יש לכם ווב קומיקס?

nirmatarasso

New member
יש לכם ווב קומיקס?

לכל מי שעושה ווב קומיקס ומעלה את זה לאינטרנט (לא בפורום אלא כדף html או כל צורה אחרת שאפשר לגלוש אליה ישירות) אשמח ליצור לינק מהקומיקס שלי אליכם. בקיצור: קומיקסאי הארץ היתאחדו! מי שרצה שישלח\תשלח תגובה עם url ובאנר (קצת קטן אני יודע) של 100x28 ואני (או כל מי שיבקר) אוכל לעשות בזה שימוש.

gewitter

New member
אה... הממם... מה?!

אני מדבר אל הרוח, מילותי כולן נישאות הלאה (או משהו). נחמד ביותר :) הסגנון קצת גרם לי בעיות עיקול(במיוחד הפאנל האחרון של הסטריפ האחרון), אבל היי, לא כולנו מושלמים.

nirmatarasso

New member
מגניב

בטח יקח כמה ימים עד שאני אעלה את זה. לא קשור איך זה שיש פה רק צייר קומיקס אחד?

gewitter

New member
הצייר השני בטירונות...

ציירת ליתר דיוק. ויש את מושיק ג´ שהעלה לפה עמוד מוצלל דרמאטי משהו, וגם קרוסיידר שאוהב לצייר סצינות אקשן וראיתי גם סטריפים קומיים על כלבה של מישהו.

Scum Bunny

New member
לא, אתה פיפטה, שזה הרבה יותר מעליב.

לפחות על שתיקח את כל הכשרון המבוזבז שלך ותתחיל לצייר איזה קומיקס, יא נבלה עצלנית. אחרת אני עוד עלול לארגן לך איזו עבודה יזומה.

HackMachine

New member
עבודה יזומה?

נשמע טוב.. האמת זה מהדוכן קומיקס שאל אותי למה אני לא עושה קומיקס משלי.. תשובתי אליך: * אני עתודאי * יש לי חיים מעבר לקומיקס * אתה גויאבה

HackMachine

New member
פלאש זה אחלה תוכנה

גם מאוד כל להשתמש בה... אבל זה ממש לא צריך להיות יעוד לחיים

*GormE*

New member
זה לא ייעוד!

זה צעד. אני רוצה להיות גרפיקאית, ולנסות להשתלט על כל מה שפחדתי בעבר להתקרב אליו אז כרגע זה פלאש ואקסס, אבל בלי קשר. . .

gewitter

New member
אררם...

לא ראיתי פה _קומיקסים_ שלך, אפילו שעברתי על כל הארכיון, אלא אם כן אתה זה עם הכלבה.

HackMachine

New member
אין לי קומיקסים עדכניים

ואני ממש לא הולך לחשוף את הדברים הישנים שלי So Help Me God

למעלה