יש לכם צעצועים ישנים?

מס בע"ח זהה למס' בני האדם ?

בטח שלא זהה.. אם אתה מתייחס לחרקים וכו', אז בטח גדול, ואם לחיות הגדולות, אז בוודאי שקטן מבני האדם. אז אין פה איזון ושיוויוניות מוחלטת, צריכה להיות היררכיה בעזרה על מנת להגיע לחברה מתוקנת. וצאו מהסרט שלכם, אנחנו לא חיים בג'ונגל ואין לה פה חיות כאילו אין מחר.. אתם רוצים למלא תפקיד חשוב, תתנדבו באפריקה או במקומות שזקוקים לטפל בחיות במקום לשחק אותה יפי נפש פה ולדאוג לחארטה בארטה כשיש דברים יותר חשובים שעומד על הפרק שקשורים בהשרדות העם היהודי.

liors72

New member
רחוק מלהפגע..

אני מציע שתלך לחוות הסוסים של דגני בצמוד לרכבת... ואז תחזור לכתוב בשרשור עם תובנות שונות. שם בוודאי תראה גם את אותם ילדים שמתנדבים ושלא ירצו להגיע למעגל הפשע. מסקנה? קח את אותם ילדים...שלב אותם באירגונים האלו והפלא ופלא יצא נס. אבל קודם קפוץ לחווה ....ואז אהיה מוכן לדון איתך ביתר עומק על הנושא.

אני לא צריך לקפוץ לחווה בשביל להסכים איתך!

אני מסכים עם מה שרשמת ב100 אחוז! שילוב של ילדים עם בעיות ובע"ח זאת דרך מצוינת שמועילה לשני הצדדים. ענבל שאני לא מוריד מערך הניסיון שלה ומהרצון הטוב שלה וכל הכבוד לה, ניסתה להתרים צעצועים לבע"ח כשאני חושב שיש ילדים שזקוקים לזה יותר. מה שאני אומר, תן את הצעצועים האלה לבע"ח, זה אומר שיש ילדים שיכלו לקבל את הצעצועים האלה ולא יקבלו, ובמקום חבורת קופים וכמה שיהיו מקסימים ומתוקים ופגועים וחלשים, הם עדיין לא יהיו ילדים מסכנים מתוך עמנו שלדעתי זקוקים יותר.

enbalush

New member
קראתי את כל ההודעות שלך, באמת הכל

ואני עדיין לא מבינה על מה אתה מדבר או מה הרצון. אבל שיהיה.

הרצון שלי שהצעצועים יגיעו לידיים של ילדים

יהודים עניים ולא לקופים כי לדעתי הראשונים זקוקים לזה יותר. זה הכל. אני לא נגד בע"ח, אני מאוד אוהב בע"ח, אני אעזור לבע"ח, אבל במקרה הנ"ל העזרה היא לא לצורך הנכון. מצטער, זאת דעתי.

באמת? לא שמתי לב ../images/Emo6.gif

על זה כל הויכוח, הערך שאני רואה למצוא לנכון והצורך של הצעצועים האלה. לעומת השקפת עולמך... אין מפלט מהויכוח הזה ומן הראוי שנפסיק אותו מיד..

liors72

New member
אז אסביר בצורה הכי פשוטה שיש..

אני אתן לילדים במצוקה. אני אתרום בכל פעם שמישהו יזדקק...לבני אדם כמובן. ובעתיד..כשילדך ישאל אותך "אבא? מה זה קוף?" סביר להניח שכל מה שתעשה ..זה תפתח לו ויקיפדיה. בזכות הצעצועים האלו..ואנשים כמו ענבל..הילד שלך בעתיד יוכל ממש ממש ללטף קוף. מה דעתך? נשמע טוב? בגלל שהמדינה שלנו רוויה ימי התרמה...אתה יכול למצוא את עצמך נותן גם לפה וגם לשם. אתה יכול לתת בצורה כספית...התנדבותית...אימוץ וכו' וכו'.. לפי דעתי אתה בהחלט חייב לקפוץ לחווה וזאת בכדי לבטל דברים שכתבת קודם . ואז תבין...שלכבות סיגריות על סוס זה לא ממש קשור לטורף על.

enbalush

New member
המטרה לא ללטף קוף

המטרה לחנך את ילדינו נגד אלימות כלפי החלש מאיתנו ובכלל.

liors72

New member
ליטוף = כל מה שאמרת.

