אוקי. מסתבר שאני באמת לא לגמרי "צלולה"
אכן פספסתי אותך. ובכל זאת אני חושבת לעצמי, שאם קראת את מה שתיארתי כאן על החבר שלי שתקוע עם מה לעשות בסוגיית מקום העבודה שלו, הרי את יכולה להשליך משם גם לכאן. מי שמויא דברים כאל ה- יודע שיש סכנה שיבולע לו. אל תשכחי, שגם לאוניבריסטאות אין שום מטרה שדברים כאלה יכתימו את שמן. אלה דברים שלא נשחים במהירות, וגורמים להפחתה ברישום... (והרשי לי לגלות לך שאני יודעת על מספיק אחרים שם באוני' הזאת , גם באחרות, לצורך ההגינות, שעושים את זה לא פחות, ומטרידים מינית ללא הכרה, ואת יודתע מה, אני אפילו מכירה שלושה מקרים של בנות שהתלנוו לראשי האוני - והאוני העדיפה "לבנות להן תיק" של "לא מוצלחות" ו"בעייתיות" ולגרום לזה שלא יסימו את הלימודים שלהן, במקום לטפל במרצה הסורר...) זה מזכיר לי קצת את הסיפורים על אלימות בבתי הספר. עד לפני מספר שנים, בתי הספר לא היו מוכנים (ויש רבים שעד היום נוהגים כך) שידווחו על אלימות בין כותליהם. הם היו הודפים כל אמירה של הורה או של ילד או כתב על אלימות לכאורה אצלם. בכל פעם שמישהו היה מתלונן בתוך ביה"ס - המנהלת היתה מנסה (ומצליחה ברוב המקרים) - "לסגור את זה" בתוך ביה"ס. זה היה בעיקר משום שחששו ל"שמו הטוב של בית הספר"... רק לאחרונה התחילו להפסיק "לטאטא" את העובדות הללו, פשוט כי ... גילו שגם מורים נפגעים מהאלימות הזו, וזה כבר נבחן בסטנדרטים אחרים... אני מניחה שאילו היו מטרידים את הרקטורית, זה היה כבר מזמן מטופל.