

New member
אז לפי ההיגיון שלך

אתה צריך להחזיר את המפתחות ולפנות את ארץ ישראל בשביל שבעת עמי כנען שישבו כן עוד הרבה לפניך. נתראה בדיוטי פרי?

סלוניק

New member
אם נדייק

ע"פ מחקרים כלל בני האדם הגיעו מאפריקה. עם זאת השאלה שאתה מנסה לנסח (בצורה כזו או אחרת) היא היכן ישבו בני האדם במבנה חברתי כשל עם או ממלכה. אם לטעמך זכות ראשונים היא הקודמת, הרי שעליך לפנות את ארץ ישראל השייכת לקיני, הקניזי, הקדמוני, החיתי, הפריזי, האמורי, וליבוסי אשר היו כאן הרבה לפני ש"עם" ישראל זיהה עצמו ככזה. מעבר לכך, אני חושב שכל הטיעונים שלך ריקים מתוכן עד שלא תתן הסבר טוב למה החשיבות האמיתית היא של "מי היה כאן קודם", על מנת לקבוע מי זכאי לשיויון במדינת ישראל.

webguy

New member
אתה צודק ..

אבל השאלה מי הם היום ממשיכי העמים האלה ..? אם היית קורא את כל השרשור מעולם לא טענתי שלערבים אין זכות לחיות פה ...אבל הערבים טוענים שהם בעלי הארץ הזאת ..ראה האמנה הפלסטנאית וראה את החמאס הטעון לחידוש החליפות המוסלמית על ישראל ..!! הבחור שדיבר איתי אמר שמשפחתו יושבת כאן כבר דורות ולכן הארץ שלו ...אם ככה אני אמרתי נלך לפי התפיסה שלך אני הייתי כאן ע"י אבותי לפניך ...אותי טרנספרו מפה לפני שבכלל המושג מוסלמי הגיע לעולם ..!! ולכן אם השיקול הוא החזרת אדמה אז לי האדמה מגיעה כיהודי לפני המוסלמי מכח הצדק הטבעי ..!! ואין זה בכלל קשר לשיוויון או אי שוויון ...פה מדובר על צדק היסטורי... נוח לערבים בטענות שלהם ללכת 200 שנה אחורה ואני שואל למה לא ללכת אחורה 2000 שנה ..האם הצדק מסתיים ב200 שנה אחורה בלבד ..?

סלוניק

New member
אף אחד לא כתב לך שום דבר כזה.

זו רק הבנת הנקרא הפרנואידית שלך. כתבו לך ובצדק שיש לעם הערבי זכות קיום בארץ ישראל בתור העם שאכלס אותה. אף אחד לא טען מעבר לכך או ניסה לדחוק אותך החוצה. יותר מזה, בהחלט נראה לי יותר לגיטימי לתבוע זכות קיום במקום בו התגוררת לפני עשר שנים, או אפילו 100-200 לצורך העניין, מאשר על מקום בו אבות אבותיך (אולי) התגוררו לפני 2000 שנים ונטשו אותו מאז.

Dexter5

New member
לא מדויק .