ולטפל... ולדאוג לסביבה... ועוד ועוד.

שטות גמורה ודמוגוגיה מגעילה.

צעצועים לא יגרמו לקופים האלה לשרוד !!!!!!!!!!!!!!!! צא מהסרט שלך, תחזיר אותו לבלוקבסטר ומיד. הילד שלי ידע מזה קוף כי אני אחזיר אותו לסביבה הטבעית, ובני אדם לא נועדו לחיות ביחד עם קופים, ובני אדם לא נועדו ללטף קופים אז צא מהסרט שלך, זה שכלאו אותם בגני חיות ויצא לך ללטף קוף, לא אומר שבני אדם אמורים ללטף קופים !! מבין? מי שמכבה סיגריה על סוס, דינו מוות. זאת התעללות!! אני לא מדבר על זה! אם הייתי רואה בנאדם עושה את זה הייתי מפוצץ אותו מכות. פעם אחת לפני כמה שנים הלכתי בשכונה שלי וראיתי ילדים קטנים ומשועממים, סוג של ילדי רחוב, הלכו וזרקו אבנים על חתולים וניסו לפגוע בהם מתוך שיעמום, חוסר חמלה, רוע פנימי, יצרים שלא יודע מאיפה נובעים. ישר תפסתי אחד מהם בחולצה, ואמרתי לו שאני זוכר את הפנים שלו ושל החברים שלו ואם עוד פעם אחת אני אראה אותם עושים את זה אני אפוצץ אותם מכות וידאג שהם ילכו לכלא, מאז לא ראיתי אותם עושים את זה, והאיום והפנים המפוחדות והתובנה שהילד הזה קיבל עשתה את שלה. אבל בין לצוד למטרת אכילה ולבוש, ובין לכבות סיגריה על סוס ולזרוק אבנים על חתולים יש תהום ענקית. אל תשווה בין הדברים כי אני אוהב בע"ח ומאוד.

liors72

New member
2 דברים לי אלייך.

1. אם אתה אוהב בעלי חיים..ומאוד כדברייך ואתה מחפש עבודה כמו שהבנתי...אז מדוע אינך הולך לעבוד ולעזור לבעל חיים ובמקביל את הכסף תתרום לילדים? 2. מהדיון הזה אני פורש. ורק משום שאינך מסוגל לדבר או לכתוב ללא עצבים או מילים שבדיון נורמלי הן לא אמורות להיות. אני את הצעצועים אקנה לקופים. אלך למסיבת קאנטרי באותה חווה על מנת שהכסף ילך לסוסים (להזכירך..היתה הזמנה למסיבה הזו) ואתה...תתעצבן..תקלל...ומה שבטוח הוא שאותם ילדים לא יראו שקל מהמשכורת שלך. רוח וצלצולים יש בכל מקום וגם פה. השאלה האם אצלך יש מקום גם למעשים. ולאור השרשור כנראה שלא.

או קיי, התחלת לדבר לעניין.

איזה עבודה יש בעזרה לבע"ח ? עבודה שתכניס לי סכום יפה לכיס, וגם אני אצא מאושר מעזרתי לחיות, וכך אוכל לתרום חלק מהכסף לילדים, וגם לכלכל את עצמי. האם יש עבודת פלאים כזאת ומה צריך כדי להתקבל ואיפה ומה ? אשמח לתשובות במסרים הפרטיים. ועוד איך יש מקום למעשים, אתה פשוט דמגוג ואינך יודע כלום על מעשיי, תלך ותעזור, בשמחה.

enbalush

New member
מילים כדורבנות

רק שלצערי לא תמיד זה עניין של גיל...

למעלה