יש לי שאלה ..

Berethor

New member
כן יותר מדיי שמלאנים

שתומכים בדבר הזה, ובסוף הבחורה היהודיה ומשפחה משלמים תמחיר.

lviae

New member
מהראשי....למה אתה מהרהר על מה שלא קרה

עדיין? למה אתה לא מהרהר על מה הצד שלך יעשו?
הרי אם ציינת ״נורמות וקודים חברתיים״ אז אצלכם אין את זה אתה חושב?
קודם תבוא נקי מהצד שלך ואז תשאל...מבלי לפגוע, זה לא סוד שאתה תהפוך למנודה אם תחליט להיות שונה מהעם שלך...

ואתם הגולשים, כמה צביעות!!!!! תגידו את האמת וזהו....ערבי ויהודי -בלתי אפשרי. למה? יהפכו להיות ״מצורעים״.... מים ואש יכול להיות חברים?
לא נכון! אז גם זה, לא משנה כמה אהבה תהיה בין שני הצדדים...ושהעברית שלו לא תמחוק לכם את -המציאות הנכונה!!!!

חג שמחחחחחחחח (מבלי לפגוע חלילה)

Berethor

New member
לא לגיטימי

בדיוק כמו שסביר להניח שלא תתן שאחותך תצא עם יהודי, ככה גם לך אין זכות לצאת עם יהודיה. העובדה שזה לרוב ערבי ויהודיה ולא להפך, מוכיח שיש פה ניצול של הבחורות היהודיות. לא מכיר אותך אישית, אבל זה דבר ידוע שערבים שיוצאים עם יהודיות לרוב מנצלים אותן, כמובן שהם פוחדים לעשות את אותו דבר לערביות שמה חייהם יגמרו, לכם הם עושים את זה ליהודיות, זה והעובדה שיש להם שנאה וזלזול ביהודים. חוץ מזה זה פשוט לא מתאים, אין פה התאמה, יהודיה וערבי פשוט לא מתאים, זה רק יוצר בעיות, להם ולמשפחה.

SupermanZW

Well-known member
זה קורה רק אצל מוסלמים אבל אצל רובם לא

ויש מספר זוגות בישראל של יהודי וערביה (בין הערביות גם ערביות מוסלמיות) שלא חוששים שירצחו אותם. עדיין לא שמעתי על מקרה שבו ערבים נוצרים רצחו יהודי כי יצא עם הבת שלהם וגם לא על רצח "על כבוד המשפחה" בקרב הנוצרים. פותח השרשור ציין שהוא נוצרי (בפורום אחר) ואפילו אם לא אז ערבי הוא לא בהכרח מוסלמי וגם אצל המוסלמים יש כאלה שאצלם רצח "על כבוד המשפחה" יותר מקובל, בעיקר אצל הבדואים ויש כאלה שאצלם הרבה פחות, בעיקר ערבים עירוניים שחיים בערים שיש בהן גם יהודים (הפרימיטיבים יותר הם הסגורים יותר מטבע הדברים והמודרנים יותר לא נרתעים מ"להתערבב" והם הרבה פחות דתיים, אם בכלל).

Berethor

New member
לא יודע איפה אתה חיי

עלאק אצל רובם לא, אם כבר אצל רובם כן, רצח בחברה המוסלמית זה חלק מדרך החיים, זאת בדיוק הסיבה שלעולם לא נוכל להגיע איתם לשלום אמיתי(אלא רק הפסקות אש למטרות סחיטה שהם עושים), זה אנחנו או הם. הם רוצחים זה את זה על בסיס יומי, אבל שמדובר בלא מוסלמים יש להם אפילו יותר רצון לעשות את זה. אני סבור במקרים הפוכים של יהודי וערביה כמעט ולא קיימים, וגם שקיימים היהודי נמצא בסיכון ממשי, במיוחד אם הוא לא מתאסלם. לא הפרימיטיבים אצלם הם לא רק בכפרים, גם בערים רבים מהם הם כאלה, זה ממש לא משנה איפה הם גרים, אפילו אם זה באירופה או ארצות הברית או כל מקום אחר בעולם. זה פשוט חלק מהמנטליות שלהם, זה בא להם טבעי. גם אם הוא ציין אפשהו שהוא נוצרי זה לא עושה עליי רושם, וסביר להניח שזה שקר, עובדה שהוא הציג את עצמו פה ניטו בתור ערבי, סימן שזה ההשתייכות המרכזית אצלו, אם זה מבחינתו ככה ברור שזה גם מבחינתי ככה.

