יש למישו שמץ

את סתם מזיינת את השכל,

עם כל הכבוד, כי לך זה עולה 80 [את סטודנטית]. 80 הייתי מוכנה לשלם, 100 לא. תעשו לי טובה, אף אחד מכם לא יודע כמה בדיוק מקבל כל נגן בהרכב או האמרגן וכו'. אפילו ברי סחרוף שהוא אמן הרבה יותר מוערך מאביתר בנאי לא לוקח 100 ש"ח להופעה, ורוצים לדעת יותר מזה? אפילו אהוד בנאי לוקח פחות מ100, והוא אמן הרבה יותר מוערך וותיק בארץ. 100 ש"ח זה נורא יקר כשבב"ש זה עלה 75. אז אל תתחילו לתרץ לטובת אביתר, כי בתכלס- הוא ממסוחר. הוא יודע שאם הוא מעלה את רף מחירי הכרטיסים לאנשים שיכולים להרשות לעצמם [ת"א, כמובן], אז הם יקנו בלי לחשוב. אז שיקנו ויהנו מההופעה.

0mroosh

New member
דבר ראשון, לומר:"את סתם מזיינת

ת'שכל"-לא מעלה את הרמה של ההודעה שלך וגורם לדעה שלך להקל כנמוכה מאוד. דבר שני-ברי לוקח 100 שקל להופעה ואפילו יותר, הספקתי להיות ב2 הופעות שלו ולא שילמתי פחות מ100 שקל. דבר שלישי-ברור שהופעה בבארקה בבאר שבע, לא תעלה כמו הופעה בצוותא כי בכל מקרה משלמים למקום על זה שמופיעים בו ולשכור את צוותא יקר יותר מאת הבארקה.

וואלה.

צר לי להודיע לך, אבל אני הייתי בהופעות של ברי שעלו פחות ממאה. ומה העיסוק שלך בדיוק שאתה טוען שהשכרת הבארקה יותר יקרה מהשכרת הצוותא בלפחות 20 אחוז? לא חשבתי שנער בן 15 ידע בדיוק את העלות. תרצו לקבל את העובדה הזו או לא, אביתר התמסחר. נכון, הוא צריך לכלכל בית, אישה וילדים, אבל כמוהו יש עוד זמרים ואמנים שגם להם יש משפחה וגם להם יש נגנים ובכל זאת הם לא לוקחים עלות כזו להופעה. ודבר אחרון- לא בדיוק אכפת לי מה אתה חושב על רמת ההודעות שלי.

Hendrix5

New member
הופעות של ברי עלו פחות 100 ממזמן

כבר שנתיים שהוא מופיע וההופעות שלו 100+ ולפני שנתיים זה היה 90.. עם הנחה והכל זה בגג 80 וחלאס לחשוב שכל אמן שלוקח יותר מ2 שקל להופעה מתמסחר.. מה הקשר בכלל

Hendrix5

New member
אני בת

ותפסיקי להיות ממורמרמת מה יש לך כולה מדברים

OniOn Of a dOwn

New member
לא נכון, ברי בסיבוב הופעות שהיה ב..

חנוכה? לא עקרוני, בתחילת שנה זה היה. בב"ש בקופות עלה 90.

OniOn Of a dOwn

New member
במקרה אנ'לא זורק כרטיסים

ואוסף אותם. בקיצור, כתוב על הכרטיס שהמחיר 90. אם תהיה לי אפשרות (סורק/מצלמה) אני אעלה את התמונה של הכרטיס, אבל זה היה 90.

0mroosh

New member
אנחנו לא מנסים להתחרות..

לי ברי עלה 100 שקל כי קניתי באותו יום, במוקדמות באמת עלה 90, ובאותו סיבוב, כשהוא הופיע בת"א וחברים שלי היו, הם שילמו 130 שקל, אם לא יותר.

Hendrix5

New member
חחחח נסחפת :)

אני מאמינה לא צריך להעלות תמונה של הכרטיס או משו .. גם לי לפני ..3 פעמים שהוא הופיע פה זה עלה 80 אם אני לא טועה. פשוט הבנתי שבפעם האחרונה שהוא היה פה הוא השכיר את הפורום לאותו ערב, וככה כל ההכנסות שהיו עברו ישר אליו. בגלל זה זה גם עלה כ"כ יקר (100 ממה שאני זוכרת) .. או 90 כמו שאתה אומר ..

paper pieces

New member
מסכימה עם המשפט:

"חלאס לחשוב שכל אמן שלוקח יותר מ2 שקל להופעה מתמסחר.."

זוהרים

New member
בואנה תרגעי קצת..

אף אחד לא מכריח אותך ללכת להופעה שלו. רוצה ללכת- זה המחיר. לא רוצה
בעיה שלך. היום אין כמעט אומנים שלוקחים פחות ממאה שקל להופעה (שוטי הנבואה, היהודים, אביב גפן, עברי לידר, ארכדי דוכין, ברי סחרוף ורבים וטובים אחרים..) וכל אומן שמצליח ומעלה ת'מחיר, נהיה פתאום ממוסחר
וגם אם כן, זה לא מוריד מהערך שלו. יללה יומטוב שיהיה לך.

0mroosh

New member
אני לא חייב לעניין אותך, סתם הערה..

קחי מזה מה שאת רוצה. הגיל לא מודד את כמות הידע וגם לא צריך להיות חכם גדול בשביל לדעת את מה שאמרתי. אינטיליגנציה לא מגיעה בגיל מבוגר. אני חושב שעל אביתר אפשר לומר אחרון שהוא התמסחר, הוא פשוט אדם שעושה מוזיקה, שבימינו יקרה לעשייה, וגובה את המגיע לו, לא יאה לך, אל תשלמי.

evib

New member
אין לי מה לומר לך על זה

ואני לא אתקן אותך כאן אפילו כי אני חושבת שההערות שלך לא באמת שוות התייחסות... אבל סתם לידע הכללי: מתי בפעם האחרונה היית בהופעה של אהוד ואיפה? כי בפעמים שאני הייתי זה עלה 115 כמדומני ובכל מקרה זה ממש לא רלוונטי לדעתי. יש כאן מספיק אנשים בארץ שיודעים להעריך אמנים מדהימים כמו אביתר אז מה אני אגיד? אל תלכי להופעה, תצרבי את הדיסק, תעשי מה שאת רוצה רק אל תספרי לנו על זה אח"כ שלא נסקול אותך באבנים.... אגב, להערה האחרונה שלך: אני סטודנטית, ממש לא מת"א ובכל מקרה אני קונה אלבומים של מאיר ואביתר בלי לחשוב כי הם שווים את זה בעיניי. הם אנשים מקסימים ומוסיקאים גאונים בכלל ולאנשים כמותם מגיע להתפרנס מזה בכבוד ושידרבנו אותם להמשיך כי בלעדיהם (חס ושלום) נשאר רק עם אמני האינסטנט שצצים לנו כמו פטריות אחרי הגשם בלי כל קשר לאם הם כשרוניים או לא. אז אני מתנצלת להרוס לך את הסטיגמה אבל בלי שאני אהיה מת"א אני קניתי ונהניתי (מאוד) מההופעה. יום טוב שיהיה לך...

למעלה