כבר מוצ"ש?

Z A M i

New member
כבר מוצ"ש?

מומלצ"ש. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

feels so good../images/Emo13.gif

מומלצ"ש. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): דונט לייק - שיר השבוע (כללי): missery business - paramore / Brand new - Sowing Season - אלבום השבוע: פורטה
- האדם שעשה לכם את השבוע: המון - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: לראות את הארי פוטר - מאכל השבוע: גלידה - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגשים, חברים, - משהו שהרס את השבוע: מריבות למיניהן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לריב לא כיף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עבודה, ליסוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסיים תעבודה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דונט לייק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יערה

The Kinslayer

New member
../images/Emo100.gifביגוווווווווווד!(עזבו...)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "גם כשלא בוכה". - שיר השבוע (כללי): "צוללת" - אפרת בן צור. - אלבום השבוע: פורטה.
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בחיפה. היה ממש כיף!! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ככה אני." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "ביגוווודדד!!" - דבר שהשגתם השבוע: נהנתי. - מאכל השבוע: אממ נראה לי שקוסקוס.
- משהו שעשה לכם את השבוע: חיפה
- משהו שהרס את השבוע: קצת רגשות אשמה שההורים עשו לי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני שותק.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום חמישי- להיפרד מגל כמו שצריך, לחזור לקיבוץ סופסוף.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות ולנצל הזדמנויות כמו בשבוע שעבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "יפה יותר מיפה" - סיון שביט ואביתר בנאי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא... 'תם יודעים.
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

little WhiSper

New member
אולי...

תשאר עד שישי בת"א, ואז יומשישי... אם נצא שבת כמו שאמורים....

The Kinslayer

New member
סורי, בלתי אפשרי.

בשישי אני כנראה חוזר לקיבוץ בגלל שיש לי חדר לבד בנעורים באופן רשמי, אבל זה ממש לא בטוח. נדבר.

כדי שאוכל לזכור את השבוע לעולם [מצידי../images/Emo6.gif]

מומלצ"ש. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): דונט לייק, עד שזה יעבור - שיר השבוע (כללי): מרוב החרישה על הדיסק הזה לא נראה לי שהיה... - אלבום השבוע: פורטה פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: ענברנטל, אוחנה, זמי, עמרי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הזמן עובר בינתיים, ואת נופלת לאחור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כל מה שהלך אצל עמרי ובכלל כל שטות שהם הוציוא מהפה.
אהה וברגע של חוסר שפיות<?>- אוחנה:"וגם כשלא היה לך ת'סוגר לא הוצאת את העגיל?" אני:"כן. ואפילו כשלא היה לי ת'סוגר לא הוצאתי את העגיל!" אוחנה:"מה אמרתי עכשיו?"
- דבר שהשגתם השבוע: קניתי את פורטה, סיימתי את כל הבגרויות לעד [נו טוב, עד שנה הבאה]. - מאכל השבוע: הפיצה בבית של עמרי שהצילה את חיי
- משהו שעשה לכם את השבוע: להיות חופשיה מלימודים, יומולדת לענבל, פורטה, זמן איכות עם הבהמות. - משהו שהרס את השבוע:מממ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני אחזור אליכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של הדגנחש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יאללה שיהיה תאריך חדש לטסט -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חופשי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דיד. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אז קדימה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

זה בבית הכחול..50 ש"ח למנויי פלאפון [אם עוד נשארו כרטיסים]

RtOoNmY

New member
פעם ראשונה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): לא יכול אחרת... - אלבום השבוע: היהודים\ פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא יודע איך אני לא מוצא מה טעם נשאר מאז אותו היום אין מחר אני לא יודע איך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכרת.. אני אחזור אליכם עם זה - דבר שהשגתם השבוע: את פורטה - מאכל השבוע: פיצה
- משהו שעשה לכם את השבוע: האלבום.!! - משהו שהרס את השבוע: אע.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פשוט אל.. לא בריא... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין ממש.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להפגש איתו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הנה זה בא\ היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Don't Like - שיר השבוע (כללי): My All- Mariah Carey - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: עבודה - מאכל השבוע: עוגות - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: ניצן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר לונה פארק ווהו, ולסיים עם העבודה P: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שפתאום ייפול עליי כסף מהשמיים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Runaway- Pink -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

