יש פה מישהו????

junior gong

New member
יש פה מישהו????

תרשו לי לשתף אותכם במשהו די צבוע..... בזמן שישבתי לי עם סיגריה ביד, וכוס קפה טורקי חזק עם 4 כפיות סוכר, נהנה מהחיים ובעיקר מהצחוקים של חבר שלי ואח שלי שישבו איתי בחדרי הקט והצנוע, התחילה התוכנית של אלי יצפאן החדשה, ערב טוב אנד גוד איבניג, ככה קוראים לתוכנית, אני אישית אוהב את הטירוף של יצפאן כי בעיני הוא אמיתי, זה הבן אדם מול המצלמות ומאחוריהם, מפגר לחלוטין בלי טיפת זיוף. באקט הפותח שלו הוא שיעשע אותי בכמה בדיחות נחמדות, אבל אבוי הגיע הקטש, עלה קטע על בר רפאלי וליאונרדו דה קפריו, ופה גבירותי ורבותי, אני מנתק אותכם מתוכניתו של יצפאן ומגיע לעיקר ההודעה שלי. אני חושב שאתם היהודים עם צבוע ואינטרסנט, באמת, מה דעתכם כשיהודיה רגילה מהשורה יוצאת עם נוצרי מהשורה? ישר כל העולם עומד מנגד, הוא גוייייי הוא ערבי אתם צועקים, אבל כשמישהי כמו בר רפאלי יוצאת עם בן אדם חשוב ומפוצץ בכסף, ממעמד מכובד פלוס, פתאום כלי התקשורת חוגגים על האייטם ופתאום זה נהפך לדבר לגיטימי ודווקא מעודד, פתאום זה שהוא גוי זה בסדר בר רפאלי יוצאת עם ליאונרדו דה קפריו, ישראלית יוצאת עם גוי, וזה בסדר, גאווה לעם שלנו, היא הרימה את ראשינו, שמה אותנו על המפה........שיא הצביעות והאינטרסנטיות, וזה אנשים הוא שיקוף מוחלט לדם שזורם בגוף יהודי, כל עוד זה משרת אותי ואת האינטרסים שלי אז זה בסדר, אני שוכח את הערכים, אבל ברגע שיש משהו שהוא לא טוב לי, אני חוזר לערכים שלי ותוקף. שיהיה לכם המשך ערב טוב....

respecta1

New member
ההודעה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי

קודם כל כל האייטם שהוא עשה עליה זה ירידות עליה בגלל שהיא ליכלכה על ישראל אמרה בין ישראל לאוגנדה אני מעדיפה ניו יורק.. טוב למות בעד ארצנו משפט טיפשי..וכו' וכו' אז ירד עליה כמו שמאות אלפי ישראלים ששמעו את זה הבינו כמה מטומטמת היא... הוא נתפס כאח ומתי מישהו כעס על זה שיהודיה יוצאת עם גוי ?????????????????????????
זה נפוץ מאוד בארצות הברית, אולי רק הדתיים וגם עכשיו בארצות הברית מקבלים את זה יותר ויותר.. קיצר רשמת הודעה ה-ז-ו-י-ה קיצר אתה אמרת דברים פשוט לא קשורים למציאות...כנראה חלק מהחברים שלך יותר קיצונים אז אמרו מה שאמרו ואתה הקשבת להם..

junior gong

New member
ממש לא הזויה

מהתגובה שלך אני רואה שאתה לא קשור למציאות בלשון המעטה, קודם כל הקטע על יצפאן היה פשוט מקדמה בישביל לתאר מאיפה הגעתי למחשבה הזו.......שכח מהתוכנית של יצפאן, אני יודע שהוא לא ירד עליה על הקטע של ליאו, ואם שמת לב, אמרתי שאני מנתק אותכם עכשיו מיצפאן ועובר לעיקר ההודעה. אני חושב שאצלכם מאוד חשוב שיהודיה לא תצא עם גוי, כי גוי מצטייר אצלכם כ.......מכיר את המונח בערבית " בועבוע " ? ז"א מפלצת? למה את מכחיש את זה ואומר שזה הזוי? זה ממש לא הזוי, אם בר רפאלי לדוגמה הייתה יוצאת עם גוי ממעמד בינוני שהוא כלום בארץ, היו מחרימים אותה, לא לוקחים אותה לקמפיינים בארץ וממש מנדים אותה, אבל בגלל שזה ליאונרדו דה קפריו אז פתאום זה בסדר, למה אתה חושב שזה הזוי? זו המציאות.

