כאשר אשה וגבר נפגשים

maof

New member
עלמה יקרה

מאוד הערכתי את המילה "היתפשרות" אני לא חושב שלוותר על משהו שאני אוהב יעשה לי טוב...... אולי גם המילה "היתחשבות" מתאימה ...... לגבי הארגז......... אני מבין שזה קצת מפריע לך....... אבל זהו עברו של בן זוגך...... הזיכרונות שלו.....הטובים או הרעים.... אילו הם חייו בעבר..... היום הוא איתך וליבו נתון עבורך...... גם לבת זוגתי יש את הקופסה שלה שבה היא שומרת את זיכרונות העבר.....מיכתבי העבר..... ויום אחד ישבנו יחד והיא סיפרה לי על התמונות יום אחד ישבנו יחד והיסתכלנו על התמונות מהחתונה שלה לעולם לא אומר לה תיזרקי את העבר....... בזכות העבר היגענו להווה....... את יודעת לכל אחד מאיתנו (אני ובת זוגתי) יש עבר כל אחד הלך בדרכים אחרות ....... ובסופו של דבר דרכינו היצטלבו.....וניפגשנו בזכות עברינו אנחנו יודעים להעריך את ההווה והיום אנחנו יחד ........ וזה מה שחשוב....זה העיקר אם מפריע לך "הארגז" בקשי ממנו להניח אותו במקום אחר.... את יודעת רחוק מהעין רחוק מהלב
אבל בבקשה ממך אל תרחיקי אותו מהדברים שעדין חשובים לו בחיים........ כי אם לא היה להם ערך בעינין הוא היה זורק אותם מעוף

maof

New member
וואלה אני לא מאמין../images/Emo6.gif

כולם בדעה אחת
מעוף

עלמה 3

New member
טוב .. בסדר... הבנתי ../images/Emo24.gif

בגלל שכולם בדעה אחת היום זה עולה לבוידעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עלמה 3

New member
מעופצ'וק , תודה - כן המילה ........

התחשבות בהחלט מתאימה , להתחשב ברצונות ללא ויתור - נתינה וקבלה - מילת המפתח בזוגיות. מה אתה אומר ??? אני התכוונתי לתמונות של החתונה הקודמת... לדעתך הם בעלי ערך עבורו ? איזה ערך של זוגיות או אהבה ... אף על פי שאביו ז"ל מככב שם ובני משפחה שלו שחלקם אינם בין החיים... אני לא רואה בזה נוסטלגיה בפרט שהיו גירושין מכוערים ומסוייטים עברו.. עלמה

maof

New member
אולי ערך נוסטלגי..........

אין לי תשובה מדויקת...... זה נעים לפעמים להיתרפק על העבר...... הלידה של הבן שלי ....האחות המילדת יוצאת החוצה ואומרת לי...אתה אבא יש לך בן הלידה של הבת שלי....אני הייתי הראשון לראות אותה (היא נולדה בניתוח קיסרי אמא שלה היתה תחת הרדמה) אין לי הרבה זיכרונות נעימים מעברי..... אבל דבר אחד אני יכול לספר......השש בש שבניתי בבית הספר ושילמתי עליו 25 א"ג (עבור החומרים) הוצאתי מהבית למרות הצעקות של אמא של ילדי....ולמרות האיומים שלה שהיא תגיש נגדי תביעה במשטרה על גנבה והוצאת דברים בכוח כן אני יודע אולי זה היה טיפשי מצידי להגיע למשטרה אולי הייתי מיצטער על האירוע לאורך שנים..... אבל השש בש חשוב לי......אילו זכרונותי מבית הספר היום אני משחק שש בש עם בת זוגתי....... ואוהב כל רגע של מישחק..... וכן אני לא מיתביש לומר.....זה השש בש שלי !!! מעוף