העמים אשר ישבו בכנען נדפו מדפי ההיסטוריה, העם היהודי לא, הוא גם לא עזב את א"י וחזר לפה אחרי 2000 שנה, אמנם היו המון יהודים שעזבו את הארץ או שגורשו (בעיקר גורשו), אך מעולם לא עזבנו, והוכחות להלן : 7 לסה"נ (לפני אלפיים שנה) - יהודה חיה וקיימת, אם כי תחת עולו של כיבוש רומאי. בית המקדש הורחב מאוד לאחרונה על ידי המלך הורדוס ומכסה עתה את כל שטחו של הר הבית. 41-44 לסה"נ - שלטונו של המלך הרשמי האחרון של יהודה, אגריפס א', נכדו של הורדוס וידידו של הקיסר קלאודיוס. בנו, אגריפס ב', הוכתר בלחץ הרומאים רק כמלך כלקיס (היום חלק מלבנון). 66-73 - המרד הגדול ברומאים. הלגיון בירושלים מחוסל ומדינה יהודית עצמאית מוכרזת. האימפריה הרומאית שולחת לא פחות משלושה לגיונות שלמים וגם לצבא אדיר כזה לוקחות ארבע שנים עד שהוא מצליח להגיע לירושלים. בשנת 70 י-ם נכבשת ובית המקדש נחרב. אומדנים הסטוריים מעריכים כי כמליון יהודים נרצחו במהלך החורבן. למרות זאת, הרומאים נאלצים לבלות שלוש שנים נוספות בדיכוי כיסי ההתנגדות הנותרים, עד למצור על מצדה ב-73. הרומאים אוסרים על התיישבות יהודים בי-ם, משעבדים ומגלים את הכוהנים והאצילים. כמה שנים לאחר מכן הם משנים את שמה של "יהודה" ל"סוריה פלסטינה" כעלבון נוסף ליהודים. 115-117 - מרד התפוצות. יהודי קפריסין, מצרים ולוב מורדים ברומאים. 131-135 - מרד בר כוכבא. י-ם נכבשת מחדש. שוב מוכרזת מדינה יהודית עצמאית עד לחורבנה בידי כוחות האימפריה העדיפים. 351 - מרד גאלוס. יהודי הארץ מנסים פעם נוספת להכריז על עצמאות, למרות החלשותם הגוברת. 613-617 - מרד הראקליוס נגד האימפריה הביזנטית. בזמן שהביזנטים נלחמו בפרתים במזרח, היהודים כבשו מחדש את י-ם והחלו בבניין בית המקדש השלישי. הפרתים גמלו ליהודים על תמיכתם בהענקת אוטונומיה על י-ם וסביבתה, עד שהובסו על ידי הביזנטים והמצב חזר לקדמותו. 638 - הערבים כובשים את יהודה. הנציב הערבי מבטל את הגליית היהודים מי-ם ומכריז כי הוא מחזיק בארץ אך ורק עד שיחזרו מרבית היהודים לארצם. 1099 - המצור על חיפה. מסע הצלב הראשון חיסל את הנוכחות הערבית והטורקית בארץ ופנה עתה למצוא נמל טוב לסחר עם אירופה. חיפה, שברובה המכריע הייתה יהודית, עמדה תחת המצור הצלבני במשך שנה לפני שנפלה, יותר מאשר כל שאר הארץ. הצלבנים, אגב, חידשו את האיסור על יהודים לעלות לי-ם. בסביבות 1850 - מפקד אוכלוסין של האימפריה העותומנית מראה בבירור רוב יהודי בירושלים. אנחנו מדברים כאן על היישוב הישן, לפני תחילת הציונות. --- כעת בקשר ל"פלסטינים" שיש להם זכות יותר מאיתנו, מתברר שהם מהגרים שבאו בעיקבות בואם של הציונים שיצרו עשרות מקומות עבודה . על-פי מפקד האוכלוסין שנערך על-ידי הבריטים ב-‏1931, התברר שבמחוז ירושלים בלבד, מקומות הולדתם של התושבים המוסלמים הוא מעשרות ארצות ברחבי תבל, נוסף על ארץ-ישראל (על שתי גדות הירדן): הם נולדו במקומות כגון סוריה, קפריסין ותימן, ועד לספרד, אלבניה ואוסטרליה, ועוד. בליל מגוון זה של מהגרים, יש לזכור – מורכב מבני הדור הראשון במחוז ירושלים בלבד, וזאת מבלי לקחת בחשבון מחוזות אחרים, או את ילידי הארץ שהוריהם או הורי-הוריהם היגרו בעצמם מן החורן, ממצרים, או מכל מקום אחר. מצב דומה מתגלה בבדיקת הלשונות בשימוש רגיל - אלו מגיעות ללמעלה מעשרים: הסתבר שמוסלמים בארץ-ישראל של שנת 1931, היו דוברים ביום-יום מלבד ערבית - גם אלבנית, אפגאנית, צ`רקסית, פרסית, ואף פורטוגזית, תורכית ועוד.10 מצב עניינים זה, מוצא אישור מדעי על-ידי חקירתו של המזרחן ד``ר שלמה אריה בן-אלקנה (ז``ל), שסקר למעלה מ-‏800 כפרים ערביים ברחבי ארץ-ישראל המערבית, בין השנים 1943-1947 וכן 1949-1963, והעלה בממצאיו שרובם המכריע של התושבים הם ממוצא זר. כדוגמא הביא בן-אלקנה את הכפר הגדול (היום עיר) אום אל-פאחם, שאותו חקר בשנת 1943: מתוך 2,800 התושבים, היו 1,400 ממוצא מצרי; כ-‏900 מחצי האי ערב, ו-‏500 מעבר-הירדן המזרחי. -- עכשיו, השקר נחשף !

webguy

New member
אני נראה לך מפגר ..?

