"יש לנו אהבה והיא תנצח"

יוטו

New member
אין לי כוח לקרוא את הכתבה עכשיו

אבל אם מדובר באנשי שלום עכשיו - מגיע להם ! .

מגיע להם כלא (ואני מדבר על אותם

מתנחלים). אני מקווה שלך לא יהיה כלא, מסכן הקצין יצטרך להתחיל להתרגל לנהג אחר.

יוטו

New member
ומה עם הכלבים המחבלים מאוייבינו

שרצחו את החייל נתן זאדה ? להם לא מגיע כלא לדעתך החמסניות ? להם מגיע עונש מוות תחת עינויים. ! מי שבוגד שמדינה כמו אנשי שלום עכשיו במקרה הקל ביותר מגיע להם מכות רצח .

דבר ראשון, זאדה היה עריק לא חייל

ומי שרצח אותו באמת צריך לשבת בכלא למרות שזה הגיע לו. הם בוגדים במדינה? לפחות הבמאים האלו לא שרפו שוטרים עם חומר כימי.

יוטו

New member
היה עריק מסיבות מוצדקות ונכונות

וכול הכבוד לו על כך . מחר אקרא את כול הכתבה הזו ואז אגיב .

אבל מה שחשוב זה

שהשמאלנים בעד מחבלים... עדן נתן זאדה הוא מחבל לכל דבר ועניין. בדיוק כמו חבריו- אויבנו. לתת גיבוי, לגיטימצייה, ולא לקרוא לילד בשמו היא ירייה ברגל השנייה של המדינה, אחרי שזאדה ושאר המחבלים-היהודים ירו ברגל הראשונה. אתה מצדיק הרג- אבל נגד פיגועים אתה בוכה על הדמוקרטיה- אבל רוצח אותה אתה קורא לאחייך נאצים- ותומך ברצח אוכלוסייה שלמה. הלוואי שהיה לי כוח ולב פחות רגיש, בשביל לשבת יום אחד מול המקדלת ולספר לך איזה טיפוס מגעיל אותה. תעשה חשבון נפש עמוק, בדחיפות. הסיבה שאין שלום היא הפיגועים והדעות. הדעות בצד הערבי מול הדעות בצד הישראלי אם נערוך השוואה, כל אותם מחבלים ואירגוני טרור שונאי ישראל- מקבילים לחשיבתך. אי לכך ובהתאם לזאת אני אוסיף ואומר- יש כל כך הרבה ערבים <כן, האויב שלנו> הרבה יותר נאורים ממך, אני לא אשלח אותך רחוק, כנס לפורום ערבים, פה בתפוז, ותיווכח בעצמך.

the mnm factor

New member
למה תמיד כשיש כתבה נגד פשע של הימין

אתה אומר שיש גם פשע בשמאל? מה זה קשור? זה הופך את הפשע של הימין לבסדר? פשוט תגנה את הפשע של הימין- כשיהיה פשע של השמאל נדון בו בסדר? בזמנו כשהייתה כתבה ששמאלנים פצעו חיילים לא ראיתי שמאלנים אומרים "אבל יש גם פשע בימין"- כולנו אמרנו שאם זה נכון אנחנו מגנים פגיעה בחיילים...

the mnm factor

New member
תשמע

גם אני רואה את האיומים וההצהרות שלו כמגוחכות כשמדובר בכולה נהג מסכן... ואפילו אין לי בעיה עם זה שאתה יורד עליו. אבל זה יצא מפרופורציה- תרד עליו רק כשזה קשור לנושא... כאן זה לא קשור- כאן אתה יכול לרדת עליו שהוא פאשיסט, טרוריסט, בור ועם הארץ והדיוט פוליטי מוחלט... תאמין לי שזה גם יצא יותר רלוונטי- וגם יותר מצחיק.

זה קשה

אין הרבה עובדי רס"ר שיתנהגו כמו מינימום לוחמי מטכ"ל (ואני לא מדבר רק על ההתלהבות שלו).

the mnm factor

New member
אז תגוון... יש המון נושאים בהם אפשר

לרדת על עלוב נפש שכזה... תאמין לי.

../images/Emo6.gif או אני מאמין...

אני מבטיח לקצץ בירידות שקשורות לעובדה שהוא עובד רס"ר מסכן

the mnm factor

New member
מגיע להם שתקפו אותם על דעותיהם?

איך זה שלא חוסמים אותך? ואתה אומר שהשמאל נגד הדמוקרטיה.. מה שאתה אומר כאן זו פשוט דיקטטורה וטרור.

One Echoe

New member
אתה בנאדם מסריח וקיצוני.

וכרגע הוכחת את זה. אתה לא שווה שום דבר, שום הודעה.

Radi0Star

New member
נראה לי שהסיסמא העדכנית שלהם היא...

"יש לנו חומצה והיא תנצח"...

למעלה