י-ם: מודעות חדשות נגד ספייס-גרינטק

י-ם: מודעות חדשות נגד ספייס-גרינטק

לטענתם הוא הפושע היחיד שמפרסם בריש גלי באיזורים אלה, על מכירת כלים טמאים אלו. [צילום ``חדשות 24 מסלולארי``]

המחשב נאסר ע``י כל הרבנים והמחנכים

והותר לצרכי עבודה בלבד, המלחמה נגדם היא עקב מכירת הmp4 וכן מכירת סרטים שנאסרו ע``י כל גדולי ישראל.

אוי איך אני אוהבת אנשים כמוך...

אני לא צריכה לתת לך נתונים סטטיסטיים של כמה בתים מחזיקים מחשב וכמה לא. בדיוק כמו שאני לא צריכה לספר לך כמה אחוזים מחזיקים סלולרי כשר ואין ברשותם סלולרי נוסף לא כשר. ואם יצא לך להיות בבי"ד כלשהו אתה אמור לדעת שיש שם שחיתויות ברמות לא הגיוניות. את המושג "פוילישטיק" טבעו החרדים האשכנזים... אם יצא לך להיות אצל אחד מגדולי הדור אתה אמור לדעת הם מוקפים משב"קים וסוללת מגן של מלככי פנכה שתפקידם הוא להציג את מה שנראה להם כבעייתי בצורה הכי גרועה שיש. ואם יצא לך לראות פשקוילים ברחובות, או אפילו דברים עם חתימות רבנים - אם קצת תחקור, רק מלמעלה, תבין שלזייף חתימה של הרב שטיינמן כבר מזמן לא האישו. אפרופו גדולי ישראל - תראה את כל מה שעשו כלפי שפע שוק ואין על זה חתימה של רב אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אתה מתכונן לסתור את זה תן לי שם של רב ואני מתקשרת אליו לברר... אגב, בתור צ'ופר אני אספר לך שיש נתונים עדכניים של 30% חרדים שמחזיקים טלוויזיות בבית. ו-לא, לא מדובר בפרדס כץ או קרית יובל. אחד מהם יכול להיות החברותא שלך... (ו...לא, לי אין בבית..) עכשיו קח את כל מה שכתבתי כאן, תוסיף את כל מה שלא כתבתי, וקח את זה בחשבון בפעם הבאה שאתה משתמש במילים "נאסר על ידי כל גדולי ישראל"... אגב, איזה סרטים? גרובייס? מה אתה עושה צחוק?

אני בכונה מתייחס לגבי הטלויזיה...

אין נתונים על30% אין נתונים גם על 10%. ואם את מביאה לי סקר שנערך בשכונה חרדית שלימה. שיש בה 10 אחוז שיש להם טלויזיות. אני מממן לשאר הציבור החרדי את המכשיר הזה.

פפינס

New member
איך אני אוהב את האנשים האלה

שתמיד יודעים הכל וכל פסיקה של גדול הם יודעים את הקומבינה שהביאה לפסיקה הם יודעים הכל ומקרוב. הם פשוט קבוצת אנשים בוגרי המוסדות שלנו שלא מתאים להם להיות כמו כולם בית יעקב הרגיל לא מתאים להם הם שולחים לבית הילד וכו זה קבוצת אנשים שבמקום כמו המזרחי יאמרו אצלנו הרבנים זה עצות גרידא הם פשוט יודעים שעבדו על הרב. אז זהו את לא יודעת ושראש ישיבה תופס בחורים אם סירטונים(את יודעת מה הסירטונים הכי מענינים של 2 דקות) בנגן שלו הוא לא הולך ליעוץ אצל מרן פוקסיה ואת לא יודעת את חומרתם של דברים.

איפה איש קששה שיתן לך את הנאום שנתתי לו?!

דיברו על מחשבים, שים לב, לא על MP4. אל תחפש אותי בפינה. ולא אמרתי שאני יודעת מה הקומבינות אלא שיש כאלה, וזה ההבדל. ויסלח לי כבודו אבל לא סתרתי כלום מלבד לציין שלא תמיד מה שאתה רואה על לוחות המודעות זה הניסוח המדוייק של מה שפסק אותו רב.

פפינס

New member
למה לכל דבר צריך רב

לגבי שפע שוק למה בלי חתימה של רב לא נפסיק לקנות ולממן את חילולי השבת שלו נכון שיש עסקנים שיודעימ על הדרך לעשות כסף וזה מעצבן אבל את האמת צריך לקים

שכחתי לציין את השילוב המנצח בין

"אברך בן תורה" ו"נאסר ע'י כל גדולי ישראל" לבין אינטרנט מסלולרי לא כשר או ממחשב... על זה נאמר - קשוט עצמך תחילה...

אליהו88

New member
מה עובר עלייך?

הוא סה``כ הסביר מה הם אמרו. וזה לא בהכרח שהוא אוחז איתם גם באותה דעה

gushnick

New member
הייתי מביא רשימה חולקת,

אבל זה מיותר. כל אדיוט יודע שהמחשב נאסר ע"י מיעוט חרדי מאוד. אני כהרגלי לא אתן רשימה של רבנים שמתירה את המחשב והאינטרנט, כדי שיוכל מי שירצה לשים תלמידי חכמים ללעג ולקלס, אך להוי ידוע שהדבר לא כה חד משמעי כפי שאתה מציג את זה. ודרך אגב - אהבתי את "הרבנים והמחנכים" - כאילו שלמכנחים יש מושג כלשהו בנושא.

רמבש א

New member
חולק עליך

מכל וכל איך אתה אומר ``הרי אני נמצא במגזר הזה יותר ממך`` וכל מי שיש לו מוח בקודקודו מבין כמה שזה מסוכן דיברנו על זה כבר לא?

רמבש- האם יתכן שכשאתה רואה את הניק של גושניק

אתה מכין את עצמך להגיב ההפך ממנו עוד לפני שקראת מה הוא כתב?

רמבש א

New member
ורוד

את מכירה רב חרדי אחד!! שמתיר מחשב יחד עם אינטרנט? שימי לב רב לא בובת משחק. אני לא. ב. סתם לידיעה אני קורא כמעט כל תגובה שלו אלא אם כן אני מתעיף ``באמצע הדרך`` זה שאני לא מגיב כנראה שאני מסכים איתו אז עכשיו תחליטי לבד אם אני ``תמיד`` חייב לכתוב ההיפך.... (יש לי עמוד שידרה ברוך ד`)

לא מתווכחת איתך, ציינתי בחיוך שהתגובה

שלך היתה חריפה מידי (ושזו כבר לא פעם ראשונה). לעצם העניין - בתחילת הודעתו גושניק מסביר למה הוא ל-א יתן שמות רבנים כדי לא לגרום שיזלזלו בהם. ואני מסכימה איתו מאד.

למעלה