little WhiSper

New member
יולי 07?!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): what about you, ככה אני - שיר השבוע (כללי): לא ממש שמעתי משו אחר חוץ מפורטה. - אלבום השבוע: פורטה
- האדם שעשה לכם את השבוע: חברות
אמא ואחי הגדול חחח... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): למחוק לרשום לחוות להבין ולטעום לנשוף ולנשום ככה אני כל יום כמעט כל שניה בשעון טיפה בדמיון ככה אני. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אממ האמת היו כמה סיפורים בטירונות... - דבר שהשגתם השבוע: האמת לא השגתי הרבה... - מאכל השבוע: אין אוכל בצבא.
- משהו שעשה לכם את השבוע: בילוי עם חברות, רגע לפני... - משהו שהרס את השבוע: עייפות וטירונות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לדבר לא לשתוק לקבל את המר כמתוק לנשק את לחייך ולשתות עוד כוסית ולחייך.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הפעם באמת- שיגמר. לחזור הביתה. מטווחים!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבטוח נצא שבת. שיהיה קל... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פורטה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמא... סתם: - תמונה (תתפרעו.): ענבר ושחר, מבטיחה שבוע הבא תמונה עם מדים!

שעוכי

New member
ננננננ

מומלצ"ש. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): mika - love today - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: חבריי במושב - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אין מה להיות עצובים, יסמין פה!" - דבר שהשגתם השבוע: עבודה - מאכל השבוע: חומוס - משהו שעשה לכם את השבוע: שנה וחצי, ב"ט, עבודה - משהו שהרס את השבוע: כאב ראש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לתכנן מסלול -שיר שפתחתם איתו את השבוע: imagine -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שיבוא לאילת ויחבק אותי חזק סתם: - תמונה (תתפרעו.): טוסטי

הולצ

New member
להיות.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הממ.. הוא משתנה מרגע לרגע.. להיות? - שיר השבוע (כללי): לא שמעתי שוםשיר השבוע חוץ מהיהודים
- אלבום השבוע: פורטה (כמה מקוריות
) - האדם שעשה לכם את השבוע: ליהי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנל'א סולח לך אבל, אנל'א יכול אחרת.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אוהב אותך [?] - דבר שהשגתם השבוע: הדיסק החדש של היהודים D: - מאכל השבוע: קוביות עוף ותפוחי אדמה! הקפואים של אוסם P-: - משהו שעשה לכם את השבוע: לדבר איתו, אחרי שלושה חודשים - משהו שהרס את השבוע: היא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל ישתפר, זה רק עניין של זמן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של בצפררר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות בחיפה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יכול אחרת-היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ספיר3>

כל הכוכבים נופלים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Somebody Else - שיר השבוע (כללי): גידי גוב - נובמבר - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: סם
ללא ספק - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "התשמע קולי, רחוקי שלי?.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איימ סקסי מאדלינה" |פוגעתבמראהבורחתודופקתנפילה| "אם באת, גנבת תמערכת והאזעקה התחילה לצפצץ אל תברחי, תלכי עם המערכת ביד אבל אל תברחי" "מה זה חומני בנקבה? תמניה!!"
!!! - דבר שהשגתם השבוע: |השטחיות| LCD 32 אינץ' לחדר!! (:) |סשטחיות| - מאכל השבוע: חלומי - משהו שעשה לכם את השבוע: בירה, שישי בערב, והופעה של תומר יוסף
- משהו שהרס את השבוע: לחשוב על השבוע הבא.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כוסאמשלך זונה! אה ו - אם פגעת , אל תברח. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אלג'יר - בתוך הצינורות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ליאןןן

New member
אז לא להרדם בחיים? ../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת, לעולם מצדי - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: פורטה
- האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולדמוע, עוד לדמוע....ולפחוד כשאת לא לידי." "אני לא מוצא מה בי נשאר אני לא מוצא את הדרך. אני לא יודע איך אני לא יכול אחרת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): איילת נכנסת לאוטו שלי מאחורה ולא חוגרת... רחלי: "איילת....חגורות בטיחות - זה לחיות או למות." והיו עוד כמה..לא זוכרת כרגע. - דבר שהשגתם השבוע: קצת זמן עם יוני. לשבת סופסוף לבד באוטו. וענבר
.
- מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שנגמר לי המלווה. חיבוק אחד בשישי שעשה הכל....[גם בלי הרבה מילים
]. וקצת ים היום.
- משהו שהרס את השבוע: אני. אמא שלי. ואוליביה הזאת מהקייטנה, השטן בגוף של ילדה בת 10. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים לעבוד ולקבל משכורת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירגע, שיהיה שקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוחנה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה