יש פה מישהו????

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחחחחח ערביי ישראל

תומכים בבן לאדן?.. תגיד מאיפה אתה מביא את הסקרים האלה?.. אתה טוב אתה..

אושרי 7

New member
אלו סקרים בעלי שם...

הסקר נערך בקרב ערביי איו"ש והוא נחשב לסקר מהימן, כך שהמספר בוודאי לא רחוק. אולי רק אני ראיתי את ההמון הפלסטיני יוצא לרחובות בשאגות שמחה לאחר הפיגוע במגדלי התאומים.

פעם היה בושה להקרא "פלסטיני"..

יודע מה...לדעתי זה עדיין.. ובצדק, הם נחשבים בעיני עמי ערב, לאלו שבתחתית...ללא ייחוס כלשהו..

צודק בדבר אחד וטועה בדבר שני

צודק שגם אצל מה שמכונה בארץ "שמאל ציוני" (שבארצות אחרות נחשב לימין מתון) נפוצה גזענות. הרי מי ביצע את הנכבה ואת המשטר הצבאי נגד אזרחי ישראל הערבים? מפא"י. מה שאתה טועה הוא שעל חורבות שייך מואנס ובסביבתו מסתובבים היום המון ערבים. רובם חברה צעירים שלומדים באוניברסיטה, הם גרים במעונות ברמת אביב, חלקם הצליחו לשכור דירות באזור, הם ממלצרים בבתי קפה ועובדים או בעלים של חנויות בסביבה... זה לא דבר נדיר לראות שם ברחוב או באוטובוס צעירה עם חג'אב על הראש. ובסידנא עלי, מה לעשות יש עד היום מסגד גדול שכולל מתחם קבר, ובו מתגוררת משפחה ערבית מוסלמית, ובאים לשם באופן קבוע לעלייה לרגל מוסלמים מכל רחבי הארץ. לפני עידן הסגרים היו עולים לרגל אפילו מהגדה. כמובן שהבורגנים העשירים והגזענים מארסוף והרצליה פיתוח לא מתים על זה, והם אפילו העלו לפני כמה שנים יוזמה לעשות שם משהו כדי שהמוסלמים יפסיקו לעלות לרגל לקבר (לא זוכר מה זה היה בדיוק, אולי פארק?), אבל הם שם עד היום. בקיצור מציע לך לבוא לבקר באזורים שאתה משוכנע שהם araber-rein ותופתע (לרעה?
)...

respecta1

New member
ואגב למה נראה לך

בארצות אחרות זה נקרא ימין מתון? שמאל ציוני זה במדינות אחרות נחשב שמאל פרטיוטי ואין כזה דבר בגלל שבכל ארצות העולם 90 אחוז מהחברה פרטיוטים ומי שלא הוא שונה ולא אהוב.. רק בארץ יש אחוז כזה גבוה של שונאי המדינה ומתנגדיה.. וזה בגלל ה20 אחוז ערבים שיש כאן + התקשורת השמאל קיצונית שעם הזמן משפיעה על אנשים ממוצעים

אני אדבר בשם עצמי...

