יש פה מישהו שגם היה מקפל את הקינגים שלי?

• פותח הנושא boca
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
אה ולגבי היד של צ'אן שכבר דוסקסה פה רבות גם,

אין ספק שהליי דאון נכון, אבל הדרך לליי דאון היא שערורייתית, ואין דבר "גאוני בה".

shaywh

New member
צ'אן מגוון קצת את הטווחים שלו

אי אפשר לעשות צ'ק צ'ק צ'ק רק עם אויר. במיוחד שזה היה טורניר אם אני זוכר נכון והוא התפלל שמישהו ייתן לו ערך כבר. אני גם לא זוכר מתי היד שלו הפסיקה להיות הטובה אבל אם זה היה לפני הריבר יכול להיות שכבר אז הוא עשה את הקריאה המטורפת הזאת שלו.

shaywh

New member
מול פלאש דרואו עם אס אתה בערך 50-50

למרות שבמקרה הזה הקופה עדיין מספיק גדולה כדי שתשווה. מול פלאש דרואו בלי אס, כשלך יש קינג תלתן ביד, מצבך יותר טוב. קצת משחקים בפוקר סטוב כי אין לי כוח להקשיב להרצאה. טווח ראשון לפני ההימורים שלהם, טווח שני אחרי. 17,765,622 games 0.484 secs 36,705,830 games/sec Board: 4c Qc 4h Dead: equity win tie pots won pots tied Hand 0: 72.471% 72.08% 00.40% 12804634 70270.33 { KcKd } Hand 1: 10.143% 09.76% 00.38% 1734415 67504.33 { JJ-22, AJs-A2s, K9s+, QTs+, JTs, T9s, 98s, 87s, 76s, 65s, AJo-A8o, KTo+, QTo+ } Hand 2: 17.386% 16.62% 00.77% 2951923 136875.33 { 66+, ATs+, KJs+, ATo+, KQo } --- equity win tie pots won pots tied Hand 0: 59.103% 58.02% 01.09% 1400356 26225.50 { KcKd } Hand 1: 07.349% 06.59% 00.76% 158995 18398.50 { JJ-99, AQs, KQs, Q8s+, AQo, KQo, Q9o+ } Hand 2: 33.548% 31.70% 01.85% 765190 44554.00 { JJ+, 44, AcKc, AQs, AcJc, AcTc, Ac9c, A4s, KQs, QTs+, AQo, KQo } ---

boca

New member
עוד קצת הסברים על ההחלטות שלי

קצת על השחקנים בקופה - jeanditnon שחקן מעולה (TA) שהוציא מקסימום צ'יפים בקופות שהוא לקח, ולאחר שהצצתי בסטטיטיסקה שלו (גרף יציב עולה בגובה 3000+ דולר) השתלדתי שלא להתעמת איתו עד ההדס-אפ. השחקן השני RafalW די בינוני (LA) עם טווח רחב של ידיים. המשחק שלי היה עד אז די פאסיבי לפני הפלופ ובפלופ, אני מאמין שתופסים אותי כטייט בשלב הזה, מה גם ש-RafalW תפס אותי בבלוף מתוכנן בריבר על קופה בגודל חצי מהסטאק שלי כמה ידיים מוקדם יותר. פרי פלופ: בשלב זה של הסאטלייט המשחק הואט מאוד, כל מי שהכניס רייז לקח את הבליינדים, לכן השוויתי מעמדה מוקדמת וציפיתי לניסיון גניבה עם Ax, שעם פלופ בטוח (ללא אס) אוכל לבצע צ'ק-רייז אול-אין. הרייז 3BB של jeanditnon אחרי 2 לימפרים ייצג לדעתי טווח חזק - 2 תמונות עם עדיפות ל-A ותמונה (AJ עד AK). מהשחקן השני די התעלמתי לאור זה שהוא שחקן LA ולא העלה אחרי לימפר. אחרי הפלופ: פלופ בטוח מאוד לקינגים, התוכנית היא להמשיך במשחק הפאסיבי לפני הפלופ ובהתאם לגודל הרייז לבצע צ'ק רייז או צ'ק קול עד שאני פוט-קומיטד. אבל אז כל התכנונים נטרפו - דונק רייז בגודל קופה ולאחריו רי-רייז אול-אין. ההערכה שלי הייתה שלאף אחד אין 4, לאחד יש זוג בינוני (או Q ביד) ולשני יש פלאש דרואו עם אס ביד (זה עם האול-אין). בגלל שלא ביצעתי אינסטנט-קול, התחלתי לחשוב יותר מידי ובשלב הזה גם נכנס חשש מזוג אסים של הבחור עם האול-אין... ניצלתי את כל הטיים-באנק שלי ובלב כבד התקפלתי. כמו שכתבתי, המשחק לפני הפלופ מתאים לתדמית שלי בשולחן וגם התאים לי מבחינת הרעיון של להימנע מהתמודדות מול הצ'יפ לידר לפני שאני רואה פלופ בטוח. אחרי הפלופ, התוכנית שלי השתבשה מה שהוביל להחלטה לא טובה. זה שהג'ק הגיע והבחור תפס סט אמנם גרם לי להרגיש טוב עם ההחלטה באותו רגע ולהמשיך לשחק בביטחון (לקחתי את הסאטלייט ובשישי הקרוב אני הולך בכל הכוח על הכרטיס ל-WSOP), אבל בדיעבד, לקחת החלטה לקפל יד EV+ וכשברור לי שאני מוביל אחרי הפלופ (60-40 לפחות), היא לא טובה בטווח הארוך. תודה למגיבים.

