אוי רעות, רעות..
פריפריה זה סטייל. כולם במרכז מקנאים.. בהצלחה כפרעלייך...אל ייאוש
. ובלי נפקנות [זה הפועל?
]. זה לא נשמע מגניב כמו מוכרת בגדים. עדיף בחנויות של פרחות. יש פה מבחר, את מוזמנת. את מי פגשתם פעם ברכבת? ז"א, בלי שהתכוונתי לפגוש בו? כל מיני אנשים לא כיפים. זו בעיה כשנוסעים יום יום ברכבת
כבר שנים. את מי אתם מרגישים שהייתם צריכים לפגוש, ואף פעם לא פגשתם? רונה כאילו? היא בטח לא טיפוס של רכבות.
מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים אותו/ה? מתרגשת כמו ילדה קטנה וטיפשה? מתנהגת כרגיל נו
איזו דלת כבר סגורה עבורכם? הדלת אל ליבם של ההורים שלי. אני תמיד לא אהיה מספיק
. ואיזו לא הייתם רוצים שתיסגר? דלתות הלב שלהן
[הו קיטשי מוות.] מה קרה לא כמו שרציתם אך למדתם להשלים איתו? מלא דברים לא קורים כמו שאני רוצה, אלו הם חיי
. תמיד מה שיכול להיהרס נהרס. למדתי להשלים עם העובדה הזו ספציפית, אבל זה לא אומר שזה קל או שאני מרפה באמת.. על מה אתם מרגישים החמצה?
עליה, על כל הקשר שהתמוסס מבחינתי בלי כל סיבה. ז"א, הייתה סיבה, היא לא רצתה אותי יותר בתור אהבה, אבל תמיד אתקשה להשלים עם האכזבה מזה שהיא לא רצתה אותי גם בתור סתם חברה. מי נעלם לכם? מי לא?
If you don't keep them warm Eventually they freeze?
עיר או כפר? תלוי באיזו תקופה בחיים. עכשיו? מתאים כפר, בא לי שקט עז
. בדר"כ עיר לוקחת ובגדול. שתיתם פעם חלב חמוץ? האם אכן התקלקלה לכם הקיבה בגלל זה? האלרגיה הנעימה לחלב גורמת גם לחלב לא חמוץ לקלקל לי את הקיבה ואת המצברוח. סתם מכאיב ולא כיפי. תודה לממציא החכם
שהמציא את האנזים
המאפשר שתיית חלב [למרות שכולנו יודעים שזה שקר ושזה רוב הזמן לא עובד
] לאיזו נסיעה הייתם רוצים להצטרף? כרגע? לכל נסיעה. מה הייתם צריכים להגיד, אבל לא אמרתם? אני תמיד אומרת הרבה יותר מדי|פהגדול|. למי תגידו שאתם אוהבים אותו/ה 100,000 פעם? לכל מי שאני אוהבת. עד שהוא לא ירצה לשמוע. זה מתקשר לסעיף הקודם היטב.
רכבת או אוטובוס? ברור שרכבת. יש בי שנאת אוטובוסים עזה
. ולמה רונה אף פעם לא שרה את השיר הזה בהופעות? זו שאלה נפלאה! אני דווקא מחבבת אותו ++