ממש לא מדוייק
בסיבוב ההופעות האחרון שלו הוא ביצע את astronomy domine, arnold layne, dark globe וdominoes, כולם של סיד בארט, וכולם חוץ מdark globe בוצעו לפני שהוא נפטר, ובנוסף את wearing the inside out וthe great gig in the sky שעל שניהם הוא לא חתום. שלא לדבר על הDVD האקוסטי שלו, שבו הוא מבצע את terrapin וdominoes של בארט, breakthrough של ריק רייט, שיר בצרפתית (נדמה לי) בשם Je Crois Entendre Encore או משהו כזה, עוד שיר שאני לא מכיר בשם Hushabye Mountain, ושיר של משהו תומפסון בשם Dimming of the Day, שלפני הביצוע הוא אומר "אין לי שום קשר לשיר הזה, אבל אני מאוד אוהב אותו אז אני ישיר לכם אותו". כמדומני שגילמור אמר בראיון הסיבה שגילמור נמנע מלשיר שירים שווטרס כתב (לדוגמה brain damage/eclipse או abitw2) היא שהוא לא מרגיש נוח איתם, כי הם היצירות של ווטרס וכעת שהם כבר לא באותה להקה הוא לא מרגיש שיש לו זכות לשיר אותם. רק שירים שהוא מרגיש מספיק קרוב אליהם רגשית, כמו cn או wywh, הוא מבצע אפילו אם ווטרס כתב. מצד שני, ווטרס בסיבוב ההופעות האחרון שלו לא ביצע שיר אחד שהוא לא רשום אליו, מלבד השירים בדארק סייד כמו any colour you like כי הוא התחייב לביצוע הדיסק במלואו.