יש שרשורים שפשוט צריכים להשאר למעלה.

hili2006

New member
יש כאלה שהם חיות ויש כאלה שהם בני אדם

ןאת לא יכולה לדעת מה קורה אצל הבנאדם בפנים. גם אם מבחוץ הוא הכי סבבה ואת בחיים לא תאמיני עליו שהוא יעשה ככה וככה.

אני שונאת, אבל שונאת!!!!

אני שונאת את ההכללות האלה. לא, בנים לא רואים בבנות גוש בשר. אולי חלקם, אבל אני בטוחה שהם במיעוט. למה להכליל כאלה דברים? אני פשוט שונאת שאומרים את זה. זה בדיוק כמו שיגידו על בנות "הן חושבות כל היום על הלבוש שלהן, ולא על איך הן בפנים" כאילו, רגע, אתן באמת מאמינות בזה? כן, אנחנו חושבות על הלבוש שלנו, מי יותר מי פחות. אבל להגיד שאנחנו לא חושבות על איך שאנחנו בפנים?! תעשו לי טובה!!! בדיוק ככה בנים. יש להם את הפנימיות שלהם, את התאוות שלהם, ואת היצרים שלהם בדיוק כמו לכולנו
אבל להגיד משפט כזה נורא, הופך כל בן לאנס פונטציאלי, לא פחות ולא יותר. בן שרואה באשה רק גוש בשר, בלי פנימיות, בלי תוכן, הוא לא יותר מזה. ואין הרבה כאלה. זה מה שאני שונאת לפעמים בסימנריונים האלה, הקיצוניות המבחילה.

מדוע את מתבחלת?

נכון שזה קיצוני, אבל צריך לזכור שבתקופה שלנו כעת מספר הצדיקים והצדיקות פוחת מרגע לרגע אז אין לך שום סיבה להתבחל מזה, עדיף להתבחל מחילוניים שאוכלים סטייק עם גבינה ביום כיפור בבגד ים חושפני על יתר המידה בזמן ש2000 גברים חילוניים אחרים מסתכלים עליהן והן מודעות לכך וזה פשוט לא מזיז להן

../images/Emo26.gif

חן, קראת מה שhili2006 כתבה? אני ממש מסכימה איתה.. ברור שלא כולם כאלה, אבל גם אם את חושבת שמישהו ספציפי הוא לא כזה-את לא יכולה לדעת.. בזמן שבנות מתעסקות בחיצוניות שלהן, הבנים [חלקם, כן?] מתעסקים בדברים שמעניינים אותם- בנות.. את לא יכולה להגיד שלבנים אין יצר יותר משלנו..

אממ...

אני בטוחה שלא כולם כאלה, וגם מי שכאלה זה לא ר-ק מה שמעניין אותו... אבל עדיין, את לא יכולה להגיד ב100% שבנים שאת בקשר איתם הם לא כאלה.. אני אישית לא הייתי רוצה להיכנס לקשר כזה גם אם יש סיכוי הכי קטן לזה.. [בגיל הזה, כן??]

כן, אני יכולה להגיד ב100%

אולי המשקל שאנחנו נותנות לגופניות הוא שונה מהמשקל שהבנים נותנים לזה. לא אולי, בטוח. אבל מכאן ועד להגיד שהם מתייחסים אלינו כאל גוף בשר, נו באמת.. (ואני בכלל נגד קשר רומנטי עם בנים בגיל הזה.)

כי הנחתום לא מעיד על עיסתו

אם יש משהו בעייתי בקשרים עם בנים-בואי נגיד שאני עוברת עליו.. לא בעניין של נגיעות, רק בעניין הקשרים.

אני חושבת שכן

כי בעתיד זה פוגע, הקשר היחיד שלנו עם בן צריך להיות הקשר שלנו עם בעלנו, ולא נראה לי שקשרים בכלל עם בנים עומדים להיות קשרים עם ה"בעלים" שלנו [אם יורשה לי לומר-ח"ו. :|].

hili2006

New member
האמת..

אני לא בבנע ואין לי שומ קשר אם בנים (לא מתוך בחירה.. פשוט לא מכירה..) ואני לא יודעת עד כמה אני יכולה לדבר כאן.. אבל אני כן יכולה להגיד שמצד אחד זה באמת נשמע לי מוזר.. לא לדבר בכלל עם בנים.. הרי אחרי כל התאוות שלהם וכל הדברים האלה חלקם הם עדיין בנ"א.. אבל.. מצד שני זה נכון מה שאומרים פה.. שקשר ידידות (וקל וחומר מעבר לזה) זה לא בדיוק טוב.. וכן.. אני חושבת שהקשר ידידות הקטן הזה מוביל והורס דברים מאוד גדולים... ז"א... שזה כבר לא יהיה אותו דבר כשתתחילי לחפש עם בנים קשר לחתונה.. אם זה טוב להיות בקשר אם בנים לפני שמחפשים קשר לחתונה או לא.. זה אני לא יודעת.. אבל אני סומכת על התורה והרבנים שאומרים שעדיף שלא.

