יש עבודה ! יש שפה !! קשה, קשה

EinatAr23

New member
מה לא לך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכושר ?? האופניים ?? באותה מידה יכולת לצאת ולחרוש את שבילי ארץ ישראל, מה שנכון גם לגבי. פשוט היום היה יום אופני הכביש

BikingViking

New member
גם לא לי...

SORRY, רכיבת כביש = ספינינג = אופני כושר = טריינר בעבודה. אותו דבר בעיני. (אבל מה אני מבין ? ) אנחנו צריכים שטח, מדרגות סלע, דרופונים, סינגלים. אבל בשביל כל זה, צריך לחכות ל
או פשוט לנסוע דרומה - משימה לא פשוטה באמצע שבוע שצריכים להיות בעבודה.

davidho

New member
אז למה תמונה שלך בכרטיס האישי

היא של רכיבה על הכביש??!! אבל אני מסכים אתך בנושא רכיבת כביש. אני מפחד פחד מוות (תרתי משמע)....

eOfer

New member
גם אותך תפסנו, שועלית דרופונים

שכמותך..עם כרטיס כזה הייתי מתבייש אפילו להזכיר 'כביש'

EinatAr23

New member
למה להתבייש../images/Emo3.gif

שכן, למה לא להנות משני העולמות יחד

BikingViking

New member
התמונה בכרטיס האישי

צולמה לפני כשנה ביציאה ממעלה אברהם, בכביש שמוביל בחזרה לירוחם. דרך אחרת אין, ובלית ברירה טיפסנו בכביש חזרה לירוחם. אגב, לדעתי בטיול הזה עופר רכב בפעם הראשונה על ההקלר המיתולוגיות, עם 15 ק"ג על הגב, שכללו ערכת תה תפוחים משובח ועוד אי אלו ציודים (כולל צמיג ספייר !!!) הטיול הזה לא היה ממש מתוכנן. יצאנו דרומה ואמרנו שנעצור את הרכבים איפה שמפסיק הגשם. בהתחלה ניסינו משהו באיזור דימונה, אך היה גשם ומלא בוץ. החלטנו לנסוע לכיוון ירוחם, ושם בתחנת הדלק פרקנו ציוד. לא נשכח את המקומיים שמייד סבבו אותנו, אחד מהם עם אופני הרים מדגם "מדבקה" אך עם קרניים מאונכות לכידון ב 90 מעלות (כלפי מעלה). אחסוך לכם את ההסבר המדעי של הבחור לצורת ההתקנה, שהיה קשור איכשהו לאנשים שהוא נוהג מדי פעם להרכיב על הכידון... בכל אופן התמונה הזו, יש בה משהו מיוחד בעיני, לא ממש יודע להסביר.

BikingViking

New member
Those were the days

my friend, I thought they'd never end.... אתה הייתי מאחורי בעליה. עכשיו תגיד שזה בגלל שהתעסקת עם המצלמה, בגלל שסחבת בתיק 100 גרם סלמי זה קאנייק . אין סיבולת, אין כושר, קשה. קשה.

davidho

New member
ולפעמים אנשים במכוניות משליכים

דברים החוצה לכביש שעלולים לפגוע בך, עינת...

eOfer

New member
זהו, לדעתי עינת השתכנעה. כל הכבוד

לכל הנוגעים בדבר
את התשלום - אחורז'ה. למצטרפים\מצטרפות חדשים, הטיול הבא ביום ש...

EinatAr23

New member
../images/Emo6.gif האמת....

לא השתכנעתי, אבל השירשור הזה משעשע אותי לאללה
במיוחד החתול הג'ינג'י המדהים הזה

למעלה