"יש לנו אהבה והיא תנצח"

כן, נכון... כל אחד קם בבוקר ומתפלל

שיזדקק לחובש היום, הרי אין יותר כיף מכאב זו דעתכם?

spoop

New member
תשמע אדריכל אתה מתחיל להמאס עליי

מה התעתיוש האלה חושבים לעצמם? שהם יתמכו בערבים בצורה מטורפת,ואח"כ יבואו להתנחלויות ויתקבלו בכבוד? זה הרי ברור שהם באו כדי להוציא סרט על ההתנחלויות כמקום נוראי ומגעיל. אז המתנחלים שהפצע של הפינוי עוד פתוח תקפו אותם. אני לא מצדיקה תקיפה,אבל היא בהחלט מובנת.

וזה מעניין אותי, כי...?

מה המתנחלים האלו חושבים לעצמם? שהם יעברו על החוק ואח"כ היס"מ ינהג בהם בכבוד? זה הרי ברור שהם לא ביקשו היתר מהמשטרה כדי לעשות בלאגן. אז היס"מ שמשרתים את החוק דאגו לעצור אותם. אני לא מצדיק תקיפה, אבל היא בהחלט מובנת וחוקית.

spoop

New member
לא. כי זאת הייתה הפגנה ספונטנית

כתגובה להפגנת השמאל.

אין כזה דבר הפגנה ספונטנית

יש הפגנה חוקית ויש הפגנה לא חוקית. השמאל קיבל אישור להפגין, ואתם לא שונים.

רולדההה

New member
הם באו לתעד. הם עמדו ../images/Emo98.gif

בצד. המתנחלים יכלו לבוא אליהם בשקט, לדבר בנימוס. אבל לא, הם פתחו באלימות כי ככה נראה להם שצריך. כי כל מי שהוא לא אידיאולוג פנאטי כמוהם וכמו יוטו הוא בוודאי בוגד. חרא של בני אדם, שישרפו בגיהנום אמן. כל אדם שתוקף אדם לא חמוש ללא סיבה הוא חרא, בין אם הוא שמאלני או ימני או פלסטינאי.

spoop

New member
תשמעו תסריט אפשרי

אני לוקחת מצלמה,לובשת חולצה עם דגל ישראל שכתוב עליה די לטרור הפלשיתני,ונכנסת לכפר ערבי כדי לצלם. האם הייתי חוזרת בחיים? זאת התגרות בכוונה תחילה!

רולדההה

New member
הם לא נכנסו עם חולצות ../images/Emo98.gif

מתגרות, זה א. והם גם לא נכנסו לתוך שטח ההתנחלות, אלה דווקא לשטח הכפר הפלסטינאי. כך שהשוואה שלך ממש לא במקום. נופר, לא די עם זה? למה שלא פשוט תודי שכן, יש חארות גם אצל המתנחלים. החברה האלה היו פושעים שצריך לשלוח לכלא והם חיים לצד אנשים טובי לב, מדהימים ונהדרים שאוהבים את המדינה. את לא מבינה שכל הפושעים הללו רק הורסים את החברה הדתית-לאומית? שהם פוגעים בשמם הטוב של הציבור הנפלא הזה? תקיאו את הפושעים מתוככם. זה לטובתכם.

spoop

New member
אני ועוד איך מגנה אלימות

ואני גם מגנה את מה שהם עשו. אבל לתעתיוש האלה לא חסר(לשחרר את טלי פחימה עלק). ברור שיש גם חראות אצם המתנחלים,אני לא מכחישה,אבל תראי איך נדב מציג את זה תחת הכותרת "יש לנו אהבה והיא תנצח". הססמא הזאת שייכת למאבק והוא מנסה בכוח להראות שהמתנחלים הם חראות.

One Echoe

New member
על מה את מדברת?!