boca

New member
סאטלייט לגאטלייט הכבדים ל-WSOP

אני מקפיד להירשם לכל סאטלייט ל-WSOP, לשמור את החלום קיים... לסאטלייטים הכבדים של פול טילט שעולים 75 דולר ומעלה, אני מגיע דרך סאטלייטים קטנים יותר כגון הטורניר המדובר (50 איש, 1.25 דולר כניסה, ריבאיי ב"מ ואד-און).

raphaelgav

New member
it's a bad fold.

there is no indicator that anyone of them might have QQ....it's also very unlikely. Assuming that they either chase a flush or hit a Q , you are still a favorite and must either push all in or make a big raise. playing your style of poker ( very defensive) close to the bubble is generally not a good strategy as you limit your gains and have no realistic chance of winning the tourny... your error started pre flop. You limped in with K's, which is ok, than you got exectly what you wanted, the big stack raised. At that point you must either make a big raise or push all in. calling doesn't give you any informaion about his cards. In this situation, if you push all in pre flop or make a big raise, a decent player will fold his JJ, and then this pot is yours.

Caro Kan

New member
בסאטלייט זה פולד קל. אפילו לפני הפלופ.

אתה עומד על 20BB שזה בסדר, פשוט צריך לחכות בסבלנות, לחזור עם הקפה ולראות ששני מתמודדים עפו.

shaywh

New member
הא? תפתח את הטורניר לפי המספר שלו

תראה שרק מקום ראשון מקבל ביג מאני ותשקול שוב. חוץ מזה שגם האחרים לא מתים על לעוף בבאבל.

Shpirer84

New member
משהו לא מסתדר לי בסאטלייט

של פולטילט. 200+16 - 81 איש מקס זה 16200 דולר בקופה והם נותנים חבילה של 12000. איפה נעלמים להם 4200 דולר וזה חוץ מה16 דולר עמלה שלוקחים לא עדיף לקנות כבר לבד כרטיס?

b.o.b

New member
הטורניר לא עובד ככה

יש גרנטי מסויים, אבל ברגע שהפרייז פול עובר את הגרנטי שנקבע מראש, סך הפרסים עולה בהתאם, פולטילט מרוויחים מספיק מה + 16 רייק. אם תסתכל על טורניר אחרי שכל ה81 נרשמו תראה שיש פרסים גם למקום 2-3 וכו'.

Shpirer84

New member
רגע - אתה רוצה להגיד לי

שב200+16 יש יותר מחבילה אחת לחלק? איך זה מתבצע? הרי יש 9 שולחנות של 9 שחקנים ועולה אחד מכל שולחן לשולחן האחרון וה2-3 האחרונים שבו לוקחים חבילה?? אם כן זה חזק ביותר! 216 דולר ולנקות שולחן וחצי בשביל מיין איבנט של 10000 דולר?

b.o.b

New member
אין יותר מחבילה אחת

כי חבילה עולה 12K, אבל כן מחלקים את ה4200 למקומות השני\שלישי(או שרק על מקום שני מקבלים 4200 דולר).

Shpirer84

New member
הבנתי. עדיין שווה מאוד

כל התותחים של הסיט אנד גו יש יתרון גדול כאן.

Caro Kan

New member
זה באמת תלוי במבנה הפרסים בטורניר הספציפי.

אישית, בטורנירי סאטלייט כבר קיפלתי KK פריפלופ כשאני הראשון שנכנס לקופה.

למעלה