respecta1

New member
באיזה סרט? ../images/Emo6.gif

אחינו רד מזה מה שאתה אומר באמת מראה על בורות ואתה עוד מתעקש על זה. אם בר רפאלי הייתה יוצאת עם גוי ממעמד בינוני שהוא כלום בארץ, היחידים שהיה להם תגובה על זה זה כמה יפי נפש שהיו אומרים איזה יופי היא עם רגליים על הקרקע והתחתנה עם ישראלי (אמור להיות מודגש..) ממעמד נמוך.. מי בדיוק היה מחרים אותה??? אין שמץ של הגיון במה שאתה אומר, אפילו עכשיו אחרי שהיא ליכלכה בלי סוף על הארץ התערבות עדיין לוקחים אותה לקמפיינים ישראלים?! למה מישו יכול להחרים מישהו בארץ? למה מישהו בכלל רוצה? דקפריו למה מי זה זה יצוג? למה נראה לך שמישהו יכיר מי זאת החברה הדוגמנית שלו, רק חברים שלו וזה בהוליווד והיהודים שולטים שם בעסקים חח ככה שלא ממש צריך יצוג..בכל מקרה זה לא קשור ולנושא, לאף אחד בארץ לא היה אכפת עם מי היא הייתה מתחתנת אלא אם זה מישהו שהיה בא אומר אני שונא ישראל או היה מתבטא נגד ישראל.. אבל זה לא משנה גם אם בעל יהודי או כל יהודי יגיד כאלה דברים הציבור ישנא אותו פשוט הזוי מה שאתה רושם.. יש אין סוף חתונות בארץ בין יהודיות לנוצרים או נוצריות ליהודים.. זה לא משפיע על אפחד.. אין לי גם בעיה שאחותי עכשיו תתחתן עם נוצרי (עם מוסלמיי אולי לא אבל זה נושא אחר..) ואני לא מכיר מישהו שיהיה לו בעיה עם זה..ואני מכיר דיי הרבה אנשים
גוי מצטייר אצלנו כמפלצת? וואלה טוב לדעת שכל נסיעה לחול שאני מדבר וצוחק עם אנשים וכל עם ישראל שעושה את זה בעצם חושב שהוא מדבר וצוחק עם מפלצות
באיזה סרט בדיוק? אפילו בתור סרט אימה זה יהיה חרא סרט.. קיצר אם עדיין לא הבנת אין אצלנו כמעט כזה דבר,זה שיש אצלכם לא אומר שיש אצל כל האחרים :)

junior gong

New member
עזוב

לא כתבתי את ההודעה שלי בישביל לקבל תגובות נגד שאומרות שזה הזוי או מטומטם, אני יודע בוודאות שזה מציאותי וקיים, לא צריך לתת תגובות נגד, אני בטוח במה שאני אומר תאמין לי.

אושרי 7

New member
תקשיב טוב חתיכת זיין שכל

הבורות שלך בנוגע לחברה הישראלית זועק לשמים, אם בר רפאלי הייתה יוצאת עם נוצרי מן השורה לאף אחד לא הייתה שום בעיה עם זה, חוץ מלדתיים. אתה מדבר מתוך שנאה ובורות ואין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל.

junior gong

New member
אני אענה לך מחר

למה אתה מתעצבן? תירגע תנשום עמוק וקח ציאניד, תירגע למה להעליב? למה לרדת לפסים אישיים? לא עדיף שתרד על פסי רכבת תשכב עליהם עד שתשמע צפירות מרחוק ? אני לא אוהב את צורת ההתבטאות שלך, אתה פויה, אני לא אתן לך יותר לשחק בצעצועים שלי, לך תתלונן למורה תגיד לה מייק אמר שאני עושה קקי במכנסיים ויש לי ריח של סוס, לך.

respecta1

New member
מהתגובות הקודמות שלך באמת לא נראה

שאתה בור.. רק מה שאמרת פה זה דבר טיפשי לחלוטין "קפה טורקי חזק עם 4 כפיות סוכר, נהנה מהחיים ובעיקר מהצחוקים של חבר שלי ואח שלי שישבו איתי בחדרי הקט והצנוע" יש מצב שתית כמה כוסיות וודקה?

THE WIZARD 55

New member
מה אתה אומר אושרי..

לכולם היה מפריע, וכולם היו אומרים עליה ***** יוצאת עם ערבי... למה ליפות דברים?

אושרי 7

New member
אמרתי נוצרי, לא ערבי.

