יש פה מישהו????

אושרי 7

New member
קודם כל,

לא אמרתי שאני לא "אסכים", אני לא כמוכם, אמרתי שאני לא אהב את זה. אני אצטרך ללמוד לחיות עם זה. נוצרי ערבי הוא עדיין ערבי.

ינשוף4

New member
אני חושש שכאן נכנסת לתמונה

רגישות בהבט הלאומני. לא הדתי. לא לשכוח. לארץ הגיעו גם לא מעט לא-יהודים. בתחילה מתנדבים/ות מחו"ל, אחר כך עובדים זרים, ובהמשך גם עולים (הבולט- העליה מרוסיה), שחלקם רק קרובי משפחה של יהודים. ובעיות לזוגות מעורבים מכיוון זה- בעקר מול משרד הפנים, ורשויות אחרות. לא מוכר לי שטורחים [במשור החברתי] לשאול אנשים לדתם של בני/בנות הזוג שלהם.

THE WIZARD 55

New member
יכול להיות שאין הרבה מעורבים בסביבתך.

ובגלל זה לא ראית מה התגובות לגבי נשים כאלה. אתה צודק, הרגישות בהבט הלאומני, היא זו שמטה את הכף.

ינשוף4

New member
יכול מאד להיות

אף פעם לא טענתי ש"מראה עיני" מהווה "מדגם מיצג" מוסמך. וממה שאני מכיר- לגבי שני חברים מילדות- הנושא (יהדותם, או, בעצם, אי יהדותם) עלה רק כשעמדו להתחתן (עם בחורות מבתים דתיים...). ורק לגבי ההליכים הפורמליים הכרוכים בכך. ולא עלה יותר, לאחר מכן. ובתקופות מאוחרות יותר- עניין דתם של בני/בנות זוג של מכרים/ות- עלה, בשיחות, בהקשרים, או רמות חשיבות, כמו של (או פחות) מהעדפות בסוגי מוסיקה או אוכל. (לא מדבר על בעיות בהתנהלות מול רשויות).

ינשוף4

New member
ולגבי הנושא המקורי של השרשור

אתן דוגמה יותר בוטה. ה"העדפות החברתיות" של הכלב שלי, עניינו אותי (הרבה) יותר, מאשר "מאיזו דת החבר/ה של".

fifanowftw

New member
אח של אבא שלי התחתן עם הולנדית

מתנדבת מהקיבוץ, אף פעם לא שמעתי בבית משהו רע עליהם או עליה בפרט.

ג'וניור אתה נוצרי לא?

נניח והיית מוסלמי, ואחותך הייתה מתחנת עם (אללה ירחמו) יהודי, או יותר גרוע - עם נוצרי (ואני לא מדבר על ערבי נוצרי אפילו..) שמת לב שיש רק תופעה שנשים יהודיות מתחתנות או חיות עם ערבים ולא להפך. ואתה גם יודע למה. במקרה של יהודיה שתתחתן עם ערבי, בדואי וכו' (ויש מקרים כאלו) וזה מותר ואפילו רצוי עפ"י הדת המוסלמית, בהחלט יש מצב שיהיה נתק עם משפחתה או גינוי וכו' אבל אם היה ההפך, האח או האבא היו עושים בינהם תחרות מי ישחט אותה ראשון...ואת הבעל כמובן גם
זאת אחת הסיבות לרצח על כבוד המשפחה. יש עוד סיבות כידוע. 7 חטאים.

