תגיד לי את או אתה אמיתיים ?
בני אדם יכולים לדאוג לעצמם ?!?!?!? עמותות שוות לתחת והבכירים שם עושקים את כספי התרומות וגונבים. יד רוחצת יד, העמותות האלה בד"כ קשורות לאנשים מפוקפקים, פוליטיקאים ועברייני צווארון לבן. הממשלה ממש לא דואגת, כמעט אף פעם לא דאגה, וגם לא תדאג כפי הנראה - בקרוב דיקטטורה, שלטון צבאי או אנרכיה. ביטוח לאומי ?! חחח הצחקת אותי, בחיים לא שמעת על ביטוח לאומי אה ?! שמגיעים אליהם נכים !!!! בלי ידיים בלי רגליים עם מצבים בריאותיים מסובכים ! והם מטרטרים אותם וסוחבים אותם שנתיים שלוש לבדיקות, חו"דים ובירוקרטיה אינסופית עד שיוצאת לבנאדם מעט הנשמה שנותרה בו למרות מצבו העגום(בריאותי, נפשי, חברתי, וכלכלי, הכל הולך יד ביד) בסוף הם משלמים לו משהו שאולי מספיק לקנות כמה כיכרות לחם, אל תדבר איתי על הביטוח הלאומי הביזיוני של מדינת ישראל, תקרא קצת מאמרים ותשמע סיפורים מהלב של אנשים שעברו את זה ואז תדבר. אני גם מחזק את ידייה ומצדיע על העשייה, אני סה"כ הבעתי את דעתי שילדים עניים יהודים זקוקים לצעצועים האלה יותר מאשר חבורת קופים חמודים, זאת ראיית עולמי ולא תשנו את זה. ושיקפצו לי כל היפי נפש שהחליטו לדאוג לנחליאלי או לקוף כזה או אחר, או לפריחת הרקפות או למה שלא בא לכם. אז פאק אוף. יש לך כסף לקנות צעצועים לקופים ?! גש ותקנה אוכל לילדים עניים. היית פעם בשכונת הארגזים? בשכונת התקווה ? בשכונות היהודיות ביפו ? בדרום ת"א ? אני מציע לך לעשות ביקור, תעשה אפילו בלילה כשכולם ישנים, תראה איך הם חיים על גנרטורים וכל החשמל בחוץ ועוד שניה אפשר להתחשמל שם, אין להם חימום ובקושי קורת גג מאסבסט, לך תראה מזה בתים של עניים, תחשוב מה קורה להם בחורף. לך תראה מה הולך שם, ושתבין הקול שלהם בבחירות שווה בדיוק כמו הקול שלך, רק שאליהם הממשלה לא מגיעה ודוחפת אותם לסוג של גטו. בושה. אם היו מטפלים בעוני כמו שצריך ומחזקים את מעמד הביניים ובאותה נשימה היו מצליחים ליצור קמפיין וחוקים שיביאו משקיעים יהודיים מהתפוצות שיאירו את מדינתנו הכלכלה והחברה הייתה פורחת שאני אתחיל לדבר על החינוך ?! אתה מדבר איתי על קופים. אלוהים, משעמם לכם בחיים, אתם ההשתקפות של החברה, תרבות השום וכלום, ההתחלה של הסוף התחילה מזמן ואתם רק משקפים אותה.