מה זה משנה מה דעתנו?

שכל אחד ילך אחרי הלב שלו ויעשה מה שטוב לו ומה שהוא רואה לנכון לעשות.
יש לי שכנה שהתחתנה עם בחור ערבי, בחור טוב. זה שהוא ערבי לא אומר כלום
הדבר היחיד שמפריע לי אישית זה שהילדים שלהם מאוד אומללים, הם אלה שכנראה ישלמו את המחיר.
מישהו פה כתב: "במצב הפוליטי-לאומי-חברתי עדיף שלא תצא עם יהודיה..".
נו באמת, מי אתה שתחליט דבר כזה?!
ברור שבעולם אידיאלי, היהודים אמורים להתחתן עם היהודים ושלא נשכח מאיפה הגענו ולאן אנחנו הולכים רק בגלל אהבה...
אבל זאת רק דעתי.
אתה יכול כמובן לעשות מה שאתה רוצה,
אבל אל תתפלא אם יהיו כאלה שירימו גבה כי לפי המצב זאת באמת סיטואציה מעט בעייתית בהתחשב באותן "נורמות חברתיות".

נירית2310

New member
מנסיון , במדינה שהכל בה מוקצן בטירוף

במיוחד הקטע של הלאום , ומי שיגיד לך שלא אז הוא סתם עוטף אותך בצפיחית של דבש
אבל אין מה לעשות, ככה זה , מנסיון שלי, יש לי רומן עם גבר ערבי ישראלי
הוא סקסי בטירוף, ומקסים וגברי
רוב הגברים שהם ידידים שלי, שקועים עמוק בדיכאון ולבטים והם די נכים ריגשית ורוצים רק סקס
הם כמהים לאהבה וקירבה אבל מתרגמים את זה ישר לסקס ואותי זה מרתיע
אצלו זה לא היה ככה, הוא לא דיבר על סקס ולא הזכיר את זה בצורה בוטה, הוא תמיד אמר שהוא אוהב לדבר איתי והוא היה מספר לי מה שעובר עליו, וככה התחברנו ,
הוא גבר בלי עכבות, עם ביטחון עצמי וכריזמה וזה עוד יותר מושך מכל גבר מתוסכל ודיכאוני ששקוע בלבטים ובעכבות בלי סוף ולא משנה מאיזה לאום / דת / גזע
בקיצור, לך על זה עם עיניים פקוחות ואל תחשוב שכל הסביבה תתמוך בך
עובדה שבסביבה שלי אני לא סיפרתי על זה שהוא ערבי , הסתרתי את העובדה הזאת
ואני יודעת שאין לקשר הזה שום סיכוי לעתיד משותף .... למרות שהוא חילוני הוא עדיין מוסלמי בראש והוא בן אדם בעל זיקה למסורת ולערכים המוסלמיים בדיוק כמוני מהצד השני. ועל זה לא אני ולא הוא נתפשר בחיים, אם הוא היה מתגייר היה לי הרבה יותר קל. אבל זה לא יקרה ... אולי שהמשיח יבוא ;)
בנתיים, אני נהנית ממנו בנתיים ויש לנו קשר לא מחייב ;) בהצלחה מפרגנת לך יהודיה שתהיי בראש שלך ושתבין אותך

h a j b i

New member
חבר'ה, מצביעי ביבי הגיעו

בבקשה תהיו עדינים איתם, מדובר במזוכיסטים מסוג קיצוני ביותר. לא משנה כמה הימין שלהם ידפוק אותם, ירושש אותם ואפילו יפנה אותם מהבית, תמיד נראה אותם בסוף שרים בשיירה ארוכה "היידה ביבי".

Puskas

New member
ביבי הוא לא ימין

הוא ביבי הוא לקקן תחת עם כושר ביטוי ויכולת נאום ברמה הגבוהה ביותר.

Berethor

New member
ואת זה אומר שמלאן כמה צביעות

אתה מדבר על מזוכיזם? הרי כמה שערבים לא יטבחו בכם אתם עדיין תמשיכו ללקק להם.

h a j b i

New member
אני לא הצבעתי מעולם למפלגה שמאלנית, ואתה?

הצבעת לביבי? כיף לך עכשיו?
דעתי לגבי ערביי ישראל המוסלמים ידועה (אויבים). עדיין, בין זה לבין השטויות שנכתבו בשרשור הזה, אין שום קשר.

