וואי מגניב ,אלמוג את באה איתי? הלוואי
L love to hate you New member 17/5/08 #38 הלוואי D: עוד מעט אחרי הבגרויות נתחיל במסע שכנועים לטוס להופעה שלהם
B Because Of May New member 18/5/08 #67 אממ לא הייתי בונה על זה../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif במיוחד לא בזמן הקרוב... אם תהיה הופעה לא איכפת לי- אני לך לבד, העיקר להיות בהופעה שלהם!
אממ לא הייתי בונה על זה../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif במיוחד לא בזמן הקרוב... אם תהיה הופעה לא איכפת לי- אני לך לבד, העיקר להיות בהופעה שלהם!
א אלמוג מסיקה New member 18/5/08 #70 אני חושבת שאם תהיה להם הופעה בארץ לא יהיה מצב שתלכי לבד כולנו נלך! אבל כמו שאמרת חח, לא הייתי בונה על זה :|
אני חושבת שאם תהיה להם הופעה בארץ לא יהיה מצב שתלכי לבד כולנו נלך! אבל כמו שאמרת חח, לא הייתי בונה על זה :|
B Because Of May New member 20/5/08 #71 חח התכונתי לזה שמישהו מר"ג לא יבוא איתי ../images/Emo3.gif + וזה לא רק שכל הפורום הזה ילך, גם הרבה מ-MCR יבואו ואני אגרור איתי אולי עוד חברה P:
חח התכונתי לזה שמישהו מר"ג לא יבוא איתי ../images/Emo3.gif + וזה לא רק שכל הפורום הזה ילך, גם הרבה מ-MCR יבואו ואני אגרור איתי אולי עוד חברה P: