יש למישו שמץ

paper pieces

New member
ממ כמה דברים

דבר ראשון,נכון, אנחנו באמת לא יודעים כמה כל אחד שם מקבל אבל מה שבטוח הוא שהכסף מתחלק וזה לא שאביתר מופיע בסתם איזה חדר לבד שאין שום הוצאות ושום כלום ומשלשל לכיסו את כל 100 השקלים של כל אדם המגיע להופעה. דבר שני, אני לא חושבת שאביתר ממוסחר וכל הדברים שאת אומרת. בתכלס לא את ולא אני מכירות אותו אישית. אבל בעיני ההגדרה למילה ממסוחר שונה בהרבה. בעיני ממוסחר זה אדם כמו עברי לידר למשל שכשפתחתי את הדיסק שלו הופתעתי לגלות בפנים דף פרסומת של סלקום עם מספרי רינגטונים וכו'. כמו כן, לפי מה שאני הבנתי לא בכל מקום ההופעה עולה 100 שקל. זה תלוי במקום למשל בבארבי בכפר סבא זה עלה 80 ש"ח (70 עם קופון). זה תלוי בעלויות של המקום וכו' דבר שאני לא מבינה בו ולכן לא אפרט עליו. וגם לגבי מה שאמרת - "הוא יודע שאם הוא מעלה את רף מחירי... וכו".. איך את יודעת שהוא זה שקובע את המחיר של ההופעה?! לפי הדברים שהוא כתב באתר שלו : ("לא כתבתי אותם כדי להתפרסם או כדי להצליח, כתבתי אותם כי מוזיקה מחייה אותי, מפתחת אותי, אם לא מסתכלים על החוץ ומסתכלים אל הפנים החיים יותר נעימים לחיות אותם") ניתן לראות שהוא יוצר וכותב ומופיע כי המוזיקה מחייה ומפתחת אותו כאדם ולא כי הוא רוצה להרוויח על חשבונך. מה לעשות שאלו הם המחירים. זה לא שכולם מופיעים ב15 שקל והוא יוצא דופן.

אוקי, בואו נגיע להבנה כלשהי.

לא אמרתי שאני לא אלך אף פעם להופעה שלו, אבל בגלל המחיר אני ללא ספק לא אלך לכל הופעה שהוא יעשה באזור שלי או בכל אזור שיזדמן לי להיות בו והוא יופיע בו. יש אמנים עם הרכבים שמופיעים בחינם, יש אמנים עם הרכבים שמופיעים ב50-60-70-80 ש"ח, יש אמנים... ב100 ויש ביותר. האמן בד"כ מעורב במחיר הכרטיס, אם תפני למקומות ותבררי אם הם יחלקו כרטיסים חינם, הם יגידו לך שזה מותנה בהחלטת האמן [ככה זה בתפוז, ככה זה בYNET, אני מניחה שבעוד מקומות זה גם כך]- כך שגם מחיר הכרטיס מותנה בהחלטת האמן. זה ויכוח סרק כי מי שירצה לנסוע במשך שעתיים כדי לראות את אביתר בלי קשר למחיר, יעשה זאת. אני לא חושבת שהמעשים שלו תואמים לאמרות שלו, כי לבקש סכום מסוים על כרטיס, שהוא יחסית יקר לשאר ההופעות בארץ, לא תואם את הרעיון של "אני עושה מוזיקה כי זה מה שאני אוהב, לא כי אני מרוויח מזה כסף". לענייננו- אני באמת מצטערת אם אחד מכם נפגע עקב השימוש שלי בביטוים כאלו או אחרים, הכוונה לא הייתה לפגוע, אלא להגיד שלדעתי זה לא צודק לגבות מחיר כזה לכרטיס. אז כנראה שאני אצטרך לחכות שאביתר יגיע לחיפה כדי לא לשלם להופעה שלו סכום של 161.5 ש"ח. מקווה שזה ישר את ההדורים איכשהו, ושוב, הכוונה לא הייתה לפגוע |4u|

MaddyD

New member
הופעות מסצינת

האלטרנטיב והפאנק עולות כ15-40 מקס להופעה. מה הן שוות? היו כאלה שהייתי שמה מעל אביתר

0mroosh

New member
אחלה, אנחנו לא קובעים כאן

מה טוב ומה לא ושוללים כל מה שהוא לא אביתר. פשוט אביתר הוא אומן עם קריירה נרחבת מאחוריו, ומגיע לו את מה שמגיע לו, נקודה.

MaddyD

New member
לדעתך

לדעתי לא. אבל אני עושה את זה מאינטרס עצמי אז אני אשלם ואלך[:

evib

New member
תודה רבה רבה...../images/Emo45.gif

הוצאת לי את המילים מהפה
זה בדיוק מה שרציתי לומר... אני מסכימה עם כל מילה...

paper pieces

New member
היי

ממ אני מסכימה איתך שאביתר שווה את הכסף שמשקיעים בהופעה אבל לדעתי זה עד מחיר מסוים... נגיד היית משלמת יותר מ150 ש"ח להופעה? זה נורא יקר....! :(

evib

New member
אבל זה לא עלה

150, זה עלה 100 ולי הייתה גם הנחה כי אני סטודנטית... את צודקת שיש גבול אבל אני ממש לא חושבת שהוא עבר אותו...

A N I g M A

New member
ילדודס, תקשיבו לי רגע.

ההודעה הזאת תצטרף אח"כ לשרשור המתאים. מאד נחמד לראות שהפורום פעיל ושיש בניכם דיונים, אבל כמה כללים: 1. לא לגלוש לפסים אישיים. 2. תזכרו שלכל אחד יש דיעה אישית שצריך לכבד. אל תנסו לשנות את דעתו בכח. אני לא אובייקטיבית כאן כי יפעת (סירופ מייפל מקולקל) היא אשתי וחברה מאד טובה שלי. אז היא אמרה קללה. טוב, היא לא תעשה את זה שוב. אבל אל תתנפלו עליה בגלל שהדיעה שלה שונה. מה שאני אומרת עכשיו תקף לגבי כולם. אז בואו פשוט נרגע קצת ונקשיב למה שכולם אומרים.:) ערב טוב לכם וחג שמח.

למעלה