הייתי אמור להתגייס היום ../images/Emo12.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - "אלישבע מה נחמדת" <מהערב מחווה לחלונות הגבוהים>, "כמו שזה היה" - אלבום השבוע: פורטה ו- The wall of sound, החדש של גבע אלון - האדם שעשה לכם את השבוע: כמה אנשים שלא ראיתי המון זמן לפני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תשימי לב לאלה, האמיני לי ביתי - אלישבע את נחמדת את יפה אהובתי..." <לא אפיין, אבל אלו שורות כ"כ יפות ורומנטיות בהקשר של השיר> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שהשדרן הודיע על ההפסד של מכבי ת"א לאנדורים האלו
"אני שונאת סטוצים אז אני שונאת אותך!" - דבר שהשגתם השבוע: ניקיתי את כל "רשימת הגעגועים" שלי. עכשיו היא בטח תתחיל מחדש. - מאכל השבוע: דגים דגים דגים דגים ועוד דגים. תשעה באב, כן.. - משהו שעשה לכם את השבוע: מה שהשגתי - משהו שהרס את השבוע: נו.. עזבו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אמרתי את זה כבר לא מזמן - לראות אנשים שמתגעגעים אליהם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנ'ערף, אולי כינרת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בעז בנאי - קצב ברגליים <עוד בנאי מעולהה!> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - "אלישבע מה נחמדת" <מהערב מחווה לחלונות הגבוהים>, "כמו שזה היה" - אלבום השבוע: פורטה ו- The wall of sound, החדש של גבע אלון - האדם שעשה לכם את השבוע: כמה אנשים שלא ראיתי המון זמן לפני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תשימי לב לאלה, האמיני לי ביתי - אלישבע את נחמדת את יפה אהובתי..." <לא אפיין, אבל אלו שורות כ"כ יפות ורומנטיות בהקשר של השיר> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שהשדרן הודיע על ההפסד של מכבי ת"א לאנדורים האלו