יש מחר הופעה של אביב גפן בירושלים

zooom360

New member
יש מחר הופעה של אביב גפן בירושלים

מחר?? או בזמן הקרוב?

T h e B o Y1

New member
מחר כן ...

ב 9 וחצי בריכת הסולטן חבר'ה מה אתם אומרים איזה שירים יהיו ?

אני יכול להגיד לך איזה שירים יהיו ../images/Emo13.gif

זה פחות או יותר יהיה הפלייליסט: מחר השיר שלנו המכתב לילות לבנים עצוב בלעדייך מיליארד טועים מלאך שיר הסמרטוטים זה רק הלב שכואב לך עונות שיר עצוב גשם כבד עומד ליפול יומן מסע שחור ולבן(אולי באנגלית) אור הירח הדרן: שניינו שווים סוף העולם אם לא יהיו 90% מהשירים שאמרתי ויותר מ3-4 שירים שלא אמרתי אני צנצנת
תנסה לקחת פלייליסט אחרי ההופעה ונשווה :)

T h e B o Y1

New member
חחח סבבה לאונרדו...

יש לי הרגשה שהוא יבצע את עכשיו מעונן בסוף ...

אל תפתח יותר מדי תקוות אשר...

חבל שתתאכזב. בעבר הלא רחוק(וגם הרחוק) אביב היה מסיים כל הופעה כמעט עם עכשיו מעונן. לפני שנתיים\שלוש הוא פשוט הפסיק לשיר אותו בהופעות. ומאז הוא מבצע אותו רק בהופעות באמת גדולות(עשור למכתב,קוקה קולה 06,רוק עצמאות 07,ניצנים 07) אם אתה בונה על זה שהוא "יבזבז" את עכשיו מעונן על איזה הופעה מסכנה בחוצות היוצר מצפה לך אכזבה... נקווה בשבילך שיבצע בסוף

T h e B o Y1

New member
למה הופעה מסכנה בחוצות היוצר?

זה מקום נחמד, ולא צריך לשכוח שאביב התחיל בירושלים את הכול !!! כול ההופעות הישנות הטובות שלו התחילו בירושלים .... טוב נקווה שתהיה הופעה נחמדה.... ויש לי הרגשה כזאת שהוא יסיים עם "עכשיו מעונן" , אולי ..... (מי יודע) בכול מקרה מי שהולך שיהנה!!!! =)

AriEitan

New member
איך נראה לכם תהיה ההופעה ברעננה?

הלוואי שישיר עכשיו מעונן

Noam TG

New member
../images/Emo41.gifפלייליסט מהרדיו:

01. מחר 02. מיליארד טועים 03. השיר שלנו [יש מצב שזה היה אחרי מחר, אינני בטוח.] 04. עצוב בלעדייך 05. בוקר טוב איראן 06. עונות 07. מלאך 08. האם להיות בך מאוהב 09. שיר עצוב 10. יומן מסע 11. כשאתה כאן 12. גשם כבד עומד ליפול 13. מקסיקו 14. זה רק הלאב שכואב לך 15. אור הירח 16. סוף העולם 17. שיר תקווה היה נחמד סהכ.

../images/Emo203.gifהיה סבבה... לא משהו מיוחד, אבל למה כבר

אפשר לצפות מהופעה בירושלים.. אבל היה אחלה סה"כ עם ביצועים וקהל סבבה. חוץ מזה שהיה ממש מעפן שהוא נתן הדרן רק של שיר אחד ועוד שיר תקווה. אה, ושהוא שוב דחף את כשאתה כאן.

התעוט

New member
חבל שבדיוק הופעת להיטים משודרת

ברדיו,אלא אם כן הוא יפתיע,הלוואי

אלינה מ

New member
תגידו....

איזה מס` תחנה- רשת ג`?? אני לא מסתדרת בלי יס.. /tapuzforum/images/emo4.gif

למעלה