יש מחר הופעה של אביב גפן בירושלים

מחר מחר תמיד נשאר מחר...

ולמי שרוצה קצת פרטים: ההופעה תתחיל ב21:40 בדיוק. למי שחושב שזה שכתוב 21:30 זה אומר שזה יתחיל ב22:30 כמו בזאפה או במעבדה טועה. חוצות היוצר דייקנים ויש להם אישור מהמשטרה עד 23:00 בדיוק. גם כנסיית השכל(אתמול) וגם פורטיס(היום) עלו ב21:40 בדיוק וסיימו ב22:50 בערך. וכדאי להגיע מוקדם כי יהיו פקקים ומהקופות עד למקום של ההופעה יש 10-15 דקות הליכה בשקט. לירושלמים שמתחת ל18 שווה להביא תעודת זהות ולהכנס ב30 ש"ח. ולמי שרוצה את הפלייליסט רשמתי למעלה
תהנו :) (אני אהנה לי בניצנים עם מוש והכנסייה)

אלינה מ

New member
האמת שעכשיו אני בירושלים..

/tapuzforum/images/emo4.gifאז יכול להיות שאני באה... עדיין אין לי מושג.. [אגב, התחברתי מהפלא`]

Even In Death

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo202.gif

מחר מיליארד טועים השיר שלנו עצוב בלעדייך בוקר טוב איראן עונות מלאך האם להיות בך מאוהב שיר עצוב יומן מסע כשאתה כאן גשם כבד עומד ליפול מקסיקו

shira ofek

New member
מההההההההההה?

בוקר טוב איראן?!?!כוסעמק! מליארד טועים היה עם הפסנתר?

אלינה מ

New member
וווואו....

היה כל כך מרגש! אין מילים לתאר עד כמה! במלאך ושיר עצוב אפילו קצת/tapuzforum/images/emo7.gif! אין הוא כל כך מרגששש!!!!!

MaRy FoReVeR

New member
יו היה כזה כיףףףףף

איזה חמוד הכי אהבתינ את: מיליארד טועים שיר עצוב(בהקדשה לסבתא שלו) יומן מסע(בהקדשה לדילן) סוף העולם והשיר שהוא סיים איתו היה שיר התקווה. *ד.א. לא ידעתי שהוא נמוך :0:0*

ההופעה.....

לפי מה ששמעתי ברדיו הוא השקיע בביצועים והקול שלו ממש ריגש אותי....סוף העולם אהבתי.. אבל אני לא מבינה למה הוא מתעצל לעשות תשירים הטובים שלו....ולא רק בהופעה הזאת..זה היה ברור שלא יהיה אותם..אבל בכללי..כבר שכחתי שלאביב יש שירים כמו בוכה על הקבר,גנרל,אל תדאג (את זה נינט מזכירה לי) ועוד... מקווה שמי שהיה נהנה :)

Hosh17

New member
זו בעיה לשיר עם קהל כזה שמכיר רק להיטים

הוא שר נדירים והקהל מתחיל להשתעמם, ממש נדירים שרים נדירים בהופעות שלו כשהוא כן רוצה לשיר נדירים הוא יודע לאיזה סוג קהל לפנות ומגיע קהל שונה באמת להופעות האלו.

T h e B o Y1

New member
הייתה הופעה נחמדה!

חחח לאונרדו ניחשתי לא נכון בקשר לעכשיו מעונן ... צדקת .... אבל חפיף נהנתי בכול זאת ... היו המון ילדים קטנים סביבי ...... אבל הם הלכו ונעלמו עם השירים ... היו מלא מעצבנים בקהל אבל כול מי שהיה הכי מקדימה היה סבבה.... והיו שמה כמה דפוקים שגם צעקו " אביב ההומו " כמו דפוקים ... צילמתי תמונות לא ברורות כול כך אבל מחר אני ינסה לעלות ... היה נחמד, אבל עשה רושם כאלו זה חזרה של אביב ולא הופעה.... בסוף העולם הוא השקיע וביאס אותי בהדרן שעלה רק לשיר אחד... אבל זה לא אשמתו לא נישאר זמן כבר היה 11.... והוא לא צרח כול כך בהופעה, לא שחיפשתי רק את זה אבל בכול זאת .. חחח בסוף העולם הוא ירד מהבמה לקהל ,מי שהיה שורה 1 ספרו מה הלך חחח סליחה על החפירה לילה טוב אנשים יקרים !

MaRy FoReVeR

New member
:<

ההאלה שצרחו אביב ההומו היו ממש יצוטרים ם היו לידי>< הכי מצחיק היה שהיה שקט באמצע איזה שיר ואז מישו צעק "אביב המלחך" וכולם צחקו כזה...אני כמעט הגעתי אליו שהוא ירד לבמה..

Roni Girl Is Me

New member
הייתה הופעה שווה

הלכתי עם חברה שלי, והכניסו אותנו חינם [קשרים אהמ קשרים] כשלא היה עוד כרטיסים. ראינו ת'הופעה והתלהבנו חחחח אח"כ נכנסנו מאחורי הקלעים והייתה ילדה ממ שחמודה שביקשה שאני אבקש ממנו חתימ הלה ולחברות שלה [מאיה לירון ועוד 2 שאני לא זוכרת
] אבל לא היה זמן לחתום, הוא חתם שתי חתימות על דף אחד, חתימה אחת וחברה שלי וחתימה אחת לי. אח"כ ראיתי את הבנות ההם ונתתי להכי חמודה [נראלי לירון] ת'חתימה שלי, והיא הבטיחה שהיא תצלם גם לחברות שלה אני מזה מצטערת שלא לקחתי ממנה ת'אייסיקיו שלה/מסנג'ר
קיצר היה ממש כיף D:

אורחת פה../images/Emo6.gif

אוקיי, אז אתמול נסענו להופעה של אביב בירושלים, 3 שעות נסיעה עם פקקים. בסביבות 9 הלכנו לבמה ונעמדנו בשורה שניה
בתור אחת שהיא לא גרופית של אביב, ובקושי יודעת את המילים, ממש ממש נהנתי
אהבתי מאוד את "המלאך שלי" שהכרתי ממש מעט, ו"האם להיות בך מאוהב" היה ממש מרגש. "שיר עצוב" כמעט בכיתי, הוא באמת נתן את כולו. בסביבות ההדרן כבר היינו על הגדר
התאכזבתי שהוא שר רק שיר אחד. מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל הוא אמר בסוף? [תיהיו חופשיים, שימו זין גדול על העולם...?] ומי שהיה בשמאל הבמה בשורות הראשונות, אנחנו היינו האלה שצרחו להראל בן עמי שיעשה לנו ילדים
ו...מי שהיה קרוב לשם, גם אתם הרחתם את הפצצת אטום שהשתחררה שם כל 5 דקות?
בכל אופן, למרות הכל, ובזכות הכל, ממש ממש נהנתי.

למעלה