עלמה 3

New member
מעופי, תביאו את השש בש ונרביץ

מרסים... מעוף, נראה לי שלא הייתי ברורה כי הרוב פה הגיב שקשה לי עם עברו... וזו לא כוונתי... באמת, התכוונתי רק לתמונות החתונה לא בקשתי למחוק את עברו ואני חיה אומנם במורכבות אך שלמה עם עצמי ועם חפציו מן העבר , רק לו עם התמונות זהו... אל תישכחו את השש בש

pepperony

New member
אני חיה, בד"כ, בשלום עם העבר של

האיש שלי..התמונות לא בבוידעם..אלא בארון עם כל האלבומים האחרים. מכיוון שיש ילד מהנישואין הקודמים חשוב לי אישית אפילו יותר שהאלבומים יהיו נגישים - אלה ההורים של הילד - היו להם גם תקופות טובות. עכשיו שאני חושבת על כך יש אפילו תמונה - מעין קולאז של תמונות בחדר העבודה - תמונות משפחתיות - באחת מהן נמצאת כמובן גם האקסית - שמתי את הקולאז, הזה בכוונה בחוץ על המדף - אבל בחדר פרטי של שלושתנו - זו אמא של הבכור היא קיימת אני לא רוצה שתהיה תחושה של הסתרה - אלה הן העובדות. אני בטוחה באהבה שלי ושל האיש ותמונה לא מאיימת עליי. קשה לי עם האלבומים רק ברגעים קטנים של רגש שעולה על ההגיון- של - היה לו פעם עבר כזה וכזה..היה לו טוב איתה..אבל הרי זה ברור הם לא היו מתחתנים אם לא היו אוהבים..וזה נגמר ועכשיו יש את ההווה וכל העתיד שלנו.

rolan

New member
ודווקא אני מחכה בכיליון עיניים

שאוהי יביא כבר את התמונות הישנות מהבית הקודם שלו... מתה לראות אותו כילד, נער מתבגר, עם חברותיו לשעבר, עם אשתו (הלא לשעבר...) בחברותם בחתונה, לידת הילדים שלהם... נראה לי נחמד ומעניין. אני כל הזמן מראה לו תמונות. נדמה לי שהוא אוהב את זה... אוהי אתה אוהב....?

1נתי 1

New member
כמוני כמוך

אין לי בעיה עם העבר של בן זוגי כפי שכבר כתבתי לפני מספר ימים העבר הוא זה שעשה אותנו למי שאנו היום משיחות ביננו התברר לנו כי דרכי חיינו הצטלבו בעבר מספר פעמים עוד בהיותנו רווקים אם במגורים קרובים או במקומות בילויי זהים - ומעולם לא הכרנו בן זוגי חושב שחבל שלא הכרנו אז אני טענתי כי אם היינו מכירים אז - לא היינו מסתדרים והעבר - כמה שהיה קשה וכואב וגם הרגעים הטובים שבו עוזר לנו לקיים את הקשר כיום

