אמא, את לא יודעת שאני לא אוהבת חצילים?
אז ליד החצילים המהממים הפכו הירוקים מלמעלה שכללו תרד תורכי ומנגולד מעולה
ללביבות מטופו מגורר עדין+העלים הנ"ל סחוטים היטב+כוס כוסמת ירוקה ששרתה ברותחין+ שליש כוס קינואה לבנה שטופה ששרתה ברותחין+ בצל מגורר עדין+ שבבי תפוחי אדמה לספיגת עודפי הלחות ולמיצוק- מתובל בכמון, רוטב סויה נ"ג, פלפל שחור גרוס.
מעל רוטב מבצל מוזהב, פטריות שמפניון מוקפצות, עגבניות מיובשות גזורות לרצועות דקיקות, הרבה שום פרוס מוקפץ, סילאן והרבה ירוקי גינה -אורגנו, קורנית השפים, אזוב