כאן נמחקה הודעה

אגיד לך ככה

אני היתי בוטא בגלל שאני רואה שאתה לא ממש יודעה על מה שאתה מדבר, אתה יודע על צד אחד בלבד. עם אתה רוצה לנהל דיון רציני, בוגר, ולא סתם לזרוק הערות, לפה ולשם, קודם תסדר את העובדות, תקרא על מצב בעלי-החיים באתר אנונימוס או לפחות את הכתבה שאני מצרף, ותתחיל הודעה חדשה, אבל הפעם תביא תיעונים למה אתה חושב שאסור להשוות, ולא סתם תזרוק דברים, בלי עובדות לתמוך בהם. עד כמה תעשה ממה שאני אומר מראה על הבגרות שלך, עם תמשיך בשלך, אז אפילו לא שווה לענות לך.

vegi force 1980

New member
תראה צ´ומפ

אמרתי סקייטר מכוער כי ראיתי את התמונה שלך וככה אתה נראה לי...מכוער..מצטער..... אמרתי סקייטר טיפש כי מה לעשות אני את הסקייט כבר בגיל 15 עזבתי וכשאני רואה אותכם ילדים שמנסים לעשות רושם על חברים ורק מתרסקים כל פעם מחדש אז עובר לי בראש שאין לכם ממש שכל ואגב הביטחון העצמי שלי דיי גבוה.. לפעמים גבוה מדיי ואני ממש לא מתגונן במיוחד לא בפניי סקייטר קטן..... מצטער אולי אני בן אדם מגעיל לדעתך אבל זה אני אתה יכול לאהוב אתה יכול לשנוא אתה לא יכול להתעלם

למה אתה מצדיק את עצמך?

כשהוא כתב את ההערה הוא בבדי ציפה שנעורר וויכוח כזה, הוא גם לא מתקמצן על מילות גניי ולא ראיתי שהוא מתנצל, והוא בכלל התחיל את כל זה

Chomp on this

New member
חיחי... חמוד....

אני הבעתי את דעתי ואז אתה... כמו לא יודע מה... התחלת להגיד שהחיים של החיות הם פי מאה משלי ואם תקרא שאני אמות אז לא יהיה אכפת לך ועוד מיני דברים מפגרים שמראים על חוסר בגרות וחינוך פגום.... מצטער אבל אני לא יכול לשתוק על דברים כאלה....

Chomp on this

New member
נו... ובגלל אני חושב שאתה אדיוט

ולא עוררתי פה שום ויכוח... אלא אתה

מי שמדבר על חיים

אתה חיי על חשבון ההורים אין לך חברה, אתה עדיין בתול (למראת שאתה נשמע לי הומו) אין לך רשיון נהיגה או אפילו מכונית יפה אתה צעיר מדי להכנס לדיסקוטקים או מסיבות ממש טובות אתה אוהב סקייבורדים וכולי וגם זה מראה הרבה ההורים שלי נגיד חיים על חשבוני ולא להפך יש לי חברה ואני כבר מזמן לא בתול יש לי רשיון, ומזדה ועל המסיבות שעליהן שהחברים שלי מכינים אותי, אתה יכול רק לחלום אז איך החיים שלך יותר טובים משלי??????????? אני אגיד לך אתה אידיוט אתה קופץ לפני שאתה יודעה על מה לעזאזל אתה בכלל מדבר. כשהיתי בגילך לא התעסקתי בשטויות כמוך, אבל אולי פשוט היתי בוגר ממך? לך, לך תעשה שיעורים או משהוא...

Chomp on this

New member
מה קרה מותק? נקודה רגישה?

חחחחחח!!! איזה כיף זה לעצבן אנשים שמתעצבנים מהר... חחחחחחיייי.... ושוב אני אומר, חוסר בטחון עצמי... לא נורא יש קורסים שמטפלי בדיוק בבעיות של אנשים חסרי חיים כמוך..... חחחחחחחחחח

למעלה