הם הלכו לעזור לפלסטינאים שסובלים מתקיפות חוזרות ושבות של מתנחלים!!! אם ראית בערוץ 2, לא מזמן, היה סרט על חיילים שמדברים, היה שם חייל שאמר שכל פעם שהוא היה מסתובב ברצועה הוא היה רואה יהודים מתעללים בפלסטינאים... בשומרון המתנחלים תוקפים פלסטינאים עוברים ושבים סתם ככה! מתוך "אידיאולוגיה"? ילדים, ונשים, גברים. איכס, איכס. את צבועה. את מגנה אלימות משטרתית בלתי מבוקרת, אבל כשזה מגיע לצד שלך, את מתקפלת ונהיית צבועה. אז אולי כדאי שתלמדי ממני בעניין הזה ושלא יהיו לך צדדים. כולנו אחים, והתפקיד שלנו זה למגר את הקיצוניות הזאת. גם אם פעילי השמאל נכנסו לתוך ההתנחלות! זה עדיין לא אומר שיש למתנחלים זכות לאיים עליהם עם רובים ולהוציא להם דף מהצוואר. וגם אם
הם נכנסים עם חולצות מתגרות, אין להם זכות לאיים עליהם עם רובים ולהוציא להם דף מהצוואר.
. לפעמים נדמה לי שהפורום הזה מהול באנשים שרבים אחד עם השני, במקום לעזור לעצמם. פשוט דוחה.

spoop

New member
אני מגיבה ככה כי נדב תוקף

הוא כותב יש לנו אהבה והיא תנצח,מתנחלים תקפו שני אנשים. כולכם יודעים שיש לנו אהבה והיא תנצח,זה משהו שבאמת היה בפועל. כל ההפגנות החוקיות,כל מבצעי פנים אל פנים,כל ההטפה לאהבה שיש גם עכשיו אחרי ההתנתקות! לא יפה להביא קיצוניים. אומרים שההגנה הכי טובה היא התקפה,שתוקפים אותי כל הזמן,קשה לי לא לחפות על הפושעים האלה. וכן אני חושבת שהם פושעים,אלימות זאת לא הדרך שלי,וגם לא יפות נפש כמו התעתיוש האלה.

One Echoe

New member
קצת נוגד.

את חושבת שהם פושעים ואת מחפה עליהם? אני חושב שאת פשוט לא מודה בזה שאת קיצונית כ"כ ושאת מתנהגת בדיוק כמוהם. את לא לאכול את העוגה, ולהשאירה שלמה. מצד אחד, לגנות את הפושעים האלה כמו שאת אומרת. ומצד שני, לתמוך בהם כשיש לך צורך. זה שהוא כתב את זה בהערות סרקסטיות זה ברור לגמרי. כי הוא בא להביא לך משפטי סימוכין ומשפטים תומכים למה שהוא אומר.

spoop

New member
אבל זה לא לעניין!

ממש לא לעניין השימוש הזה בכותרת יש לנו אהבה והיא תנצח,לצד התפרעות של קיצוניים. זה מוציא את המשפט הזה צבוע ושקרי,שבפועל הוא באמת התקיים!

התקיים?

הוא התקיים כשנפצעו חיילים ושוטרים? כשהוכו פעילי שמאל? כשנחסמו כבישים? אני מניח שאפילו את לא חושבת שכל זה היה אקט של אהבה, ככה שאני בהחלט רואה את המשפט הזה כצבוע.

One Echoe

New member
תראי, בהקשר הזה, המשפט צבוע.

כלומר, אלה אנשים עם כיפה שמתיימרים לעבוד את האל שלהם ולשמור על חוקי התנ"ך. או מצוות התנ"ך. אבל בפועל;הם אלימים ופוגעים בכל מה שלא נראה להם. לכן זה הוא משפט צבוע.

למה לאף אחד אין את האומץ

להגיד שזה חרא של דבר?! אני אישית לא מאשימה את כל צביור המתנחלים ו/או הימין הקיצוני אלא אך ורק את התוקפים הספציפיים במעשה הנורא. אבל עצם העובדה שאתם אל מגנים את המעשה וכתוצאה מכך תומכים בו הופכת אתכם לאשמים לא פחות. יהודי לא מכה יהודי.

One Echoe

New member
הוא רק לא מגרש אותו...

מותר לו לרצוח...מותר לו להכות, אבל לא לגרש-ורק בשנת 2005.

למעלה