junior gong

New member
כן אבא דיטי אני נוצרי

לי אישית אין בעיה, אח שלי התחתן עם בחורה מוסלמית ואחר כך היא התנצרה אחרי החתונה, לי אין בעיה עם זה.....טוב נו אולי קצת........התנגדתי בהתחלה, אבל אחר כך זרם טוב אבל יודע מה? אם היא הייתה מליונרית או מפורסמת לא הייתי מתנגד מהתחלה

mike00

New member
אני לא נוהג להכליל אבל מההודעה שלך עולה

שאתה ערבי טיפש ברגע שהחלטת להוסיף את המשפר הדבילי אני חושב שאתם היהודים עם צבוע ואינטרסנט להודעה שלך

junior gong

New member
../images/Emo6.gif

אני חושב, כן כן תתפלא אני גם יכול לחשוב........שברגע שאתה אומר אתה ערבי, ישר המונח טיפש אמור להתלבש כמו כאפה לפנים, זה שני דברים שבאים בעסקת חבילה

respecta1

New member
אה וכמובן

אתה אומר "אני חושב שאתם היהודים עם צבוע ואינטרסנט" עובר חלק למרות שאתה אומר כל העם שזה גזענות לתפארת מדינת חמאסטן..אבל כמובן זה יעבור חלק הוא אומר בתגובה שאתה טיפש על זה שאמרת את זה..הוא גזען בטח גם פאשיסטי שבטח גם חושב שכל הגויים "בועבוע" וכו' וכו'

mike00

New member
למה להתפלא?

אם שלשול הגשם יכול לחשוב אין סיבה שאתה לא תצליח להפיק כמה פנינים ברגעים יותר מוצלחים שלך
אני ממש לא אוהב את ההכללות מהסוג של "אתם","הם,"כולכם" וכו'... אם אתה קורא את מה שאתה כותב כמו שאתה קורא את מה שאחרים כותבים אז אתה נשמע כמו אדם קטן שמחפש על מה להתווכח "איתנו" היהודים....

junior gong

New member
ויש על מה להתכווח תאמין לי

תמיד כשיש שני אנשים עם זוויות ראיה שונות, זה טריגר לוויכוח, אגב.....שילשול הגשם לא חושב, הוא מונע על ידי אינסטינקטים
אני דווקא בעד הכללות, כמו שאתם בעד הכללות כשאתם אומרים " אנחנו עם סגולה " כי אני מכיר כמה יהודים, שהסגולה היחידה שיש להם, זה הפצע בצבע סגול מתחת לעין אחרי שהם אמרו לערבי שהוא איש קטן, אני לא איש קטן אני מטר שמונים ושתיים נראה טוב ספונטני רגיש ובעל חוש הומור......אה....אוהב מוסיקה ושירה בציבור, מעוניין בך העקומה הצולעת למטרת ה........אה פה זה לא ג'יידייט? תגיד לי, מה זה האתר הזה שלכם ג'יידייט? יעני אשקרה אתר רק ליהודים, ערבים אל תכנסו לשם זה מה שאתם מנסים להגיד בשם האתר? טוב....אני כקונטרה אפתח אתר בשם חמאס דייט, ואם אני אראה שם כרטיס של יהודי אחד אני בא שופך פה על כולכם יוגורט ושולח אותכם לעמוד מול אלפקה שתלקק אותכם בערום שמעתם? וכן זה איום ! טוב יאללה הלכתי לישון שיהיה המשך לילה טוב, מייק אחי תשנה את ה-00 ליד הניק שלך זה מזכיר לי שירותים

mike00

New member
בעד הכללות??אין בעיה...

