כאן התחנה טרבלינקה

רעוּת

New member
כאן התחנה טרבלינקה ../images/Emo16.gif

סתם, לא
. אבל הדברים שעושים במקום ללמוד למועדי ב', נו
. טוב, הציון שלי כבר אבוד גם ככה
אז לפחות תענו ותשעשעו אותי עם תשובותיכם האובדניות בעודי מדמיינת את חיי העתידיים כמוכרת בחנות בגדים, מנקת רחובות, או נפקנית. בפריפריה, כמובן. למי יש כסף לשכור דירה בת"א ממשכורת כזאת
אולי רק לנפקנית, אבל אם אהיה כזאת גם ככה לא יהיה לי זמן להנות מחיי הלילה הסוערים של תל אביב. אולי רק של חוף תל ברוך
. אמג, כדאי שאלך לחרוש
. את מי פגשתם פעם ברכבת
? את מי אתם מרגישים שהייתם צריכים לפגוש, ואף פעם לא פגשתם
? מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים אותו/ה
? איזו דלת כבר סגורה עבורכם
? ואיזולא הייתם רוצים שתיסגר? מה קרה לא כמו שרציתם אך למדתם להשלים איתו? על מה אתם מרגישים החמצה? מי נעלם לכם
? If you don't keep them warm Eventually they freeze? עיר או כפר
? שתיתם פעם חלב חמוץ? האם אכן התקלקלה לכם הקיבה בגלל זה
? לאיזו נסיעה הייתם רוצים להצטרף
? מה הייתם צריכים להגיד, אבל לא אמרתם
? למי תגידו שאתם אוהבים אותו/ה 100,000 פעם
? רכבת או אוטובוס
? ולמה רונה אף פעם לא שרה את השיר הזה בהופעות
?

כאן משדרת מקרית טבעון

רעות תתעודדי בבקשה רבה ממך, אני מבקשת יפה. את מי פגשתם פעם ברכבת? לא פגשתי אף אחד חוץ מזה ראיתי אנשים שאני לא מכירה. היה לי פעם סיוט ברכבת. את מי אתם מרגישים שהייתם צריכים לפגוש, ואף פעם לא פגשתם? ידיד טוב של אחותי שתמיד רצתה שנפגש ובסוף הוא מת בים לפני שהייתה לנו הזדמנות. עד היום אני מתחרטת שלא פגשתי אותו. מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים אותו/ה? אומרת שלום ומקווה מאוד שאני לא מתה. איזו דלת כבר סגורה עבורכם? אני מקווה שאין דבר כזה, אני עדיין צעירה מידי בשביל דלתות סגורות. ואיזו לא הייתם רוצים שתיסגר? הדלת המטאפורית לחיי החברה שלי. מה קרה לא כמו שרציתם אך למדתם להשלים איתו? אני כנראה לא יהיה מתכננת משחקי לגו. השלמתי עם זה אחרי גיל 10. על מה אתם מרגישים החמצה? לא מרגישה החמצה מי נעלם לכם? אנשים מהתיכון והיסודי, אבל זה בגלל שהעדפתי שיעלמו לי If you don't keep them warm Eventually they freeze? רגשות של בני אדם, גורי ארנבות. עיר או כפר? נראה לי שעיר, אולי בגלל שכול חיי כמאת חייתי בכפר ונמאס לי. אפשר להוציא את הילדה מהכפר אבל אי אפשר להוציא את הכפר מהילדה. שתיתם פעם חלב חמוץ? האם אכן התקלקלה לכם הקיבה בגלל זה? לא שתיתי חלב חמוץ אני משתדלת לרחרח לפני השתייה. לאיזו נסיעה הייתם רוצים להצטרף? החוצה מכאן בתנאי שיהיה לי אמצעי תחבורה בחזרה מה הייתם צריכים להגיד, אבל לא אמרתם? הרבה פעמים לא שאלתי "מה קורה?" או אמרתי "בוקר טוב". אני נותה לשתיקות רועמות בכלליות. למי תגידו שאתם אוהבים אותו/ה 100,000 פעם? בצורה בא מתכוון השיר, עוד לא יצא לי לפגוש באדם הזה. בצורה לא רומנטית, לאחיותי לאחינית שלי ולחברתי הטובה. רכבת או אוטובוס? רכבת ולמה רונה אף פעם לא שרה את השיר הזה בהופעות? לא יודעת תשאלי אותה. אכן חבל זה יופי של שיר. פעולת מילוי השאלון מקדשת לרעות בתקווה והיא אכן תתעודד.

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

תודה על האמפתיה וזה
אבל אני באמת לא מבואסת, אני סתם מיואשת
.

פפט, עתיד. סובלים בשבילו כ"כ הרבה בהווה,

ומי צריך כזה בכלל? הומלסים לנצח /m\ (אם כבר הומלסים, הייתי הערב בתערוכה של מגמת אמנות של השכבה שלי ומישהי עשתה מן מיצג של הומלס, וילד מהשכבה פשוט שיחק שם הומלס כזה. זה היה מטורף במגניבותו.)

