כבר מוצ"ש?

eliavtu

New member
הייתי אמור להתגייס היום ../images/Emo12.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - "אלישבע מה נחמדת" <מהערב מחווה לחלונות הגבוהים>, "כמו שזה היה" - אלבום השבוע: פורטה ו- The wall of sound, החדש של גבע אלון - האדם שעשה לכם את השבוע: כמה אנשים שלא ראיתי המון זמן לפני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תשימי לב לאלה, האמיני לי ביתי - אלישבע את נחמדת את יפה אהובתי..." <לא אפיין, אבל אלו שורות כ"כ יפות ורומנטיות בהקשר של השיר> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שהשדרן הודיע על ההפסד של מכבי ת"א לאנדורים האלו
"אני שונאת סטוצים אז אני שונאת אותך!" - דבר שהשגתם השבוע: ניקיתי את כל "רשימת הגעגועים" שלי. עכשיו היא בטח תתחיל מחדש. - מאכל השבוע: דגים דגים דגים דגים ועוד דגים. תשעה באב, כן.. - משהו שעשה לכם את השבוע: מה שהשגתי - משהו שהרס את השבוע: נו.. עזבו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אמרתי את זה כבר לא מזמן - לראות אנשים שמתגעגעים אליהם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנ'ערף, אולי כינרת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בעז בנאי - קצב ברגליים <עוד בנאי מעולהה!> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

איי נוור לאפטט יוווווווווווו.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): SE/חופשי/DL. - שיר השבוע (כללי): SE. - אלבום השבוע: פורטה כמובן.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר,זמי,אוחנה,טישלר,עלמוג,שחר והביקור של איימי וקריז בהחלט הפתיע. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והוא חופשי להאמין בכל, בכל מה שהוא רואה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואו וואע שנשונה הקרועה הזאת בהחלט הביאה כמה משפטי מחץ. אני וענבר: "מי ע'? כן הוא הומו..." שנשונה: "די די הגיעו מים עד נפש" אני: נחנק מצחוק על ולא מצליח לנשום..
לא ציטוט אבל סיטואציה : ענבר,זמי אוחנה שנשונה ואני קוראים בארכיון על איזה יום מ-2005 וקולטים שענבר כתבה משפטים באנגלית שבכלל לא קשורים למה שנאמר.
. טישלר לי ולעלמוג ב-6 בבוקר בערך שלא נרדמים : "אני לא מאמינה שאני נמאת עם שני פסיכופטים". אה וגם לשחר היו איזה שני משפטי מחץ שאינני זוכר.
- דבר שהשגתם השבוע: מטרה בחיים.
. - מאכל השבוע: לא נעים לי להגיד, אבל הפיצה שהוזמנה בביתי עם בולגרית ועגבניות
. - משהו שעשה לכם את השבוע: שנסגר המקום לש"ל, הסופ"ש המדהים (ביקורים מעניינים והופעה של דניאל סלומון). - משהו שהרס את השבוע: כמה רגעים מעצבנים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גם אם אתם חושבים שלא ,בסוף הסיגריות ידפקו לכם ת'חיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להופעה של שילה OMG כל כך! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא דירה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דונט לייק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל מי שראיתי השבוע שעבר ויותר
. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

המחשב שלי מת../images/Emo7.gif

מומלצ"ש. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה (מהאקוסטית) - שיר השבוע (כללי): שיר אחר/יוני בלוך - אלבום השבוע: של אגרול - האדם שעשה לכם את השבוע: אילאיל, רות, נור ועוד כמה - דבר שהשגתם השבוע: הופעה - משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים, הופעה של יוני, הופעה של הקאמרית THE WALL, - משהו שהרס את השבוע: הוא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דבקו בעצמכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהמחלה תעבור, הופעה של יוני, הופעה של הקספרים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאסע לבקר את האנשים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: החיים היפים בביצוע של יהודית רביץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר, רז, אילאיל ועוד.. סתם: - תמונה (תתפרעו.): עומר כה מוכשר

TiShLeR Michal

New member
נירק.

פגשתי בהודו מישהו שמכיר אותך, מבארי. שפר משו.. ניהלנו עליך שיחה :) געגוע.

הוא כבר חזר ואפילו ראיתי אותו.