מהי בדיוק האמנה הפלסטינית ..? מה בדיוק החמאס רוצה ..? שהם רק 60% מפלשתנאים בבחירות האחרונות ..!! אף אחד לא כתב בטח ...מה אני עושה שלום עם אחמד5 ..? אני צריך לעשות שלום עם החמאס ..!! וחוץ מזה הם יכתבו את זה ..? שמעת בטח על הסכם חותייבה ..או משהו כזה ...חתימת הסכם לצורך הרדמת האויב מותרת לפי האיסלם ..לפי דעת חלק מהפרשנים .. הנביא מוחמד עשה הסכם כזה לעשר שנים והפר אותו לאחר 3 ..גם ערפת בזמנו הוקלט כמי שאצר שהסכם אוסלו דינו כהסכם ההוא שהופר ע"י הנביא מוחמד . מה שנראה לך לגטימי ..לי לא נראה לגטימי , לצדק אין גבולות של זמן ..!! וחוץ מזה אבותי לא נטשו למה לסרס את ההסטוריה בכזו בורטליות ... למה סיפורי רומי לא ידועים לך מה הם עשו כדי לשבור עמים שהובסו על ידם ... להגלות אותם ... אני אמרתי שלפלשתנאים יש זכות קיום פה ..כמה פעמים צריכים לחזור ..? הטענה היתה שלי כיהודי .. שלי אין זכות קיום פה ..

webguy

New member
אני אחייה בכל מקרה ....אם תענה או לא ..

שתהיה בריא ..!!!

שרי2000

New member
בשומקום בהיסטוריה לא כתוב שהיה עם שקראו לו

פלסטינאים שגר בפלסטין. אחרי שהעיפו את בני ישראל מעצמפ, היו חלק מהערבים שהתאחדו וכאילו המשיכו את הפלישתים בשם חדש. פלסין לא היה ולא נברא לפני כן בשום מקום בהיסטוריה של כדור הארץ.

למקום הזה קראו פלסטין היוונים אם את לא יודעת

בשביל למחוק את זכרם של הישראלים. ואת מדברת לפני 60 שנה, בתקופות מוקדמות יותר קראו לזה כנען וארץ ישראל. אני מזכיר לך גברת פלסיטנית שההיסטוריה האנושית לא התחילה לפני 60 שנה.

שור3

New member
קלישאות

מאיפה הגיע הסבא שלך בדיוק? חצי האי ערב? באתם התנחלתם אז זה שלכם? זו מדינת ישראל וכך תשאר. גם להפסיד במלחמה כנראה צריך לדעת, אתם עוד לא קלטתם מה גודל הטיפשות של ההנהגה שלכם שסרבה לחלוקה. במקום להתחשבן עם עצמכם אתם רוצים להחזיר את הגלגל אחורה וזה לא יקרה.

שור3

New member
קלישאות

מאיפה הגיע הסבא שלך בדיוק? חצי האי ערב? באתם התנחלתם אז זה שלכם? זו מדינת ישראל וכך תשאר. גם להפסיד במלחמה כנראה צריך לדעת, אתם עוד לא קלטתם מה גודל הטיפשות של ההנהגה שלכם שסרבה לחלוקה. במקום להתחשבן עם עצמכם אתם רוצים להחזיר את הגלגל אחורה וזה לא יקרה.

Dexter5

New member
קראו למקום הזה לפני 60 שנה פלשתינה-א"י

ולא פלסטין, גם ככה פלסטין ופלשתינה הוא שם שניתן לא"י בשנים 135-137 ע"י הרומאים .

למעלה