יש מחר הופעה של אביב גפן בירושלים

זה לא מצחיק../images/Emo7.gif

היינו שם איזה 500 אנשים[ואני ממעיטה כי לא ראיתי כלום] בחנק אמיתי וחום, המאבטח מעשן לי בפנים, ההיא מפליצה מהצד השני ואביב צורח באמצע. לא היה רגע חסר טאקט יותר מההיא שצרחה - "אנשים, תפסיקו להפליץ!
"

התעוט

New member
לשם שינוי,לא.היה אחד שעשה קולות רקע

במקסיקו ובבוקר טוב איראן,נראה לי שזה קינן.

נתוש ז

New member
אני רוצה להגיב קצת על ההופעה

היה פשוט מדהים. אתחיל מהקהל. ברובו היה מורכב מפקצות בגיל 12-14, שצעקו באוזן את השירים המוכרים, או לפחות את הפזמון. וכשאביב עבר לדבר טיפטיפה, היה כ"כ רעש בקהל, היה נדמה שאין אדם אחד שבאמת הקשיב. הקהל היה נוראי. וכמובן ההשקעה המדהימה של אביב בשירים. היה טיפוף הזוי, שלא ברור מה הוא קשור לאביב, בסוף מקסיקו, שאביב מניע את הראש בקצב הטופים. הרגשתי כאילו אני בהופעה של שרית חדד. מעבר לזה, חצי מהשירים שרו ללא הקצב של השיר, ללא מוזיקה בכלל בעצם. אביב פשוט שר בלי כלי נגינה, הדוגמא הכי טובה הייתה ההרס המושלם של "גשם כבד עומד ליפול" (אבל זה היה למעשה ביותר מחצי מהשירים). גם "בוקר טוב איראן" איכזב בגדול. עד שהיה שיר ממש טוב בהופעה, כבר ציפיתי, ופשוט לא היה את הקצב הרגיל. איפה הגיטרה שתרעיד את המקום?? ה-ר-ס. הביצועים היו פשוט נוראיים. בקיצור, כמו שאמרתי, היה בערך שיר אחד שממש ממש אהבתי (בט"א), אז גם אני לא מתתי על הפלייליסט. וזהו, ההופעה היחידה שממש התאכזבתי. היה נוראי.

T h e B o Y1

New member
הקהל היה מורכב מבנות ש...

מכירות את האלבום החדש, ולא את השירים הישנים היפים , ואביב לא נתן את כולו בהופעה הזאת , את זה כולם הרגישו ההופעה הייתה יפה סך הכול ... לא מאכזבת , לא צריך להגזים , אבל כול אחד בדעתו ... =) קיצר אני ינסה לעלות תמונות מההופעה, האיכות לא משהו בכלל , אז לא לרדת עליי...

T h e B o Y1

New member
עוד...

לוקח לי זמן לעלות תמונה תמונה כי אני מקטין אותם בצייר...

נתוש ז

New member
תקשיב, היה נוראי. אני לא יודע מה הרף שלך

אבל בקאיטריונים שלי זה היה ביזיון פשוט. לא היה ביצוע אחד מרגיש. המוזיקה, הקצב, היה נוראי. ואם כבר הזכרת תמונות, הוא אפילו לא התלבש משהו. לא נהנתי, מקווה שהוא יפצה עם על הכנרת בזריחה, בכנרת בזריחה.

T h e B o Y1

New member
חחחחח

אה ודרך אגב הקלטתי קצת את השיר שלנו ... ואת מקסיקו רק את הסולו של תומר... אבל לא שומעים ברור....

osher002

New member
שוב פעם!יאו שיחליף כבר חליפה מה נדבק לחליפה..

הזאתת!XDDD

למעלה