כאן נמחקה הודעה

dylan

New member
קצת אוף.. היום סוף סוף ראיתי

את "כוכב הקופים" המקורי (יצא בדי.וי.די), ואני פשוט חייב להמליץ על הסרט הזה, למרות החורים בעלילה והאפקטים המיושנים.. הוא יותר טוב מהחדש בעיקר בהתייחסות שלו לרוע האנושי.

שלא תבינו לא נכון

אנחנו מכבדים חיי אדם, כשהורגים אנשים אנחנו לא שמחים, אבל עם זאת אנחנו יודעים שבני-אדם לא ישתנו הם תמיד ימשיכו לגנוב, לשקר, לבגוד, ולהרוג. לאומת זאת חיות בחיים לא יעשו דבר רע לאף-אחד(במידה ובני האדם אינם מעורבים) הם השכבה הכי חלשה במבנה החברה ההררכית שלנו. כואב הלב לקרא שהורגים חיות רק בגלל שהן לא יכולות להגן על עצמן, בגלל שהן לא יכולות לדבר. וכמו שאמר 1980 VEGI FORCE מלמעלה אני כותב על דעת עצמי בלבד, ואת דעתי האישית בלבד שלא משקפת דעות של חברי בפורום

Chomp on this

New member
טוב טוב.....

סתום ת´פה... ולהגיד לך את דעתי? אתה גם אדיוט ואני לא רוצה לחשוב מה יצא ממך בעתיד, אהה... אופס שחכתי, אין לך עתיד! אבל זו דעתי...

לא נראה לי שהוא יודעה, נראה לי שהוא

מנסה להעליב אותנו, בדרכו ה... ונראה לי שכשאמרתי שהחיים שלו עלובים וקטנים, פגעתי בנקודה חלשה. הוא כנראה ציפה שהפורום מלא ילדות קטנות, וכשהוא יכתוב את זה כולנו נבכה על זה שהוא פגע בנו
. טוב, אין מה להתנצל, הוא כבר לא יחזור לפה יותר!

Chomp on this

New member
דיברתי אליך (זמן משו).... כן כן...

וזה פשוט מדהים איך בן אדם יכול להיות כל כך מפגר, אה.. סליחה, בור... אני בטח מתאר את החיים שלך, רווק בלי חברים בלי חברה\אישה, רק יש לו את החיות שלו שמשמשות לו לחברים... איזה פטתי ועלוב אתה... איחח... אתה מעורר בי גועל..!!!!!!!!!!!!!!

vegi force 1980

New member
הממממ....

.זה האמת עדיף מאשר להיות סקייטר מכוער אומנם אני דיי בסצינה של הפאנק ואני מניח שפגשתי אותך בהופעות אבל אני פשוט שונא סקייטרים טיפשים אני תמיד רואה אותם מנסים לעשות תרגילים על הכביש ואני מתפלל שתעבור משאית ו............(לדמיונכם הפרוע)

האמת...

האמת שאני בן 17 יש לי משפחה וחברים, אני מנהל עסק קטן שמכניס לי 35,000$ בחודש, יש לי חברה בת 15 מקראת בינימין וכשיש לי זמן לצאת אז תאמין לי שישלי מספיק חברים, רק לידע אישי. אז אתה לא מעליב אותי. ורק שתדע אנשים כמוני, כמו vagi force 1980, שי ועוד, כן משנים את העולם. אולי לא עכשיו, אבל יהיו לנו הזדמנויות.

Chomp on this

New member
לא דיברתי אליך!

וגם, אני סקייטר ואני גאה בזה, לפחות יש לי חיים... וגם תאמין לי שאני לא טיפש כי קיבלתי זימון לרב תחומי בבית ספר.... אז לפני שאתה שוטף מישהו בקללות תבדוק אם הן נכונות.

Chomp on this

New member
גם אני.... תאמין לי....

וזה מדהים איך אתם מתחילים להתגונן רק בגלל שבן אדם חושב אחרת ממכם... מה שמצביע על ביטחון עצמי נמוך במיוחד... חח

זאת לא התגוננות., זה אולי נראה כך

מפני שיש לנו הרבה מה להגיד, ובהרבה נושאים שונים, אבל זה מראה שיש לנו אינטלגנציה גבוהה ולא חוסר בטחון עצמי

למעלה