אוי איך אני אוהבת אנשים כמוך...
אני לא צריכה לתת לך נתונים סטטיסטיים של כמה בתים מחזיקים מחשב וכמה לא. בדיוק כמו שאני לא צריכה לספר לך כמה אחוזים מחזיקים סלולרי כשר ואין ברשותם סלולרי נוסף לא כשר. ואם יצא לך להיות בבי"ד כלשהו אתה אמור לדעת שיש שם שחיתויות ברמות לא הגיוניות. את המושג "פוילישטיק" טבעו החרדים האשכנזים... אם יצא לך להיות אצל אחד מגדולי הדור אתה אמור לדעת הם מוקפים משב"קים וסוללת מגן של מלככי פנכה שתפקידם הוא להציג את מה שנראה להם כבעייתי בצורה הכי גרועה שיש. ואם יצא לך לראות פשקוילים ברחובות, או אפילו דברים עם חתימות רבנים - אם קצת תחקור, רק מלמעלה, תבין שלזייף חתימה של הרב שטיינמן כבר מזמן לא האישו. אפרופו גדולי ישראל - תראה את כל מה שעשו כלפי שפע שוק ואין על זה חתימה של רב אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אתה מתכונן לסתור את זה תן לי שם של רב ואני מתקשרת אליו לברר... אגב, בתור צ'ופר אני אספר לך שיש נתונים עדכניים של 30% חרדים שמחזיקים טלוויזיות בבית. ו-לא, לא מדובר בפרדס כץ או קרית יובל. אחד מהם יכול להיות החברותא שלך... (ו...לא, לי אין בבית..) עכשיו קח את כל מה שכתבתי כאן, תוסיף את כל מה שלא כתבתי, וקח את זה בחשבון בפעם הבאה שאתה משתמש במילים "נאסר על ידי כל גדולי ישראל"... אגב, איזה סרטים? גרובייס? מה אתה עושה צחוק?