יש לכם ווב קומיקס?

ailag

New member
חופש הדיבור, חופש הכתיבה.

תודה על הסקירה המיותרת של הסטורית הקומיקס (או לפחות חלק ממנה), אבל .. אם הוא רוצה לצייר קומיקס מסויים, שיצייר אותו. לפני מספר שבועות ידיד של ידיד הראה לי בהתלהבות קומיק שכולו fart jokes. אמנם אמרתי שאני לא אוהבת אותן - אבל שיכתוב, זה מה שהוא אוהב. ויש אנשים שלא אוהבים את ארינאה או שצוחקים על כל מיני "אפקטי קול" מתורגמים , אבל היוצרים של ארינאה אהבו את זה - וזה מה שמשנה. קומיקס לא צריך להיות ישראלי. או פטריוטי. או עם מסר מסויים. או עם מסר כלשהו. או מצחיק או ... You get my point. אני מרשה לך לא לקרוא את באני אקסטרים, אני בטוחה שגם סקאם יסכים. אבל אל תכפה.. שכל אחד ייצור מה שנראה לו יפה, and may the best cartoonist / comics writer win.
נ.ב. יוצא דופן אחד הוא קומיקסים אלימים במיוחד, שעלולים להביא - ישירות - להתססה לכיוון אלימות, רצח וכו´. אבל זה ממש - ממש נדיר.

Scum Bunny

New member
היי! את רומזת שבאני לא מספיק אלים?!

אולי אני צריך להוסיף קצת פורנוגרפית ילדים, או משהו. המממם....

nirmatarasso

New member
אין פה כוונה למנוע

ממישהו ליצור מה שהוא רוצה. אני שמח שסקאם באני עושה את באני אקסטרים (למדתי!). כל הדיון הזה היה נסיון לגרום לו לתרגם את הקומיקס לעברית. לא יותר. זה לא הצליח. אז סליחה על הניג´וס. וסליחה על זה שניסיתי לרמוז שיש פה כסף. שנינו יודעים שאין. רק ניסיתי בניבזיות לירות בחושך. ועוד דבר אחד. אולי קטנוני, אבל שווה. זה שלא קראת את טאנק גירל לא אומר שאתה לא מושפע. אתה פשוט מושפע ממישהו שמושפע. ואגב בקומיקס כמעט אין "TANK" זה בעצם ערבוב אותיות של משהו אחר.

Scum Bunny

New member
לא, אני לא (מושפע).

והאמת, די נמאס לי שמשווים בין באני לבין טנק גירל. אתה יודע מה ההדל? שטנק גירל, לפחות לפי מה ששמעתי, הוא קומיקס ממש טוב. הוא מצויר טוב, הוא כתוב טוב, יש בו מסרים כאלה ואחרים והוא שובב וסקסי וקאלטי. באני אקסטרים לעומת זה זה פרוייקט מחמד שלי. הוא לא מצויר טוב במיוחד אפילו ביחס למה שאני יכול, כי אין לי יותר מידי זמן להשקיע, ועד לא מזמן גם לא הושקעו בו יותר מכמה דקות של מחשבה לצורך הכתיבה. אני מצייר אלימות כי זה משעשע אותי, וכי זה חוסך ממני לכתוב סיפור יותר מתוחכם- כתיבה זה לא הצד החזק שלי, והחלטתי כבר מזמן שאלימות קשה זה יותר משעשע מבדיחות על מיקרוסופט. אם אני מושפע, אז אני מושפע מכל דבר שיש בו אלימות, מחדשות הערב ועד אנימה. האם אתה רומז שכל אלימות שאי פעם נחשפתי אליה בוצעה בהשראת טנק גירל, או שאתה עדיין מתעקש שיש קשר בין באני וטנק גירל פשוט כי שתיהן נקבות ואלימות בו זמנית? כי אם כן אז תדע לך שזה ממש ממש מעצבן. תודה.

*GormE*

New member
אתה מוזמן להתאכזב

אבל אם תזדיין בסבלנות אולי עוד אנשים יעלו לפו קומיקסים ובעברית אבל לא כולם מהירים כל כך, או שאולי הם משקיעים עוד קצת.

*GormE*

New member
פאק! המשוגעת הזו-

ממש מזכירה לי מישהי שלמדה איתי, שטענה שהיא משוגעת למרות שהיא סתאם דפוקה רק שהיא היתה בלונדינית עם קול ציפציף איך שנאתי אותה. . .

comicsgirl

New member
אם כבר...אז כבר!

דיברנו על וובקומיקס ואין לי כח לפתוח שרשור חדש (וגם אין לי כח לעצבן אתכם...) אז: אני לא עושה וובקומיקס (זמן, אנשים, זמן!) אבל אני קוראת כמה ואני באמת מעוניינת להמליץ לכם על וובקומיקס נפלא שקראתי לא מזמן. הוא מצחיק, עם עלילה ומצוייר ברמה (ל-ד-ע-ת-י-!). קוראים לו As if! והוא מספר על 2 בחורות שונות בתכלית שנקלעות לכל מיני מצבים משעשעים. רוצים לקרוא? בבקשה!

chatenoire

New member
הציירת חזרה מהטירונות...

...ושמחה להפיץ את הקומיקס שלה בכל מקום אפשרי. בקשר לבאנר תאלץ לחכות קצת, אני אשתדל להכין אחד בכאלה מימדים זעירים בעתיד הקרוב.

טרקן

New member
קומיקס מצוייר היטב

לפי דעתי השחור לבן נראה טוב מאוד ואין צורך לצבוע למכירה חוברות בוקי המעוניין מוזמן לפנות לאי מייל שלי.

nirmatarasso

New member
אני מניח שבהמשך יהיה שחור לבן

נראה לי שקומיקס 12 או 13 יהיה שחור לבן עד כמה שאני זוכר. על מקרה בקשר לבוקי. יש פה כמה סריקות של קומיקסים נבחרים. שניה.

gewitter

New member
הא לכם!

משעשע. מה קרה ל"תאכל עופרת, ער#י בן-&ונ@"? בקרוב אצלכם, הוובקומיקס (שלי).

טרקן

New member
האבסורד הוא

שמדובר בקומיקס בריטי מתורגם שעוסק בקרבות הצבא הבריטי עם הנאצים, שימו לב לכפיות שהוסיף העורך הגראפי הישראלי במקום קסדות הוורמכט. למכירה חוברות בוקי המעוניינים מוזמנים לפנות לאי מייל שלי

למעלה