מוזר שהוא לא אמר לי כלום. שפר בנאדם מקסים. והמון געגוע

mooshki

New member
../images/Emo15.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
גם כשלא בוכה - שיר השבוע (כללי):
אין עוד מלבדם
- אלבום השבוע:
פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע:
הטסטר
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
המומלצ"ש הזה תמיד משכיח ממני הכל. ודווקא היה שבוע מצחיק. - דבר שהשגתם השבוע:
עברתי טסט. ועכשיו אני סווווף סוף יודעת מה הולך לקרות בחיי מעכשיו והלאה. לפחות בשנה הקרובה:) - מאכל השבוע:
הממ כל מה שנתתי לאנשים אחרים לאכול במסעדה
- משהו שעשה לכם את השבוע:
הטסט. לגמרי. וגם ים. ולפגוש את כל הכיתה. והקבלה למכינה. די, זה היה שבוע מושלם. - משהו שהרס את השבוע:
לא הרס, אבל ביאס קצת. זהו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
לישון הרבה זה גודדדדד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לקבל את הרשיון, לסיים עם העבודה הזאת:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אממ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
מוקי - לא רואה ממטר. (גלגל"צ מה אני אעשה?!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אאאני יודעת... סתם: - תמונה (תתפרעו.):
אוח, הקשיחות

../images/Emo108.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): what about you / לא יכול אחרת
- שיר השבוע (כללי):איפה הילד - מה שעובר עליי - אלבום השבוע: פורטה!
- האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי הגדולה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הייתי ככה סתם מאושר גם אם ולו לרגע קצר, עכשיו אני לא יודע איך.." "hugging you missing you loving you leaving you what are you thinking what about you?!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):ביום שישי ראינו כוכב נולד, ואז דורון רוקח הסביר למה הוא בחר לשיר את שיר היונה (כי כשהוא שר את זה הוא מרגיש שהוא מרחף כמו יונה או משהו כזה).. אז אמא שלי בתגובה: "יונה דובית קצת הייתי אומרת"
קברה אותי! - דבר שהשגתם השבוע: עצבים, אכזבות.. מה לא. - מאכל השבוע: לא אכלתי ממש. - משהו שעשה לכם את השבוע: שאחותי באה לשבת - משהו שהרס את השבוע: אוח. הוא!
$%^$%^& - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שונאת בנים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לנסוע עם הילדים למיני ישראל, אף פעם לא הייתי שם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהקרציה הזה יעזוב אותי לנפשי כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:נורית גלרון - אתה פה חסר לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף.. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אין.

אההה!!!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): Caught a Lite Sneeze- Tori Amos - אלבום השבוע: Boys For Pele- Tori Amos. - האדם שעשה לכם את השבוע: טורי ושלומי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Right on time. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "Thank you for coming. Im glad that you're here"- טורי הפשוש. - דבר שהשגתם השבוע: הופעה של טורי. - מאכל השבוע: מילקי! - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של טורי. - משהו שהרס את השבוע: אין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "אההההההההההההה!!!11" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הציפיות נגמרו
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שטורי תבוא שוב? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קאט :p -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שלומצ סתם: - תמונה (תתפרעו.):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): דונט לייק - שיר השבוע (כללי): Tokio Hotel - Monsoon - אלבום השבוע: נחשו - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: הרחבתי קצת - מאכל השבוע: בורקס - משהו שעשה לכם את השבוע: כרמיאל, אתמול ות"א יום שלישי - משהו שהרס את השבוע: נו הקורסים המזדיינים האלה שלא רוצים להגמר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זובו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחכה לשבוע הבא לא לזה.. אז שיעבור>< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור המבחן בסבבה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Enter Shikari - Mothership -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החבר סתם: - תמונה (תתפרעו.): יש דברים שצריכים לצנזר

בת אלי91

New member
חדשה-ישנה :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): what about you - שיר השבוע (כללי): Radiohead- Exit music - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי ובוטנר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הרבה משפטים מיום שלישי האחרון :) - דבר שהשגתם השבוע: עבודה! - מאכל השבוע: המ - משהו שעשה לכם את השבוע: שלישי. - משהו שהרס את השבוע: לא היה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש אנשים טובים בעולם הזה, צריך לדעת לשמור עליהם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי הופעה של יוני בבארבי :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^^^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המ, אני חושבת שזה היה חמאה של יוני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מורני,דפנה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

moshe butt

New member
"...There is a lihjt that never goes out"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סמבודי אלס - שיר השבוע (כללי): B. Movies - Nowhere girl - אלבום השבוע: פורטה- אף אל פע שלא קניתי אותו עדיין חחחח - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר, צחר והדסייי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): and i try to get through ant i try to talk to you but there's something stopping me from getting through. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) האחמ"ש שלי אלי: "מזה משה, איפה הכרית? שוב נשכת אותה?" חחח
- דבר שהשגתם השבוע:הסתפרתי ופתחתי חשבון בנק =] - מאכל השבוע: המבורגר
- משהו שעשה לכם את השבוע: קמתי בבוקר מוקדם והספקתי כ"כ הרבה לעשות
- משהו שהרס את השבוע: שירה התגייסה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קומו מוקדם בבוקר!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... לקנות פלא? ויום הולדת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אמות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Billy Idol - White Wedding -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אלה ושירה
סתם: - תמונה (תתפרעו.): סבבה

