שניהם ג'ינג'ים, which one ?
E EinatAr23 New member 13/1/04 #55 כשכתבתי את ההודעה ראיתי רק את הראשון, אבל עכשיו כשאני רואה גם את השני אני אשנה את החלטתי לוילון מספר 3 חבל שאין לי תמונה של ה- שלי
כשכתבתי את ההודעה ראיתי רק את הראשון, אבל עכשיו כשאני רואה גם את השני אני אשנה את החלטתי לוילון מספר 3 חבל שאין לי תמונה של ה- שלי
E EinatAr23 New member 13/1/04 #61 חמממממוווווודדדדד../images/Emo108.gif אבל העצלן על האופניים לקח מקום שני כמובן, אחרי החתולה שלי
E eOfer New member 13/1/04 #68 לא, אבל אני בטוח שכזה גם לא ראית זו החתולה של ערן, אחרי שראתה אותו מחליף כ"כ הרבה זוגות אופניים בשבוע אחד
לא, אבל אני בטוח שכזה גם לא ראית זו החתולה של ערן, אחרי שראתה אותו מחליף כ"כ הרבה זוגות אופניים בשבוע אחד
D davidho New member 13/1/04 #72 עופר, תגיד, אתה לא צילמת את זה בעבודה? העיניים מזכירות לי מישהו... תמונה גדולה!!
B BikingViking New member 13/1/04 #73 לא הבנת נכון , ../images/Emo18.gif ככה היא נראתה אחרי שהבינה למה היה צורך בהחלפה של ההם עם ה 5" מאחורה... את מה שקרה שם, אפילו התמונות של דיוויד לא יכולות להמחיש...
לא הבנת נכון , ../images/Emo18.gif ככה היא נראתה אחרי שהבינה למה היה צורך בהחלפה של ההם עם ה 5" מאחורה... את מה שקרה שם, אפילו התמונות של דיוויד לא יכולות להמחיש...
B BikingViking New member 13/1/04 #65 הראשון ../images/Emo47.gif בעצם ראשונה, זו חתולה ולא חתול. היא בעלת מהלך קדמי ואחורי 4" , ללא פלטפורמה יציבה, כיוון שהיא מודל 2002 . התנוחה בה צולמה אופניית לה במשך שעות היום, עד הרגע בו בעלי הבית מנסים ללכת לישון . הנה היא בפרופיל...
הראשון ../images/Emo47.gif בעצם ראשונה, זו חתולה ולא חתול. היא בעלת מהלך קדמי ואחורי 4" , ללא פלטפורמה יציבה, כיוון שהיא מודל 2002 . התנוחה בה צולמה אופניית לה במשך שעות היום, עד הרגע בו בעלי הבית מנסים ללכת לישון . הנה היא בפרופיל...
B BikingViking New member 13/1/04 #42 תודה, ../images/Emo54.gif יש לי אחד בבית, במצב הרבה הרבה יותר טוב...
D davidho New member 13/1/04 #56 משניכם הייתי מצפה לחתול יותר.... "קרבי" משהו בסגנון הזה -------------->
B BikingViking New member 13/1/04 #58 פחחחחחחח ../images/Emo6.gif שניה, רגע, תן לי לאסוף את עצמי מהריצפה מרוב צחוק. מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה ? יש לך תמונה לכל סיצואציה...
פחחחחחחח ../images/Emo6.gif שניה, רגע, תן לי לאסוף את עצמי מהריצפה מרוב צחוק. מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה ? יש לך תמונה לכל סיצואציה...
E eOfer New member 13/1/04 #60 מה, אתה לא מכיר את דיוויד ואוסף התמונות לכל מצב מהזבל שלו ? גדול, פשוט ענק. לא יכול יותר עם השרשור הזה. יורם, תעשה משהו..
מה, אתה לא מכיר את דיוויד ואוסף התמונות לכל מצב מהזבל שלו ? גדול, פשוט ענק. לא יכול יותר עם השרשור הזה. יורם, תעשה משהו..