כאן התחנה טרבלינקה

נכון, יש עכשיו שלג :0

זה בטח מצד אחד מגניב ומצד שני מקפיא. :X טסתי ב29.9 כך שהטמפרטורות נעו בין 8 ל15 פחות או יותר, ומכיוון שאני לא יודעת להתלבש למזג אוויר קריר די קפאתי כל הזמן. אז, מקווה שאת לא קופאת!
ומסכימה עם רעות, השלג מחזק את האפקט והכל. גם בהקשר של מה שאת אמרת, עם ריקנות ושקט. מגבילים אתכם על השמות?! איזה רוע. כמובן שיותר ממאה יגזלו את כל הזמן של הקבוצה, אבל בכל זאת. :S אצלנו כל אחד הקריא כמה שהוא רצה והיו אנשים שהקריאו אחד, והיו שהקריאו 20. אשת העדות שלנו (
) הקריאה כמה וכמה שמות של המשפחה שלה. "אחי", "אבי", "דודה"...

וצד פחות... שואתי../images/Emo12.gif... במסע

בטרבלינקה, דקה לפני שהלכנו לנטוע את העץ שלנו ונסענו לשדה התעופה :( (יש לי מן הסתם מיליון תמונות מפולין, פשוט היו איזה 4 שכבר הקטנתי קצת אחרי המסע כדי להעלות לאנשהו. וחשבתי לחסוך מאיתנו כאן קבר אחים של ילדים בקיילצה ותא גז במיידנק...
)

אני לא מכירה את זה :X

(זו הייתה אחת ההפקות בערב ההפקות של איזו חברה שלי לא מזמן, אבל באתי רק לשלה
)

תמרוש5

New member
ממ

את מי פגשתם פעם ברכבת? אני בקושי נוסעת ברכבת.. את מי אתם מרגישים שהייתם צריכים לפגוש, ואף פעם לא פגשתם? את ל'
אבל גם היא לא נוסתע ברכבת כמעט
מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים אותו/ה?לא יודעת, בטח אם היא לא היתה פונה אלי אז סתם בוהה בה מרחוק או משו. איזו דלת כבר סגורה עבורכם?הדרכה.
ואיזולא הייתם רוצים שתיסגר?הדרכה.. מה קרה לא כמו שרציתם אך למדתם להשלים איתו? אני לא טובה בלהשלים עם דברים.. על מה אתם מרגישים החמצה?כל החודשיים האחרונים. מי נעלם לכם? חצי מהאנשים שאני אוהבת. If you don't keep them warm Eventually they freeze? יאפ. עיר או כפר?עיר! שתיתם פעם חלב חמוץ? האם אכן התקלקלה לכם הקיבה בגלל זה?לא שזכור לי. לאיזו נסיעה הייתם רוצים להצטרף? לא יודעת, אבל בא לי בטוב נסיעה עכשיו. מה הייתם צריכים להגיד, אבל לא אמרתם? לא יודעת. ביום חמישי איכשהו אמרתי את רוב הדברים שישבו לי על הלב לאנשים מסוימים :) למי תגידו שאתם אוהבים אותו/ה 100,000 פעם?לא יודעת. רכבת או אוטובוס?ממ אוטובוס. ולמה רונה אף פעם לא שרה את השיר הזה בהופעות?כי היא רעה!!

תמרוש5

New member
כן../images/Emo46.gif

שתדע שזה בכלל לא יפה ההתבייתות פלייליסט הזאת שלה!!!

groishir

New member
טודולהלהלהלהל

את מי פגשתם פעם ברכבת? אף אחד מיוחד, אני לא נוסעת ברכבות מספיק.
את מי אתם מרגישים שהייתם צריכים לפגוש, ואף פעם לא פגשתם? הו! מישהי שהכרתי דרך האינטרנט וסמסים ונותק הקשר, לכן מעולם לא נפגשנו. מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים אותו/ה? הייתי בטח ממש שמחה וכאלה. איזו דלת כבר סגורה עבורכם? שום דלת לא סגורה בפניי, הכל יכול להיות ואיזולא הייתם רוצים שתיסגר? ההזדמנות להיות איתה. מה קרה לא כמו שרציתם אך למדתם להשלים איתו? החברות שלי עם חברה. על מה אתם מרגישים החמצה? על כיתה ח'. עבר הרבה זמן אבל לא השקעתי מספיק ובמקום מסויים זה עוד דופק אותי. מי נעלם לכם? מישהי שהיינו ממש בקשר והתרחקו דרכינו ללא סיבה.
If you don't keep them warm Eventually they freeze? חח שורה משעשעת. עיר או כפר? עיר שיש בה סוגשל כפריות. שתיתם פעם חלב חמוץ? האם אכן התקלקלה לכם הקיבה בגלל זה? קרה לי שפתחתי קרטון והוא היה מגעיל.. על השלוק הראשון הבנתי וזרקתי אותו אז לא קרה כלום. לאיזו נסיעה הייתם רוצים להצטרף? הנסיעה של המשלחת ללוס אנגל'ס. מה הייתם צריכים להגיד, אבל לא אמרתם? אין טעם להתחרט.. למי תגידו שאתם אוהבים אותו/ה 100,000 פעם? לחברה מסוימת, שאני מוכנה להגיד לה את זה כל עשירית השנייה
רכבת או אוטובוס? רכבת. אוטובוס מלחיץ ומאובק ומתנועע בצורה שגורמת לי לאבד שיווי משקל. ולמה רונה אף פעם לא שרה את השיר הזה בהופעות? לא מספיק אוהבת אותו?

זה יותר התשובות מהשאלות

כלומר... שאלה מסויימת יכולה להיות פשוטה בתקופה מסויימת, וכבדה מידי בתקופה אחרת, מבינה?

רעוּת

New member
../images/Emo45.gif

האמת שזה עוד יותר שווה, כי זה אפילו לא יורד מהימים של המיוחדת
.

למעלה