כאן נמחקה הודעה

• פותח הנושא drn
  • פורסם בתאריך

Michalz70

New member
גם אם אנשים נחשפים...

לזוועה החבויה מאחורי ניסויים ומאחורי תעשיית גידול החיות למאכל אדם ומאחרי כל היחס של אנשים לחיות - הם ממשיכים להדחיק את זה ולעשות מה שנוח להם במרבית המקרים (לצערי). אחרת כולם היו צמחוניים...

drn

New member
להנהלת הפורום: אותי אתם מצנזרים

ואת זה לא ?????

shanty.G

New member
הידיים ידי drn

אך הקול, האם אינו קולו של רוניקו? drn - כל הודעותיך נמצאות במקומן.

drn

New member
את ההודעה שהתחילה במילים "אני

צמחוני" שלחתי פעמיים. לא חשוב, בכל אופן אין לי שום קשר עם רוניקו, ואני מאמין שהמערכת גם יכולה לבדוק את זה.

shanty.G

New member
../images/Emo80.gifנויה?

אף לא הודעה אחת של drn נמחקה (עדיין) מהפורום. אם היתה לך בעיה במחשב, אל תמהר לתלות בנו את האשמה.

יכול להיות שנעלבת? אתה מערב רגש

ומוסר? לא יכול להיות. אתה אמור לקבל את הדברים שלי בתערובת של ליגלוג קליל ותחושת צדקנות ועליונות מוסרית וביטול בניפנוף יד. מה איכפת לך מה אני כותבת על דבריך? הרי אני בסך הכל עוד אחת עלובנית, שלא יודעת על מה היא מדברת מרוב רגשות שסותמים לה את המוח. ובכלל, היה נורא מעניין להביא אותי לוויוויסקציה, לראות מה דפוק במוח הזה, נכון? אם יש לך משהו אמיתי לענות על דברי - תגיד. אין לך - שתוק ואל תרוץ לגננת לבקש הגנה. עד עכשיו אתה היית "הילד הרע" שחותך יצורים חיים ואתה ממשיך. אז אם קצת כואב לך באוזניים, אל תצפה שמישהו ימהר להציל אותך. אם בפורום הזה אסור להגיד מה שצועק מהלב במילים בהן השתמשתי - אנא ידעו אותי - ואתנסח אחרת.

תולי 1

New member
אבל יש לך כבר כלב... אמרת את זה ../images/Emo10.gif

בטלביזיה באחד הראיונות. ועכשיו אין? מה קרה לו?

Weird Eyal 21

New member
כבר אין כי....

אחריי הניסויי הוא היה צריל לרתוח את כלבו הנאמן.... לדעתי הוויכוח על drn ועם רוניקו הדוקטורים המכובדים הוא וויכוח חסר טעם ותועלת בבית הספר לרפואה שטפו להם את השכל בעד ניסויים לדעתי פשוט צריך להפסיק להגיב להם ולתת להם לדבר כאן אחד עם השני... מי יודע אולי הם יחליפו רשמים מהמעבדות שלהם.... לא צריך לחסום אותם כי הם לא עברו על שום חוק פשוט לא להגיב להם כי מכאן התגובות רק יחזרו על עצמן.... אין להם יותר מה לומר לנו... הם אמרו ה-כ-ל ואגב אני מנחש למה drn צימחוני.... כל פעם הוא הסתכל על ההמבורגר שלו...הוא ראה את הכלב / חתול / עכבר / קוף / ארנבת שהוא פתח מכל הכיוונים אחריי שהדביק במחלות קשות

drn

New member
בטלויזיה??? וואלה, אין לי מושג מי

את בכלל חושבת שאני. חיים יבין???

שרוןרון

New member
אני מתקשה להאמין

סליחה שאני רושם זאת אבל אני מטיל ספק בכל שגידלת כלב יש הבדל בין לתמוך באופן כללי בניסויים בבעלי חיים לבין ´להקריב את הכלב הפרטי שלי (שלך)´. שהרי הם הופכים להיות חלק מהמשפחה. מוזר.

ronico2

New member
תתפלא, אני "יותר גרוע" וגם לי היו

אני "יותר גרוע" מDRN כי אני גם תומך בניסויים וגם אוכל בשר (הוא צמחוני) ובכל זאת אני אוהב מאד בעלי חיים, גידלתי הרבה סוגים, ועבדתי בהתנדבות בשבילם. אני מכיר הרבה אנשים מעולם הרפואה והביולוגיה שגם הם כך. הם אוהבים חיות ובני אדם יותר מאנשים אחרים. רוניקו

Coma White1

New member
הבן, בניגוד לכלב,

יכול לבחור אם הוא רוצה לצאת למשימה או לא.

drn

New member
מישהו יכול להסביר לי איך התנגדות

לניסויים בבע"ח עולה בקנה אחד עם הריגת חיידקים? ברצינות. האם זו לא סוגנות לשמה? שלא לדבר על כינים, יתושים, הדברת מזיקים וכו´.

מכיוון שחיידקים

אינם מרגישים כאב או סבל, או כל דבר אחר. הם אומנם נחשבים כיצורים חיים, אך אין להם כמעט תכונות של יצורים חיים, והם אף לא נושמים. ולעתים אין מנוס מלהרוג מה שעושה לך נזק. כך זה פועל גם בטבע, שהפרה מרביצה בזנבה ומעיפה את הזבובים שתוקפים אותה.

drn

New member
אנחנו הורגים חיידקים ידידותיים

וחרקים בלתי מזיקים בהמונים וכן מכרסמים בשדות באופן גורף ומוגזם. לידיעתכם חיידקים אירוביים כן נושמים ולומר שחיידקים לא חשים ובמיוחד לומר שחרקים לא חשים זה כמו לומר שכלבים לא חשים דבר. זו סוגנות מעוררת חלחלה...

למעלה