ROTEM30035

New member
"אנחנו עובדים קשה כדי שיהיה נוח לנוח"

המסקנה הזו התגבשה באיזה יום שטוף שמש על גבי ערסל. השיחה סבבה את השאלה: "אבל למה לעזאזל אנחנו טורחים לשחק את כל משחק הלימודים-עבודה-לימודים-עבודה הזה? " והסיבות תמיד חזרו ל-"בלי עבודה איך נעריך את החופש? וגם, או בעיקר, איך נממן את החופש?" ומכאן, התגבשה לה המסקנה העילאית: "אנחנו עובדים קשה כדי שיהיה נוח לנוח"

רעוּת

New member
זה לא מדויק-

אני עובדת כדי שיהיה לי איך לממן שכ"ד ושכ"ל (אמג, זה מזכיר לי שעוד לא שילמתי את התשלום האחרון
). אני צריכה שכ"ד כדי לגור ליד האונ', ושכ"ל אני צריכה כדי ללמוד באונ'. מה שקורה בפועל זה שאני עובדת *במקום* ללכת ללמוד באונ', כי כשעובדים על שכר מינימום בדר"כ צריך לעבוד הרבה שעות וזה, ואז אני צריכה לגשת למועדי ב', ובשביל זה אני שוב מבריזה משיעורים (כגון- השיעור שהיה לי עכשיו ולא הלכתי אליו כדי ללמוד כי אח"כ אני עובדת), מה שמכניס אותי למעגל קסמים שיוביל למועדי ב' גם בסמסטר ב', רק שאז אני לא אפסיד לימודים בשביל זה, אלא רק את הקיץ, כלומר, שעות עבודה שנועדו לממן בסופו של דבר את הלימודים הנ"ל. אה, ולא ציינתי שהתואר הזה לא יעלה לי את המשכורת אפילו בשקל. כן כן, אחרי תואר ראשון אפשר להרוויח 22 ש"ח לשעה, בדיוק כמו לפני תואר ראשון! אז איפה בדיוק נכנס "חופש" או "נוחות" למשוואה הזאת
אפילו לא ראיתי את הפרק החדש של האוס עדיין
. בקיצור, זנות כבר מתחילה להישמע יותר טוב
.

רעוּת

New member
איכס, מעונות |סנוב|

האמת שזה יוצא בערך אותו מחיר כמו דירה (פה, לפחות), ואני גם ככה לא נמצאת באונ' כמעט, אז אין טעם להיות תקועה בחור הזה כל היום
.

תתנחמי בכך שהאוס גם ככה לא עד כדי כך שווה את

זה. סתם סדרה מעפנה
(נו אז מה אם אני עוקבת :{ אני בכל זאת חושבת שהיא די מעפנה
)

רעוּת

New member
האוס מעולה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אז מה אם כל דבר הם מאבחנים בהתחלה כשחפת/זאבת/סרטן
בסוף מתברר שזה משהו מופרך ושונה לגמרי

לא זה לא../images/Emo46.gif

התבנית של הפרקים נמאסה כבר בהתחלה, וזה שהם מפרשים בשביל הצופה כל מה שהולך שם כחלק מהאישיות המעצבנת שלהם... זה לא מגניב, זה מציק!
בכלל, הרגו את שתי הדמויות המעניינות היחידות. כלומר, דמות אחת הרגו ואת השנייה (בעונה הנוכחית, ובעצם גם קצת משלב מסוים בעונה 5) מעכו והפכו לקישוט קיר יותר מאשר דמות. והאוס דביל. ממש. לא מגניב. משעשע קצת, לפעמים. אבל דביל.

רעוּת

New member
האוס הוא נרקיסיסט אנטי סוציאלי ../images/Emo46.gif

גם אני רוצה להיות כמותו כשאהיה גדולה
.

ROTEM30035

New member
האוס מעולה

העלילה בנאלית והבלתי צפוי כבר מזמן צפוי - אבל ה-א-ו-ס מעולה!

לא ולא. ../images/Emo11.gif הוא מעצבן. ../images/Emo11.gif

הטופ מודל, נגיד, זו גם תכנית טובה וגם יש בה את טיירה ומיס ג'יי! זו איכות.

ROTEM30035

New member
ובאמריקן איידול יש את סיימון ואלן

אפילו שאלן קצת מאכזבת כשופטת... ועדיין! סיימון ואלן זה איכות. <כי גם אני צרכנית ג'אנק>

גרמת לי לחפש מה שכר המינימום לבגיר

(20.70 ש"ח לשעה) וגיליתי שבאמת נותנים לי מינימום ולא מתחת למינימום
. חוץ מזה, יוצא לי לראות ולעשות דברים מגניבים, כמו למשל האולטרה-סאונד שעשינו היום לקיפודה בהריון ובמהלכו ראינו קיפודים קטנים בתוך הרחם שלה ואפילו את פעימות הלב שלהם
.

רעוּת

New member
אני יודעת שזה 20.70 ../images/Emo6.gif

בעבודה שלי משלמים 25 |סנוב| אבל באופן כללי, עבודות שהדרישות שלהן הן תואר ראשון במה שאני לומדת, בדר"כ משלמים 22-25. עדיף למלצר, בקיצור
. או זנות
.

למעלה