שלוש קבוצות: 1. אלו שקוראים להשמדת ישראל ו/או מכוונים עלינו נשק ו/או מייצרים בקבלנות מיני שאהידים לעתיד, מחנכים אותם לשנאה ולאבדון בשם פירוש מעוות של ההלכה המוסלמית ותורתו של מוחמד בע"פ. אלו הם אויבי. 2. אלו שחיים איתי כאן ורואים עצמם כ"פלסטינים אזרחי ישראל" שבזים למדינה שלי שנתנה להם אזרחות והטבות סוציאליות. שחולבים משאביה הלאומיים בזמן שהם לא תורמים לה במאום. שאבלים כל שנה, במשך 60 שנה! בכל יום עצמאותה של המדינה, שנה אחר שנה. שמניפים דגלים ירוקים ודגלים של מדינות אויב ובמקביל זועקים "קיפוח" ו"אפליה". שרואים עצמם נתיני אויב עם אזרחות ישראלית מכורח המציאות. ששותפים להווי של אחיהם בשטחי הרשות ולא להווי הישראלי, גם לא לאחר 60 שנה. חלקם אויבי במלוא מובן המילה, וחלקם כנראה שאבד עליהם הקלח, אינני רואה בהם שותפים למדינה כאן ואני מעוניין שהם יממשו את האני העצמי שלהם וכפלסטינים גאים מחוץ למדינת ישראל, כשהגבול יעבור מעליהם ואזרחותם הישראלית תישלל. 3. לצערי מדובר במיעוט. ערבים החיים בישראל והמגדירים עצמם כ"ערבים נוצרים/מוסלמים/אחר ישראלים" מחוברים להווי הישראלי ולמדינה היהודית ברמה זו או אחרת. מעורים בחברה. אינם עויינים אותה וחלקם אפילו משרתים בכוחות הביטחון ותורמים למדינה כאזרחים ישראלים לכל דבר ולא פחות מיהודים חרדים לדוגמא. אני מעוניין שהם כמו כל אזרח אחר ללא הבדל דת גזע ומין - ישרתו את המדינה בשרות לאומי/אזרחי. אכן, הם מקופחים ומופלים שלא בצדק, אך הם לא היחידים שכן יש מגזרים שלמים שסובלים מאפליה זו אחרת מממשלות ישראל. בהקשר שלהם - לדעתי האפליה והקיפוח גם בעטים של קבוצות 1 ו2 והעבר ההווה והעתיד שלהם עם היהודים בישראל שכן קשה לבצע את ההפרדה בין הערבים. מדובר באזרחים ישראלים נאמנים לכל דבר מבחינתי. יש לשמר אותם, לדאוג להם לא פחות מכל אזרח נאמן אחר ולעגן זכויותיהם בחוק ולאכוף זאת. אלו הם שותפים למדינה היהודית.

junior gong

New member
לא לא לא לא אושרי מאן

עזוב ערבי או מוסלמי או דרוזי או נוצרי, ערבי ונוצרי זה אותו דבר, אצלכם כל אחד שהוא לא יהודי אז הוא גוי, אתה לא יודע שאם תלך לרב ותגיד לו שיש בחורה שיצאה עם גוי מה הוא יגיד לך? הוא יגיד לך שהיא צריכה לעשות תיקון, להדליק נרות ולהתרחץ במקווה ולשתות דם צפרדע מהול בכנפי עטלף פירות ואנא עארף מה עוד שטויות כאלה, ככה שבוא נסתכל על זה ממבט לא של ערבי או נוצרי אלה גוי, כל מי שהוא לא יהודי ! אם אני הייתי מפורסם ועשיר אז בכייף אמא פולניה של יהודיה הייתה מקבלת אותי בזרועות פתוחות על מה אתה מדבר, צביעות נטו.

THE WIZARD 55

New member
אל תגיב לו

תלמד ממני.. הם לא מבינים כזמה זה מעצבן כשמכלילים... כשאומרים "אתם".."כולכם".. ואני לא מבינה למה מדברים בצורה מכוערת אתה לא העלבת אף אחד בתגובה..רק "הכללת".. ואתה יודע מה 80% כן היו מלכלכים על בחורה יהודיה שיוצאת עם איזה מחמוד/עללא... אז דיי למלאכיות יתר..

נוצרי נוצרי.. זה בסדר גמור

אבל למה לצאת / להתחתן עם בחור שסבא שלו שירת ב SS והוא עוד מעז לטעון שלא הייתה שואה. !! ? את זה הייתי בוחרת כנושא לדיון.

aviad3333

New member
שטויות במיץ עגבניות

בדיוק לפני כמה ימים דיברנו על אובדן הערכים של עזרה הדדית ואהבה בינינו. בר רפאלי מסמלת את כל הרע שבעולם בראייתי. לא מעניין אותי אם היא יוצאת אם נוצרי, ערבי, בודהיסטי או לא משנה מה.היא אדם שאני אישית לא מעריך והיא יכולה לצאת עם רב אורתודוקסי וזה לא ישנה את היעדר הערכתי אליה. מאידך אנשים איכותיים אני אעריך לא משנה אם הם יוצאים עם גוי, או שייכים לקהילה ההומו-לסבית, או מתבודדים. זה לא רלוונטי, זה קישקוש. ועל איזה גאווה אתה מדבר? שהמשתמטת הזו יוצאת עם איזה דמות מפוקפקת? אם כבר זה פגע בגאווה שלנו, לא הועיל. אני אישית בכלל חושב שלא צריך לתת למשתמטים להיות מודל לחיקוי. לא מאמין שצריך לתת להם להכווין את דעת הנוער.

