יש סיכוי שהם יבואו אי פעם להופיע בארץ?

Rose131

New member
אני יודעת שהם הופיעו בהאנגר 11,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1445&msgid=116737474 אני לא נרדמתי באמצע, סתם כמעט התעלפתי. אבל היה לי כיף בכל זאת. [עכשיו זה הקטע שתגיד שזו הייתה חרא הופעה יחסית לחו"ל, שהקהל בישראל חרא וכשראית אותם *איפשהו* בחו"ל היה יותר כיף, אולי גם פגשת את ברנדון, כמה מגניב. ותגיד שזו הופעה לפריקיות מטומטמות שבכלל לא אוהבות את הלהקה והלכו סתם כי זה מגניב וסתם היה חרא כי גם הסאונד הישראלי חרא, נכון?]

ALaViGnE

New member
חחח הרגת אותי

קודם כל, כל הופעה בארץ יחסית לחול היא עלובה כמו הקהל הישראלי בלי קשר לאינקובוס.. לא ראיתי אותם בחול כי הם לא עד כדי כך שווים שאני אטוס בשבילהם.. ברור שהיו שם פריקיות מטומטמות שלבושות כמו בלאקריות קשוחות ובאות לאינקובוס. זה לא הולך ביחד מה לעשות. אני בחיים לא אקבל את זה. רוב הילדים שהיו שם לא הכירו את אינקובוס מספיק כדי לבוא להופעה שלהם.(הם באו כי זה להקת רוק ידועה)אני מוכן לשים את ראשי שחצי מהאנשים שם לא יכלו לתת לך שמות של 2 שירים מסיינס ו 2 שירים מאנג'וי אינקובוס. ובלי קשר זאת הייתה הופעה של הדיסק האחרון שהוא היה מעאפן. היה קטע ג'אם סשן של איזה 20 דקות שהרדים (הקהל הישראלי אוהב רעש!!!!!!!!!!!!!!) פרדון מי באקוסטי... נו באמת.. קיצר מופע נפילה. אבל אסור לנו להתפנק זה לא שכל שבוע נוחתת פה מגה להקה אז לפחות זה :)

Rose131

New member
האמת שהקטע הפסיכודלי הזה היה באמת משעמם

אני אשכרה מסכימה איתך
אבל לעומתך, במקום להסתכל על כמה שפרדון היה מחורבן באקוסטי, אני זוכרת היטב דווקא את דרייב שהיה, לדעתי, פשוט מעולה. גם באקוסטי, כמובן. כן, נו, ברור שקהל הישראלי עלוב, וברור שיש שם פריקיות מתלהבות. חזרת על מה שאמרתי שתגיד, מה ההיגיון?

אווווקי, וואו. ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

הם לא הופיעו במועדון כזה?
או שאני מממממש מתבלבלת בין אינקובוס ללהקה אחרת!

Rose131

New member
אפשר לקרוא לזה מועדון../images/Emo12.gif

זה פשוט כזה.. מקום ממש גדול. בנוסף לעובדה שפשוט דחפו לשם הרבה יותר מדי אנשים משבריא. אבל זה כבר משהו אחר><

Musedol

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo153.gifלאינקיובס היה קהל גדול מאוד

לפי מה שהבנתי מאחותי
כ"כ חבל שלא התעמקתי במוזיקה שלהם כשהייתה ההופעה

Broken sound

New member
הלוואי.כ"כ הלוואי.

זה יהיה מושלם. כרגע,אני כנראה יטוס להופעה שלהם קיץ הבא.

Broken sound

New member
חחח כן אני מקווה שזה יצא לפועל.

שלא יתקעו לי איזה הברזה ברגע האחרון.

כן, ואני גם יודעת איך.

הבעיה היא שאין מספיק אנשים שיבואו, אז חבל לי על המאמץ.

למעלה