אם כך אתה עוד אחד מאותם אנשים קטנים שינקו שנאה מהשד השדוף של אימם לאחר שכנראה הביאה לעולם חמולה וחצי של מפגעים בפוטנציה. עוד אחד מאותם אנשים שבגללם לעולם לא יהיה פה שלום ורוב הסיכויים שנראה פה נכבה שניה ושלישית לפני שהם יכנעו שוב לעליונות של העם היושב בציון.. בקשר לחמאס דייט שאתה מעוניין לפתוח אני יכול רק לומר בהצלחה
בינתיים קבל מתנה ממני כמה עובדות מבריקות מהידע הרב שצברו בעולם הערבי בכל הקשור למיניות... *בשנת 2000 לפנה"ס השתמשו המצרים הקדמונים בצואת תנינים כאמצעי מניעה. *בלבנון מותר לגברים על פי החוק לקיים יחסי מין עם בעלי חיים, בתנאי שיהיו ממין נקבה. סקס עם חיות ממין זכר דינו עונש מוות. בבחריין, לגניקולוג זכר מותר לבדוק נשים, אבל אסור לו להביט ישירות באיבר המין שלהן בזמן הבדיקה. מותר לו להסתכל בהשתקפות של האיבר במראה. *בטזמניה, אשה שמתאלמנת מבעלה מחוייבת לכרוך את תחתוניו מסביב לצווארה. *על מוסלמים נאסר להביט באיברים האינטימיים של גופות. החוק תקף גם לגבי קברנים. במהלך עבודתם, איברי המין של המתים צריכים להיות מכוסים. *העונש על אוננות באינדונזיה הוא עריפת ראש. *ברוב מדינות המזרח התיכון חל הכלל האיסלאמי הקובע: זה לא מוסרי לאכול בשר כבשה שאיתה קיימת יחסי מין. *העונש על בגידה בסעודיה הוא מוות בסקילה. *בירדן גבר מחוייב לקיים יחסי מין עם אשתו לפחות "פעם בארבעה חודשים". *באיראן, גבר שפלט זרע בזמן קיום יחסי מין עם בעל חיים - מחוייב ברחצת היטהרות. ובכלל, החוק האיראני ממליץ שלא לקיים יחסי מין עם חיות פרא, בעיקר לא עם אריות. *אשה בדוחה, קטאר, שמופתעת על ידי בעלה כשהיא עירומה - מחוייבת להסתיר קודם את פנייה לפני שהיא מסתירה את גופה. אם תרצה אני אוכל להביא לך את המקורות שלי....הכל אמיתי.... אתה מוזמן לחפש לך איזה כבשה או חמור בחמאס דייט.......אני בטוח שתסתדר יופי
ודרך אגב,שלשול הגשם בהחלט לא מונע על ידי אינסטינקטים.....ואם כן אז בבקשה תביא לי קישור שמוכיח את טענתך

junior gong

New member
כל זה מתגמד .......

לעומת הסקס עם החור בסדין שלכם חחחחחחחחחחחחח מאיפה הבאתם את השטות הזאת? לשגל אישה דרך חור בסדין? מה הטרנד הבא? לתקוע את אישתך דרך חור הבייגלה? בקשר לחמאס דייט שלי, חמורים וכבשים זה לא הסטייל שלי, אני מעדיף בנות יענה, יש להן רגליים סקסיות וגוף מגרה, מה לעשות אני ערבי הייטק לא סטנדרטי. ואה.......אני נוצרי אגב, כל הקטע עם המוסלמים שהתאמצת והבאת לא תקף עבורי, ותחליף כבר את ה-00 בניק שלך . אני עוד מעט אתחיל להגיב סבלנות, מתעסק פה עם תוכנה

fifanowftw

New member
יש לך טעות

את לא נוצרי, אתה חמור.
יאלה, תפסיק להתעצל, לך לעבודה!

