כבר מוצ"ש?

ValusH11

New member
יאלללההה גם אני

מומלצ"ש. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הממממ לא היה - שיר השבוע (כללי): יציאת חירום - נהדרת - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מיני כאלה.... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): AYIA BEEEENZO NAPA - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היה יותר מידי - דבר שהשגתם השבוע:להיות חולה - מאכל השבוע: המממ סינייי - משהו שעשה לכם את השבוע: סופשבוע - משהו שהרס את השבוע: שחזרנו לארץ!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תטוסו לנאפה!!!! אין דברים כאלה!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: if you want to be my friend.............................. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא... ו.. הוא... ו..הוא... סתם: - תמונה (תתפרעו.): קפיצה מצוק בנאפה חחח

izzys

New member
רק כי כבר התחלתי לשכוח מה היה השבוע../images/Emo122.gif.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל פורטה. - שיר השבוע (כללי): גם. - אלבום השבוע: כנ"ל. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בו
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עמרי בבוקר: "וואי! זה מה שנקרא כוס! נעמה, המשפט הזה ממש נאמר עלייך! את כוס קטן!" "ביגווווד" , וכל מה שנאמר בהשפעת הגלידה בבית של נעמה
. ענבר: *שיעול סופר בהמי בפעם האלף.* קינסלר: "הווו לט דה דוגס אווט? הוו הוו הוו." קינסלר בקול טל: "דניאלצ'וק!" ( הסניליה לקחה גם את כל ההצחקות
. ) - דבר שהשגתם השבוע: רגעים.. רגעים. - מאכל השבוע: המבורגר דלי וסאנצ'ו
. - משהו שעשה לכם את השבוע: שישי - ענבר, עמרי, זמי, ספיר ואוחנה בחיפה. שבת - אביב באמפי וואהל ואז אריאל. ראשון - באריאל. שני + שלישי - ענבר קינסלר ואוחנה בחיפה. ושלל לילות בדירת אבא זהר. - משהו שהרס את השבוע:
. והסופ"ש במושב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא רוצה שיגמר הבורר!
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע קצת, ההופעה של שילה, וסופ"ש ארוך באריאל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל הכתוב מעלה יתממש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Indifference - Pearl Jam -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל, ענבר, שיצי
, זמי ואוחנה. סתם: - תמונה (תתפרעו.): לא צולמה אף לא תמונה אחת (מחשש לגורלה), אז תנסו לדמיין פה איזה קולאז'.

And I don't like what I've become.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'חופשי'. - שיר השבוע (כללי): 'כורש 11'- שילה פרבר. - אלבום השבוע: 'פורטה'. - האדם שעשה לכם את השבוע: כמעט כל מי שלקח בו חלק. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "..וככה הוא נח, השקר יפה כל-כך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ביגווווווד". לא זכור לי עוד כלום. - דבר שהשגתם השבוע: כלום. - מאכל השבוע: בגט עם בולגרית בסנדוויץ'-בר בחיפה, כל מה שצחר הביא למרפסת
והפיצה של בית יצחק. - משהו שעשה לכם את השבוע: ראשון: מור באריאל-->עבודה-->מסיבת השקה-->עם דניאל צחר זמי ואוחנה בת"א, שני: שיחה עם הצבא-->עבודה-->חיפה, שלישי: חיפה-->במצפה עם אליסה ואוחנה, רביעי: עבודה והשיחה עם צחר במרפסת, חמישי: עבודה-->לעמרי עם שנשונה זמי ואוחנה, שישי: אצל עמרי-->ליאן
-->אצל עמרי עם טיש ואלמוג-->אצל שנשונה בחצר-->שיחה מעניינת על הספסל, בוקר יום שבת, ואצל צחר בסנוקר בשבת בלילה. - משהו שהרס את השבוע: הצ'יפס בסנוקר :p סתם. השיחה עם הצבא. לראות אותה שבורה לגמרי. אבא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא תמיד כמו שרוצים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביקור במחנה קיץ, הופעה של שילה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצא מזה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'חופשי'. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם: - תמונה (תתפרעו.): לא בא לי.

באיחור אופנתי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי):שוב-מתוך הסרט מישהו לרוץ איתו - אלבום השבוע:עדיין פורטה
- האדם שעשה לכם את השבוע:בת ימים - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תן לי דקה להתרגל אליך שוב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת כבר אבל היה שבוע ממש מצחיק. - דבר שהשגתם השבוע:נוסטלגיות - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:הזריצה של יום שישי+אצל עוז,יום ראשון אצל גל+ נהיגה באוטו של יוסי
- משהו שהרס את השבוע:השינה של משה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שמשה ישן כמו חמור, אבל נסלח לו כי יש לו יומולדת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אמ... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לגשת לטסט כבר דמאט -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל מיני לינקין פארק מהאוטו של יוסי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא חסר.. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ב י ז י

New member
אני עייייפפפפה!

- שיר השבוע (של היהודים):what about ypu - שיר השבוע (כללי):מקסיקו- אביב גפן - אלבום השבוע: יוני בלוך- הרגלים רעים - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: גפטה-טונה טוסט באילי - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי תיאוריה - משהו שהרס את השבוע: שלא נתנו לי הרבה משמרות להשבוע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתחילו ללמוד נהיגה אם לא עשיתם תיאוריה. ואם כבר התחלתם ללמוד, אל תמשכו יותר מדי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לונה פארק, ואם לא, מאור מת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנילך ללונה פארק~!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שיר של האלופה [זה מה שמתנגן עכשיו בטלויזיה]
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דודים שלי מקנדה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

טIcטי

New member
"ברכת אללה על איל גמיע"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה. - שיר השבוע (כללי): ברכת המלך. - אלבום השבוע: פורטה, בהחלט. - האדם שעשה לכם את השבוע: צ'וצ'ון ;[ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אללה יברק הוא איל עאלם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני:"המפקד!!!!!" המפקד: "מהההה???" אני: "אתה בן של שרמוטה!!!!" המפקד: "להההה, אמא שלי לא טיפשה כמו שלך, שלי לוקחת כסף!!!!" - דבר שהשגתם השבוע: - - מאכל השבוע: בורקס של השקם D: - משהו שעשה לכם את השבוע: לחזור לניצנים D: - משהו שהרס את השבוע: לחזור לניצנים D: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אלללללללל תלכו לניצנים!!11 השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאמא של המפקד שלי תהיה שרמוטה D: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ואולי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: --- סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Z A M i

New member
די לעשות את זה באיחור../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):חופשי - שיר השבוע (כללי):טוב לבד-אפרת גוּש.לילות לבנים-א.גפן
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לזכר ימי התום"
- דבר שהשגתם השבוע:קעקוע!
,ים ושקט. למרות שלא בדיוק איך שתכננתי,אבל יהיה טוב. - מאכל השבוע:צ'יפס בבאולינג של צחר הכהן
- משהו שעשה לכם את השבוע:ההשקה,השיחה עם צחר,יום חמישי-קצת ים ומוסיקה,וקעקוע שפשוט מיצה את היום הזה לגמרי. ואח"כ לישון אצל עמרי ולהעלות נוסטלגיות..
,שישי-אצל עמרי עם טישלר ואלמוג,ואצל שנשונתי!. - משהו שהרס את השבוע:למה זה טוב?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חיכיתי לביקור אצל ספירמה,ואני מחכה להופעה של שילה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתבואי הביתה
.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר פרידה-שלמה ובן ארצי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,שיצ,נעמה...ומי שיצא... תמונה: הקעקוע החדש..אבל הוא נראה טוב יותר במציאות.

למעלה