הרב שלנו אמר משהו שמאוד הסכמתי איתו..

מצד אחד, ומצד שני מאוד לא. הוא אמר כזה דבר- האם לדעתכן, כשתהיו נשואות לבחיר לבכן, יהיה לכם ידיד נפש כמו שאתן קוראות לזה? אחד שתהיו אצלו, הוא יהיה אצלכן, תיפגשו לבד, תספרו לו הכל הכל הכל.. כולן ענו בנחרצות- מה פתאום?! בשביל זה יש לנו בעל! ואז הוא אמר- אז מה ההבדל, אם אתן עושות את זה לפני החתונה? קשר שכזה רק יכול להזיק, ל2 הצדדים.. אז לי קצת קשה לקבל את זה, שכל קשר שהוא עם בנים הוא אסור אבל אני אכבד את הדעה של אחרים שאומרים את זה, למרות שדעתי היא שונה.

L i h u s h

New member
היי בנות

שמי ליהיא, אני אמנם לא בת אולפנה, לא דתייה. ההפך הגמור. אני חילונית, לגמרי. הסיבה שנכנסתי לדיון הזה, הוא חבר. החבר שלי הוא דתי, כיפה סרוגה. דתי לאומי קוראים לזה? בהתחלה הוא באמת היה חזק באמונה שלו. שמר נגיעה. לאט לאט עם הכניסה לצבא הוא התחיל לקחת את הדברים קצת יותר בפרופורציות. הוא הוריד את הכיפה, החזיר אותה והוא לא סגור על עצמו. אני יודעת שאולי זה צורם לכן שאני אומרת את זה אבל אני חושבת שמה שכתבתן כאן הוא מאוד קיצוני, לפחות לעולם שלי. אני והוא, מאוד קרובים, הגענו גם לשלבים מאוד מתקדמים של מגע. כמעט סקס. אני בטוחה שכולכן יושבות מול המסך, נפעמות לנוכח ה"תועבה". אבל הכוונה שלי היא איננה להתסיס אתכן, חס וחלילה. השאלה שלי היא, במידה ואדם כזה מחליט שלא מתאים לו יותר קשר עם בחורה חילונית. והוא חוזר ומחפש מישהי דתייה, והוא מספר לה על כל מה שהיה לו.. אפילו סקס... הייתן מקבלות את זה בהבנה...??

אספר לך מקרה אמיתי..

היו היתה מישהי דתיה. מה זה דתיה? מאוד דתיה! ככה היא חונכה מילדות, ככה היא היתה.. עד התיכון, +-. היא חזרה בשאלה, עשתה צבא, והגיע למצב בו היא גרה עם בחור וקיימה איתו אורח חיים חילוני לגמרי(הכל, כולל הכל..) אותה בחורה חזרה אח"כ שוב בתשובה, היא הכירה בחור תמים וחמוד, בוגר ישיבת הסדר.. היה לה ברור שאם הוא ידע על זה,הוא לא ירצה להתחתן איתה. (כי ככה רובם, וגם רובן.. לפחות בחברה של הדתיים הלאומיים והחרדיים, לא ב"חפיפניקים") אותה אחת עשתה שאלת רב, מה לעשות.. מצד אחד, היא מאוד אוהבת אותו, והיא באמת לא יודעת איך לספר לו! הרב מרדכי אליהו והרב אבינר אמרו לה חד וחלק- אסור לך לספר לו. למה? כי זה נחשב ללשון הרע על עצמך שלא לשם תועלת.. כשלנו סיפרו את זה בשעת ראש אולפנה נחרדנו. איך אפשר להסתיר סוד כל כך גדול? היא עכשיו נשואה לו ויש להם חמישה ילדים.. אבל כל הבסיס של האמון בינהם שאמור להיות מוצק-לא קיים!!!!!!!!! אני נחרדתי לשמוע, וברור לי שאם בעלי יסתיר ממני כזה דבר לא אסלח לו לעולם. (למרות שאני אקבל את זה בהבנה אם אדע שזה היה והוא חזר בתשובה..) אבל כן, לרובנו זה מאוד מפריע. ואני חושבת שאת צריכה לשבת איתו לשיחה, מה יותר חשוב לו. כי זה ברור לשניכם שהגבולות כבר מאוד דקים, ושאתם יכולים להגרר לזה בלי לשים לב.. אבל מה יותר חשוב לו, הדת, או היחסים האלה? (אם היית דתיה הייתי אומרת לכם מה שהראש אולפנה שלנו אמר לנו- לעשות "פרידה ערכית"- להפרד, לבנות את עצמכם כל אחד לחוד לקראת הקשר, ולחזור לאחר מספר שנים ולראות אם זה עדיין רלוונטי-ואז להתחתן. יש כאלה שזה הלך להם, יש כאלה שלא..)

למעלה