"יש לנו אהבה והיא תנצח"

One Echoe

New member
שוב פעם, את מוכיחה,

שאת בנאדם מושפע, וחד צדדי. תמונות מפוברקות? התפללו שמישהו יתקוף אותם? אלוהים..לאן תגיעו, לאן.

spoop

New member
תראה

התמונות נראו לי מפוברקות וכבר היו דברים מעולם. ברור שיכול להיות שזה קרה,ואסור שדברים כאלה יקרו. אבל הם באו להכפיש את המתנחלים,מה הם ציפו שיקרה? שאמרתי יתפללו שיתקפו,כוונתו שהנה זה משרת את עמדותיהם. המתנחלים הכו פעילי שמאל-אנשים רעים.

One Echoe

New member
עדיין מוכיחה שאת בנאדם מושפע,

וחד צדדי. תמונות מפוברקות...נו באמת, עד לאן תגיעו עם התיאוריות המטומטמות שלכם..רואים בבירור שאלו תמונות אמיתיות לגמרי. מה משרת את עמדותיים בזה?!?! אם הם הכו אז כן, זה אומר שהם אנשים רעים! את שמה לב מה את עושה? במקום להגיד שהמתנחלים אנשים רעים בגלל שהם מכים, את אומרת שהבמאי ופעיל השמאל רצו שהם יכו אותם בשביל שיגידו שהם אנשים רעים. את איבדת את ההיגיון כבר מזמן. מצד אחד "ברור שיכול להיות שזה קרה,ואסור שדברים כאלה יקרו." מצד שני: "התמונות מפוברקות" ואת לא מגנה את האירוע, בדיוק להיפך-האמת... והם לא באו להכפיש את המתנחלים..הם באו לעזור לפלסטינים. חוץ מזה..ממתי מותר לקחת את החוק לידיים?

spoop

New member
לא קראת טוב את ההודעה שלי

חשבתי שהתמונות מפוברקות(כמו שקרה כבר בעבר) כי היה לי קשה להאמין שמתנחלים ככה יפצעו מישהו לזוב דם. ומאה פעם אמרתי שהם לא בסדר שהם עשו את זה! ומי אמר שהם באו לעזור לפלשתינאים? כתוב שהם באו לעשות סרט

One Echoe

New member
ככה אמרו בחדשות.

שהם באו לעזור לפלסטינאים שסבלו מהתקפות חוזרות ושבות של המתנחלים האלימים. והתמונות לא מפוברקות. לא נראה לי שהיו משדרים אותם בטלווזיה אם הן היו מפוברקות. ואפשר לראות על תמונות אם הן אמיתיות או לא. בלי ספק שהתמונות הללו אמיתיות.

One Echoe

New member
../images/Emo26.gif

עכשיו הבנתי את התמונה המלאה. תקראי פה. האם את טוענת, שאין זכות לצלמים לתעד מה שקורה בהתנחלויות ? את את גוזלת את חופש הביטוי מתקשורת ומבמאים שרוצים לצלם? כי מה שאת אומרת בעצם, זה שאם הבמאים באים לתעד את מה שהמתנחלים עושים, והם מתעללים בפלסטינים-אז כמובן שזה יעצבן את המתנחלים ואז זה לא בסדר לבוא ולתעד את זה. פשוט מגעיל, מגעיל. לאן הגענו. כרגע שלחתי לחבר שלי את הכתבה..והוא מתנחל...והוא גינה אותם יותר משאני גיניתי אותם... ולסיום, אני רוצה לצטט לך את תגובה 69: ובהקשר לכך מה שמפחיד באמת בסיפור הנ"ל הוא לא המתנחלים הפושעים, אלא חוסר האונים/החשק של רשויות המדינה לטפל בהם כמו שצריך, ויותר מזה - רשימת התגובות המזעזעת התומכת בבריונות הזו. בדיוק ראיתי עכשיו סרט על עליית הנאצים לשלטון... אני מציע לכל מי שחושב שמה שהס.א. היהודי עושה בחברון זה "לא נורא" לקרוא או לראות קצת דברים על איך בשנות ה-30 גרמניה הדרדרה ממדינה מערבית ליברלית ומודרנית לאומה של מפלצות. לדברים כמו התגובות החולניות פה יש לא מעט קשר לכך. לפני שאדולף היטלר ימ"ש נבחר לקנצלר היה רק מיעוט לובשי חולצות חומות שתמך בו - אבל רוב האוכלוסיה חשבה לעצמה "לא נורא, הם אמנם חוליגנים, אבל לפחות הם מטפלים כמו שצריך בקומוניסטים". גם הם, אגב, דיברו הרבה על "גאווה לאומית", ו"הצורך להפטר מבוגדים ולנקות את האומה מרעל שמאלני". תראו לאיפה הם הגיעו - מפחיד שיש יהודים שמסוגלים לחשוב כמוהם. " כל מילה בסלע.

One Echoe

New member
ד"א,

יש סרטון וידאו, לא רק תמונות. האם גם סרטון הוידאו שהוקרן בחדשות מפוברק?

למעלה