*יערית

New member
ההודעה שכ"כ חיפשתי..../images/Emo45.gif

מכיוון שאני אדם שאוגר מזכרות מאז גיל ילדות, תמונות,מכתבים,שליפים,שירים,מכתביות,מכתבי אהבה,תמונות עם ההוא וההיא..תמונות עם מאהבים,תמונות עם אהבה חיי הראשונה, תמונות משפחיות,קלטות וכו'...עד היום לא מצאתי לנכון להסתיר דבר מבני הזוג שהיו איתי וגם לא מוצאת לנכון היום. לגבי התמונות המשפחיות והקלטות הן נמצאות בהישג ידם של הילדים ואין לנו בעיה לשבת לצפות בקלטת החתונה שלי יחד..כן מעוף אני והילדים צופים בהתרגשות בימים שהייתי יפה יותר
סתםםםםםםםםםםםםם, הרוח בבית דיי חופשייה,אלו עובדות החיים שלי ואין לי מה לנקר בהם עיניים לאף אחד לכן אין לי מה להחביא אותם,תמונות של האקס לא מתנוססות בבית אך במידה והילד ירצה בחדרו אין לנו שום בעיה עם זה!, תמונת החתונה הגדולה נמצאת בהול בפינה מוסתרת...זה באמת לא לעיניין לתלות אותה
אבל אמא שלי מתעקשת להשאיר אותה תלויה אצלה בביתה, כמו יתר תמונות אחיי הנשואים..ואין לאף אחד בעיה עם זה, היא טוענת שאבא של הילדים תמיד יישאר אבא שלהם,והתמונה יפה ולכן היא רוצה לכבד אותם בכל פעם שיכנסו אליה{אחח אמא שלי חכמה} אתמול בערב שוחחנו על כך אני ומעוף,האם זה באמת לא מפריעה לו כפי שהוא משדר ואומר?כי יש תמונות מאהבות קודמות שלי שלי תמיד נעים להראות אותה בתקופה אחרת עם מישהו אחר...האם הוא יסכים לכך? אז הוא אמר שכל עוד שהם בקופסא או באלבום אין לו בעיה..אין צורך לתלות אותם בכל מקום בבית..זה גורם לקינאה...אבל גם אין צורך לשים זיכרונות בבויידם...בכל שנה אני מדפדפת בזיכרונות האלו, אני מעריכה את ההווה שלי תודות לעבר..זו הדרך שלי בחיים, איפה הייתי ואיפה אני עכשיו..מערכות יחסים,אני באופן אישי, אהבה...הכל הכל.....וזה עבורי אחרי הילדים ומעוף המתנה הכי יפה שיש, לשבת ולקרוא דברים מגיל כ"כ צעיר...תמונות,חוויות...
וכך אני ירגיש במידה והוא יביא את תמונות המשפחה שלו, מה שתקף לגביי תקף לגביו...

*יערית

New member
תיקון טעות ...

יש תמונות מאהבות קודמות שלי שלא{במקום שלי} תמיד נעים להראות אותם בתקופה אחרת עם מישהו אחר.

pepperony

New member
../images/Emo6.gifגם אני מהאוגרים

ועכשיו אני אוגרת גם בשביל האיש והבכור..כל מיני פתקים חמודים, מבחנים, ואפילו פתק של האקסית לבכור..אחרי התנהגות איומה שלה כלפיו וכלפינו..זה מכתב שבו היא מביעה את אהבתה כלפיו..חשבתי שזה חשוב שתשאר לו מזכרת כזו מאמא כשיהיה גדול - אז אולי כבר תשכח החוייה שהביאה לכתיבת המכתב. יש לי תיקיות מאורגנות של הפיצ'יפקס האלה.

rolan

New member
נעים מאוד ../images/Emo6.gif

עכשיו אני יודעת לאן ברחו האוגרים של בלונדה

קורין1

New member
אם הלב לא שלם בקשר לקשר אז.......

לא נכנסים לקשר או למגורים משוטפים, כשיש אהבה והיא חזקה, בדרך כלל הלב שלם, ובאהבה כמו בהרבה דברים אחרים יש שאפשר לוותר ולהשלים עם זה ויש שלא, כל דבר לגופו, תלוי גם מהם הויתורים, אני מוכנה לוותר ולהשלים עם הרבה דברים כל עוד זה לא פוגע בי או בסובבים אותי, ואם זה חשוב לי כלכך ולא יכולה לוותר, אז עומדת על שלי. באהבה

rolan

New member
מה בסה"כ רציתי?....

מיליון דולר יעלי, תגידי להם...

עלמה 3

New member
בבקשה.. מתוקה שלי קחי .. אפילו יותר

1,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 סליחה, אפשר להמשיך מכאן.. פשוט לחץ לי משהו ווווווווווו - הוצאתי...... אוהבת אותך , רולניצ'קה

סול11

New member
קבלי../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif=?

רולן בקשת דעות. קבלת והרבה. מה לעשות הן רבות ומגוונות. קבלי הכל ב
סול

עלמה 3

New member
חוץ מזה רולן, אני פוחדת ממך ../images/Emo3.gif

לפתוח שירשורים חדשים, חוסכת לך ... אז איפה שיוצא אני משתחלת... לא כועסת נכון

rolan

New member
צוחקת

הייי לא לקחת כל דבר ברצינות כזאת סתם כי בא לי להידחף

למעלה