וכן, אם בר רפאלי הייתה יוצאת עם נוצרי או בודהיטי לאף אחד כמעט לא הייתה בעיה עם זה. איך הגעת לערבי? וכן, ערבי זה סיפור שונה לגמרי, אנחנו ישראלים וערבים הם האוייבים שלנו, אם היא הייתה יוצאת עם ערבי זה היה מעורר סערה ובצדק. (למרות שהסערה הזו היא רחש קל לעומת הטורנדו שהיה נוצר אם ערביה מפורסמת הייתה יוצאת עם יהודי...) הבחור אמר שאנחנו צבועים, כי אנחנו לא מוכנים שיהודיות יצאו אם גויים אלא אם כן הם גויים מפורסמים. אני טענתי שזה קשקוש. זה הכל.

THE WIZARD 55

New member
כל הערבים הם האוייבים שלכם?

ויש גם ערבים שהם נוצרים אם לא ידעת. והנוצרים כאן הם בדיוק אותו דבר כמו הנוצרים בארה"ב כולם מאמינים בישוע.

אושרי 7

New member
וודאי שלא כולם,

אבל בגדול, בתור עם כן, הם עם אוייב והשנאה כלפיהם מובנת, כמו גם הרצון שבנות ישראליות לא יתחתנו עמם. באותה מידה זה לא היה נעים לי אם אחותי הייתה מתחתנת עם גרמני. יש עמים שאני פשוט לא אוהב. נקודה.

הבעייה היא הרוב בעצם.

המיעוט הוא נאמן ואף משרת בצבא והמשטרה בחלקו ואני מניח שגם אתה מכבד אותם כמוני, אך בגלל תוקפנותם של הערבים דאז ועברם איתנו - המונח "ערבי" יש לו קונוטציה די מרתיעה בכל הקשת הפוליטית. אל תתפלא אך אפילו יותר אצל שמאלנים הגזענות חוגגת לעניות דעתי (ראה ערך הקיבוצים, לדוגמא. שם ערבים ממש רצויים.) או תאר לעצמך ערבים מטיילים להנאתם בשיח מוניס צפון. או בסידני עלי. ובכפר שמריהו. סביון. וכו' בכל מקרה הרוב ש"לא אוהד את ישראל" (אם בתוכה או מחוצה לה) "מעכיר" על המיעוט הנאמן. אם היה ניתן לבצע את ההפרדה, באמצעות חקיקה מי נאמן ומי לא, היו לאזרחי ישראל הנאמנים (יהודים וערבים) חיים יותר קלים. שכן הייתה להם ת.ז. ואלו שלא, כנראה סיבה טובה לכך ש..לא.

THE WIZARD 55

New member
זה לא מיעוט דיטי

רובם נאמנים, כשאתה מגדיר נאמנות: לא יחלו מלחמה עם ישראל, לא יחברו לאוייב בעיתות מלחמה. פתחתי שרשור בזמנו בנושא, רובם אמרו שהם נאמנים למדינה וגם בעיתות מלחמה, הם ילחמו עם ישראל.. אתם שומעים את הקולות הבודדים שלא אוהבים את ישראל כי קולם נשמע חזק יותר כמו שהערבים שומעים את קולות הקיצונים אצלכם, על טרנספר ולא מבינים שרוב היהודים אנשים מתונים.

אני לא מגדיר נאמנות בכך שהם "לא נלחמים" נגדנו

זו לא נאמנות. זו אפטיות לצרכים הבססיים של המדינה ולהווי שלה. מצטער, אך אני לא רואה את המדינה כבאר שרק חולבים ממנה ושפראיירים אחרים ימלאו. זה לא אמור לעבוד ככה. ואם אלו הרוב אז אני לא רואה ב"רוב" הזה שותפים.

אושרי 7

New member
פ7% מהפלסטינים מוציאים שם רע לשאר

בבקשה, ויזרד, סקר של מכון NEAR EAST CONSOLTIN, סקר אמריקאי אמין ביותר, שנערך בקרב ערביי אי"וש באוגוסט 2006, קובע כי 97% מהם תומכים בחיזבאללה (כן לא טעיתי במספר): http://www.neareastconsulting.com/surveys/ppp/files/20060804-en-pr.pdf הסקר נערך גם על ערבים נוצרים וקבע תוצאות דומות. עכשיו, ויזרד, אני צריך לחפש את הסקר של מכון "גלופ" שקובע כי 90% מהערבים בעולם תומכים בבן לאדן, או שתכסכי לי את המאמץ הזה?

למעלה