mike00

New member
תעשה טובה יא'חשב....על מי אתה חושב שאתה

מסתלבט???? אתה באמת רוצה לומר שאתה מעדיף לתת לכבשה או עז מאשר לאישה מכוסה בסדין??? אתה יותר עלוב ממה שחשבתי... ויפה שאתה משתדל להבליט את נושא ההייטק.......אני לא שוטף כלים,אני ערבי הייטק......יפה לך חמוד.... לא סטנדרטי??ממש דגם משופר אהה??נשמע לי כמו מדיח כלים......מברוק אח שלו....כבר לא עושים את זה ידנית מהה?? וקצת על סקס בנצרות חמוד.... הנוצרים כנראה לא מקיימים יחסי מין. ואם הם עושים את זה, הם סובלים מכל רגע ומנחמים את עצמם שעוד מעט זה יעבור. הבטחות המיסיונרים לחיי נצח לא כללו גם סקס משובח. אצל הנוצרים אוננות היא חטא (הנאה פיזית שעניינה מגע ממכר באיברים טמאים), מין אוראלי נחשב פריצות (מאריך את זמן המשגל ומעורר תענוגות אסורים), ותנוחות מגוונות הן קנוניה (שהעניין לא יהפוך חלילה לנעים). לא לחינם זכתה התנוחה המשעממת בתבל לכינוי "המיסיונרית". איך זה קרה: עם תחילת הנצרות במאה הראשונה לספירה דיווח השליח פאולוס לצאן מרעיתו שהגוף הוא סוג של אויב (יש לשער שהבחור לא היה יפה תואר במיוחד, אבל אז עוד לא היה מקובל להרוג את השליח). לאור זאת הכריז פאולוס שמבחינתו המצב האידיאלי הוא שכולם יהיו בתולים (אתם, וההורים שלכם גם), אבל מאחר שהציבור לא יכול לעמוד בזה, ראוי לו שלפחות יתחתן. ד"ר אביעד קלינברג, היסטוריון: "הנצרות לא אימצה את היחס הענייני של היהדות למין (זה נחמד ומביא ילדים), דחתה את התפיסה הפתוחה של העולם הקלאסי (האורגיות ההדוניסטיות של יוון ורומא), והנחילה תפיסה חדשה: מין זה פויה, נקודה". איך זה החמיר: במאות הרביעית והחמישית לספירה נעץ אוגוסטינוס (תיאולוג ופילוסוף נוצרי) את המסמר האחרון בארון החשק, כשטען כי ההתנהגות המינית היא תזכורת לחטא הקדמון, שעלה לנו באובדן שליטה על הרגשות ועל התשוקות. "האורגזמה לדידו היא בסך הכול ביטוי לרגע של אובדן שליטה על המנגנונים הטבעיים, ואף שצאצאים בצדו, מדובר באקט בעייתי. וכך נגזר גורלם של הנוצרים: לא משחק מוקדם, לא שלישיות ובטח שלא אוננות. כולנו חוטאים מרגע היוולדנו, וכל מה שנשאר לנו לעשות הוא להתנצל, ולהזכיר את העניין כמה שפחות. קליינברג: "הנצרות מתייחסת למיניות בחרדה ובחשש. הפעילות המינית היא רעה, והדבר היחיד שהותר הוא מין פושר וחפוז במסגרת הנישואים. מדובר במכסה שצריך לעמוד בה, לא יותר". ומה עכשיו? טוב, מובן שכל זה עובד על הנייר בלבד. אני מכיר אישית נוצרים שעושים דברים אחרים לגמרי בחדרי חדרים, אבל זאת התורה שעליה חונכה תרבות שלמה. מיליוני אנשים עם רגשות אשם. הכי קרוב לסקסי שאפשר למצוא שם הן הכתות הגנוסטיות (תנועות כפירה), שדגלו בהשפלת הגוף דרך התנהגות מינית פרועה. אבל גם זאת, מתברר, לא הייתה מציאה גדולה. כתות אלה האמינו שיש אל טוב ואל רע. האל הרע ברא עולם מושחת ומלא חטאים, שכדי למגר אותו יש לצלול לתוכו. הצדיקות הגדולה היא להיכנס אל החטאים ומשם להוציא את הגאולה והזוהר. בני הכתות האלה התפרעו באורגיות המוניות, כולם שכבו עם כולם (כולל בני משפחה), אבל לא מדובר באורגיה היפית מופלאה אלא להפך, באקט שלוּוה בתחושה אפלה של אשמה וחטא. אז אם שקלתם להתנצר, תחשבו שוב.

mike00

New member
דרך אגב אני ממש מצטער שהניק שלי מזכיר

את מקום העבודה שלך
לשם מגיע מי שנכשל בהכנת מטענים/חומוס פול/כנאפה??
איזה יופי זה שיש פה אנשים כמוך שאוהבים הכללות.....אם צריך עוד אז רק תגיד......

junior gong

New member
איך ידעת שאני עובד בשירותים?

בויינא אתה תותח......... רק היום קראתי לאחמד להזמין מהנייר טואלט שיש עליו הדפס של התמונה שלך, זה אזל במלאי, היה על זה ביקוש רב.

למעלה