SHITBREAK3

New member
אחת ההודעות היותר הזויות

ומטומטמות שראתי פה.... דבר ראשון יש הרבה מאוד יהודיות\יהודים שיוצאים ואפילו מתחתנים עם אנשים מדתות אחרות.... לא יודע מאיפה הבאת את הבולשיט הזה שכולם עומדים מנגד וצועקים שזה אסור לי אישית יש קרובת משפחה שהתחתנה עם נוצרי ולאף אחד במשפחה לא הייתה בעיה מיוחדת עם זה.. דבר שני בטח שהתקשורת חוגגת את האייטם זאת העבודה שלה
מה רצית שלא ידווחו על רכילות מהסוג הזה?

junior gong

New member
אתה מפספס את העיקר יא סאחבי

קודם כל שים לב למה שאתה אומר כי אני חופר בכל אות ואות שאני קורא. אמרת שקרובת משפחה שלך התחתנה עם נוצרי ולאף אחד מהמשפחה שלך לא הייתה בעיה מיוחדת עם זה, ז"א שהיו בעיות אבל לא כל כך מיוחדות בסוף הם קיבלו את המציאות, אז למה אתה אומר שזה הזוי ומטומטם? הרי אם קרובת המשפחה שלך תכנס לקשר עם גוי עשיר ומפורסם אני בטוח שלא היו בעיות בכלל לאו דווקא בעיות מיוחדות התקשורת אכן חוגגת על האייטם וזה בסדר גמור, אבל למה פתאום לא חוגגים על האייטם שהוא גוי? כי הוא ליאונרדו והוא איש חשוב ומפורסם ?! שאלה רטורית. זה אירוני איך שכסף יכול לקנות את הערכים של האנשים, אתה לא חושב?

SHITBREAK3

New member
זאת צורת התבטאות...

לא, לא היו שום בעיות
וכסף לא קונה שום ערכים (במקרה הזה....) כי כמו שכבר אמרתי חוץ ממקרים בודדים ברוב גדול מהמקרים אין שום התנגדות לשידוך בין יהודי\ה לבן\בת זוג מדת אחרת

ינשוף4

New member
נראה לי שאתה זה שמפספס...

צדקו אלה שכתבו "אחת ההודעות ההזויות"... כי חוץ מהדתיים זה לא מעניין כמעט אף אחד. והתקשורת? הולכת על מה שימשוך ריטינג. אז לפי ש"הדת של החבר של בר רפאלי" לא מעניינת (במיוחד את צרכני אותה תקשורת, הדתיים ממילא "לא נחשבים"), אז גם התקשורת לא טרחה להתיחס לכך. ו"בעיות" בעניין זוגות מעורבים- בעקר מול משרד הפנים... ולילדים (מול הרשויות. לא מול האזרחים). ודוקא בגלל שהנושא לא מעניין, קשה לתת לך דוגמאות. כי כשלא מתעניינים, גם לא טורחים לזכור הדוגמאות.

THE WIZARD 55

New member
תסכים איתי ינשוף

שהחברה היהודית לא אוהבת שבנותיה יתחתנו עם בני מיעוטים מעטים הם הליברלים שיקבלו זאת בהבנה ופתיחות. תתאר לך סיטואציה שבת משפחתך רוצה להתחתן עם נוצרי/מוסלמי האם לא יהיו אנשים מהמשפחה שיתנגדו לקשר ויוקיעו אותה על כך? אני מכירה הרבה סיפורים, בעיר שאני גרה בה, חיפה, שהיא עיר מעורבת..על יהודיות שנישאו לערבים, הריכולים עליה, הגועל כשמדברים על מעשיה.. אולי אתה אדם ליברלי, אבל אין הרבה כמוך..

אושרי 7

New member
נוצרים וערבים - מקרה שונה לחלוטין.

אם אחותי למשל הייתה נישאת לנוצרי, הייתי מקבל את זה. אם היא הייתה נישאת לערבי הייתה לי עם זה בעיה מאד גדולה (למרות שהייתי משלים עם המצב ומכבד את רצונה).

junior gong

New member
אתה רואה אושרי?

אתה רואה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר? מה זה אם אחותך נישאת לערבי אז לא תסכים ואם היא תתחתן עם נוצרי אז כן? אני נוצרי ערבי, יש נוצרים ערבים יא סאחבי, מה תהיה דעתך עכשיו?

למעלה