יש פה מישהו שגם היה מקפל את הקינגים שלי?

• פותח הנושא boca
  • פורסם בתאריך

Caro Kan

New member
מה היית עושה

כשאתה על הבאבל. נותרו 20 אנשים, מתוכם 19 זוכים בפרס זהה - כניסה לטורניר. אתה diller, מחזיק AA, לרשותך 3BB, ה-SB BB יושבים deep. בשולחן יושב שחקן אחד עם 1BB, ואתה במקום ה-16 בטורניר כך שיש שלושה מתמודדים נוספים קצרים ממך. מה תעשה: תשווה עם AA כדי לראות אותם נשברים על ידי ה-BB SB בפחות או יותר 30% מהמקרים. או תמתין עד שמתמודד אחד יצא. כמובן שיכולתי לצייר סיטואציה יותר קיצונית.

b.o.b

New member
יש לך 3BB ואתה מקום 16 מתוך 19?

נראה לי סיטואציה מספיק קיצונית. במקרה שציינת יותר חשוב המיקום שלך ביחס לבליינדים מאשר הידיים שאתה מקבל, בהנחה שבאורביט אחד שחקן אחד לפחות(שזה מה שצריך בסיטאוציה שתיארת) יהיה אוליין פעם\פעמיים זה פולד נכון, הפולד יותר נכון כי עם 3BB אין לך פולד אקוויטי, בנוסף לכך יש עוד שחקנים במצב גרוע משלך, השאלה למשל מה אתה עושה כשיש עוד שחקן אחד עם 3BB בעמדה מוקדמת ואתה בדילר ופורשים אלייך, כאן המצב שונה לחלוטין, כי אם השחקן לא יעוף כאשר הבליינדים עליו, יכול להיות שתצטרך לקחת סיכון עם ידיים חלשות יותר.

alextoon1

New member
תגידו אתם רציניים????????

כל מי שאמר שזה גוד פולד הוא שחקן גרוע!!! זה אחד הפוסטים העלובים! קודם כל מה זה הפלאט קול פרי לעזאזל?? מה עבר לך בראש?? אחרי זה בפלופ כזה אתה עושה פולד?? בשביל מה אתה משחק- החלטה גרועה ללא קשר לאיך היד התפתחה. ולמיסטר שאמר שזו החלטה נכונה בדיעבד בגלל שזה היה אמור להיות באד ביט תתבייש לך שאתה מכניס לשחקנים כאלה רעיונות לראש. אתה יודע מתי אני זורק KK פה? רק אם אני עושה רייז של 3BB מינימום פרי ואז חוזרים אליי ב-5 BET!

alextoon1

New member
even worse

לא שמתילב אפילו שעשית לימפ פרי, זה כבר שיא הגרוע!! אני פשוט לא מבין מה ציפית לראות בפלופ שכן יגרום לך לשחק את היד. עם זרקת על פלופ כזה אז תעשה טובה לכולם ואל תעלה יד כזו בפעם הבאה ותעשה פולד פרי עם KK בלי לימפ ובלי פלאט אחרי.

למעלה