Puskas

New member
למה שטויות?

סליחה זה שבן אדם חושב שעדיף שיהודי יהיה עם יהודי מטעמי שמירה על העם הזה, זה כל כך הזוי ומרים גבה?
לא מבין אותך.. ז"א אני כן מבין שאתה מהליברלים האלו שהכל זורם אצלם,
סבבה, אני מכבד את זה לחלוטין, כל אחד ליברל ברמה שהוא בוחר,
אבל אתה לא יכול להגדיר אדם שהוא מעט יותר שמרני, כאדם שמדבר שטויות..

בשרשור התייחסתי לכל דת שהיא ובלי שום קשר הדעה שלי לגבי מוסלמים ככלל וערבים בפרט היא ידועה,
כבדהו וחשדהו וככה אני חי, לא אומר שכולם רעים ולא חי בסרט שרובם בעדנו,
לא ימנע משיחה עם ערבי וגם לא מידידות קטנה עם אחד כזה,
אבל החשד תמיד יהיה שם והעין אחת תמיד תהיה פקוחה וזו לא גזענות או אפליה לרעה,
זה ניסיון חיים אם תרצה.

Berethor

New member
רמת הצביעות של השמאל זה משהו

הם יקראו לך גזען ואלים, רק בגלל שאתה מתנגד להתבוללות ומוכן להגן על עצמך מפני האויב. מצד שני לאויב הערבי מותר הכל מבחינתם, וזה שהם הצד שתוקף ראשון בדרך כלל וזה שהם עושים פיגועים במכוון נגד אוכלוסיה אזרחים וזה שהם בשמחה היו רוצחים כל יהודי במדינה הזאת אם לא היה מי שיעצור אותם זה הכל בסדר לדעת השמאל, ותמיד יש תירוצים בשפע בשבילם. לי אין בעיה עם ערבים כל עוד עם לא מנסים לכבוש לנו תמדינה ולרצוח אותנו, או לנצל את הנשים שלנו. אבל מה לעשות שרבים מהם עושים את כל זה ועוד. מבחינת השמאל כל עוד זה הם הכל מותר. בכל אופן הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה להתערבב עם שונאנו ורוצחנו, אלו שההתנהגות הברברית הזאת אצלם בדם.

Berethor

New member
אז למה אתה נשמע כמו שמאלני?

ברור שנכתבו כאן הרבה שטויות, רובם ככולם הם של שמאלנים, אז מה אני ויתר מצביעי ביבי קשורים לכך? חוץ מזה ביבי(וליברמן) הם הבחירה הכי נכונה בימנו, למי אתה מציע להצביע? לעבודה או למרצ שעושים יותר שירות לאוייב מאשר למדינתם או קדימה שלא סגורים על עצמם. נו באמת.

navyseal2

New member
אבוי לנו אם אדם כמותך מתיימר לייצג את הצד

"המוסרי" של החברה

Berethor

New member
מה יותר מוסרי מהתאבדות ושירות האויב?

זה ברור שאנשי השמאל הכי מוסריים..

אם אתה שואל באופן אישי

אין לי בעיה עם גבר ערבי יתחיל איתי ואין לי בעיה בתיאוריה להיכנס לקשר כזה כל עוד הוא מתאים לי ועובר את הפרמטרים ה"רגילים" (אם כי אני נשואה וכו אז זה לא רלוונטי).

אם אתה שואל בגדול- ברור שזה ישפיע, וכן תהיינה נשים שתפסולנה אותך על כך. קורה ולא נורא בכלל, אותי יכולים לפסול על לפחות מליון סיבות שונות.

doughnuts

New member
תגובה

מערכת יחסים מתקיימת בין שתי אנשים. אם אתה מוצא בחורה שאתה רוצה להיות איתה, וגם הבחורה רוצה להיות איתך, איזה זכות יש לי או לכל אדם אחר לבקר אותך או אותה? זה שאתה ערבי לא מחייב שאתה אדם רע. כואב לי לשמוע שיש אנשים שלא מבינים את זה ומחליטים לראות בך גורם מאיים ולא אדם כמוהם. מדינת ישראל היא אמנם מדינה קטנה, אבל לדעתי היא מספיק גדולה בכדי שתוכל למצוא את הבחורה שתראה בך קודם כל אדם (כי זה מה שאתה, לא?). לפחות זה מה שאני מאחל לך. בהצלחה!

למעלה