moshe butt

New member
"...There is a lihjt that never goes out"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סמבודי אלס
- שיר השבוע (כללי): B. Movies - Nowhere girl - אלבום השבוע: פורטה- אף אל פע שלא קניתי אותו עדיין חחחח
- האדם שעשה לכם את השבוע: שיר, צחר והדסייי
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): and i try to get through ant i try to talk to you but there's something stopping me from getting through. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) האחמ"ש שלי אלי: "מזה משה, איפה הכרית? שוב נשכת אותה?" חחח
- דבר שהשגתם השבוע: הסתפרתי ופתחתי חשבון בנק =] - מאכל השבוע: המבורגר
- משהו שעשה לכם את השבוע: קמתי בבוקר מוקדם והספקתי כ"כ הרבה לעשות
- משהו שהרס את השבוע: שירה התגייסה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קומו מוקדם בבוקר!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... לקנות פלא? ויום הולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אמות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Billy Idol - White Wedding -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אלה ושירה
סתם: - תמונה (תתפרעו.): סבבה

moriboy666

New member
קצת באיחור.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה - שיר השבוע (כללי):sayin goodbye - rachel furner - אלבום השבוע:פורטה בלי ספק - האדם שעשה לכם את השבוע:אני לא אוהב לכתוב שמות של אנשים - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה באמת מה שאנחנו חלולים - סתם כי אין ל משהו אחר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שאמרתי בצבא שאין לי אימא בשביל פשטידות..אני יכול להביא אורז.. זה שפך את כולם - דבר שהשגתם השבוע: השגתי משהו? אמממ שהמוות שלי יותר קרוב? - מאכל השבוע:ענבים, פסטה פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע:שהוא נגמר - משהו שהרס את השבוע:שהוא התחיל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו חופשים? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגמר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכר.אבל בטח אם זה תלוי בי.. משהו כזה של טבע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שוב. סתם: - תמונה (תתפרעו.): עשיתי תגובה מהירה.

Dug E

New member
הנה ססססססססה בא.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): למרות שבשמיעות לא כ"כ אהבתי...רק עכשיו התחלתי לחבב את 'הנה זה בא' בזכות הסולו. - שיר השבוע (כללי): ריטה-HCTRA (כי חרשו עליו בעבודה שלי אחרי שהבאתי דיסק עם השיר - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: טלי,שיר,הדס,משה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הטעות של אוחנה בשיר מסויים - דבר שהשגתם השבוע: משמרת בלי לזוז......מוסיקה שבכל המשמרת אני בחרתי ל-ב-ד...היה הרבה היהודים,ריטה,מיוז,בונג',פרל ג'ם ועוד
. - מאכל השבוע: פלטת טוגנים בעבודה - משהו שעשה לכם את השבוע: הילה
- משהו שהרס את השבוע: שיר התגייסה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - -שיר שפתחתם איתו את השבוע: - הנה זה בא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מזי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אדם ק

New member
מאחר

מומלצ"ש. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WAB - שיר השבוע (כללי): אני רוצה שיכאב לך \ דן מאיר+אביתר בנאי - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אסנת אסנת אסנת - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי את עוד מעט חוזרת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין... היום מלא אבל אני לא זוכר... - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי מלא אנשים, מצברוח בעננים, חופש! - מאכל השבוע: אסא - משהו שעשה לכם את השבוע: ר=פ=ס=ו=ד=י=ה היה הכי טוב בעולם!!! בחיים לא נהניתי ככה..ים בשבת בלילה! - משהו שהרס את השבוע: שזה נגמר מהר... ו... שלא ראיתי את נעמה... יסמין נסעה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ס=ו=ף ס=ו=ף ח=ו=פ=ש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נוסע היום לברנר... ו... הופעה של הקספרים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצא לי לדבר איתה... שזה יגמר כבר... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אימפריות נופלות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, אוסי, עדידוש, אדווה (החיילת P:) ועוד כל מיני אנשים... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):SE - שיר השבוע (כללי):עדיף-דניאל סלומון,כלמיני אביתר בנאי - אלבום השבוע:אביתר בנאי הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע:אסי,רובין,תמר,מור,עדי ומי שבא לבקר בחיפה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): משה מחייג 100 בפלאפון המעפן שלו וזה כותב לו על המסך-'מנסה ליזום שיחת חירום' כמה שניות אחר כך,משה:"את מבינה?אם יעני דוקרים אותי,אני מסתמך על הניסיון שלו.." רובין-מה קרה לך?אני שומר חוק.לא נוסע בשבת..לא אוכל חמץ עם חמין.. "ביגוווווווד" כלמיני שטויות. - דבר שהשגתם השבוע:לילות של כיף,קצת עבודה וכסף. - מאכל השבוע:הפסטה של אסי,סאנצ'ו. - משהו שעשה לכם את השבוע:הלילות בבית של אבא,הביקור בחיפה. - משהו שהרס את השבוע:רגעים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:עוד 8 ימים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנמצא את הזמן האחרון שנשאר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אבות ובנים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן,ספירמה,אדם,זאמי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה